Lincoln Burrows
Nie gra.
jak dla mnie grałaby jakby się trzymali terminów .. a to już drugi raz opóźnienie
niech daszą wydanie 12godzinne czyli do końca sezonu naraz
wted by mieli max oglądalność ^^
T-Bag
lepiej nie, wtedy to by nie było tego oczekiwania na kolejny odcinek i poniekąd napięcia
Lincoln Burrows
Jak to nie ?
miałabyś oczekiwanie aż załadujesz w program do odtwarzania filmów kolejny odcinek.
ręce by Ci się trzęsły i myszka by spadała na podłogę ..

T-Bag
no tak, ale wtedy to by trwało zaledwie kilka sekund, zamiast tygodnia czy nawet dwóch skoro tak teraz mieszają
John Abruzzi
Ja tam wolę sobie czekać tydzień czy dwa tygodnie na kolejny odcinek niż mieć wszystko naraz odrazu dane bo to zero napiecia jest i wogóle. Lepiej jak się czeka bo większa faza sie robi 
Lincoln Burrows
Wieksza faza albo wieksze wku**** jak przesuwają przemiere 
T-Bag
Sebastian66i6 wyrażaj się
a własnie oto chodzi szczególnie jeśli zważając na seriale, aby potrafiły przyciągnąć zakończeniem do zobaczenia kolejnego odcinka, bo przecież oto chodzi producentom; innym się to udaje innym nie tak też uważam iż tylko PB mnie przyciągnęło i zaraziło mnie tą niepokojącą atmosferą i klimatem, a jest to jedyny serial jaki oglądam (jeszcze był/jest "Supernatural", ale teraz nie emitują go w TV)
a własnie oto chodzi szczególnie jeśli zważając na seriale, aby potrafiły przyciągnąć zakończeniem do zobaczenia kolejnego odcinka, bo przecież oto chodzi producentom; innym się to udaje innym nie tak też uważam iż tylko PB mnie przyciągnęło i zaraziło mnie tą niepokojącą atmosferą i klimatem, a jest to jedyny serial jaki oglądam (jeszcze był/jest "Supernatural", ale teraz nie emitują go w TV)
Lincoln Burrows
dlatego dałem gwiazdki..
eee ja tam wole mieć wszystkie odcinki odrazu
wole napięcie związane z ogladaniem filmu niż niż to oczekiwanie..
T-Bag
właśnie przeczytałam na onecie wiadomość z przed miesiaca dotycząca Sary; zresztą dam wam link:
http://film.onet.pl/F,12304,1616995,wiadomosci.html
I pisze tam iż Sara została zmuszona do opuszczenia serialu, a nie że ze względu na ciąże zrezygnowała wręcz przeciwnie, ciekawa jestem jak to było naprawdę... ale jak tak logicznie myśląc to przecież kręcąc 3 sezon to ona już urodziła; jedynie by pozostawał fakt iż ktoś by musiał opiekować się jej dzieckiem, a z tym pewnie by problemu nie było, ale wynika z tego iż woleli się jej pozbyć, bo nie mieliby dla niej pomysłu
http://film.onet.pl/F,12304,1616995,wiadomosci.html
I pisze tam iż Sara została zmuszona do opuszczenia serialu, a nie że ze względu na ciąże zrezygnowała wręcz przeciwnie, ciekawa jestem jak to było naprawdę... ale jak tak logicznie myśląc to przecież kręcąc 3 sezon to ona już urodziła; jedynie by pozostawał fakt iż ktoś by musiał opiekować się jej dzieckiem, a z tym pewnie by problemu nie było, ale wynika z tego iż woleli się jej pozbyć, bo nie mieliby dla niej pomysłu
Michael Scofield
ja już nie wiem co o tym mysleć; jedni mówią tak, inni całkiem inaczej. Nie mam pojecia komu teraz wierzyć.
Trudno trzeba się pogodzić z tym, że już nie zagra w PB, mimo wszystko, nawet jesli to nie było jej decyzją. Osobiście chciałam żeby ona wytrwała do konca, by ten watek miedzy nia a michaelem rozkwitł.
Niestety nie mamy na to wpływu; a szkoda.
Trudno trzeba się pogodzić z tym, że już nie zagra w PB, mimo wszystko, nawet jesli to nie było jej decyzją. Osobiście chciałam żeby ona wytrwała do konca, by ten watek miedzy nia a michaelem rozkwitł.
Niestety nie mamy na to wpływu; a szkoda.
Michael Scofield
Też żałuję...jedno jest pewne, coś kręcą z całą ta sprawą.
Coś mi tu smierdzi jednym słowem xD
Coś mi tu smierdzi jednym słowem xD
Michael Scofield
AutumnLeaf, oh jakbym ja chciała żeby ona wróciła
, ale nawet nie mam jakichkolwiek powodów żeby tak myśleć 
T-Bag
właśnie cos tu nie gra, ale i tak prawdy sie nie dowiemy, bo każde źródło będzie co innego mówić czy też pisać...AutumnLeaf pisze:Coś mi tu smierdzi jednym słowem xD