juz go wole w kanałach xD
troche mało mi mówi ten trailer ale widac ze bedzie sie działo

Hehehe, gorsza fanka niż te różowe " SŁIT ŁENT " hehe.Tanira pisze:No proszę...Tak wcześnie a już takie coś. Przed zdjęciami promocyjnymi...
KLIK
Majkiel się rozkręca.
Widzę James'a OO bez zarostu OO eeeehehehehehe OO czuje, że sie ślinię
Możliwe że nie ma , przeciez było mówione żę zabierze się za " psucie " tatuażaScylla pisze:Pierwsze zdjęcie nie wyraźne ale chyba Michel nie ma tatuaży. Ale mogę źle widzieć.
Ostatnio zmieniony 2008-06-19, 18:43 przez k0sa, łącznie zmieniany 3 razy.
uzasadnienie?Hehehe, gorsza fanka niż te różowe " SŁIT ŁENT " hehe.
OOk0sa pisze:Hehehe, gorsza fanka niż te różowe " SŁIT ŁENT " hehe.
tatuaże są tylko zdjęcie jest złej jakościk0sa pisze:Możliwe że nie ma , przeciez było mówione żę zabierze się za " psucie " tatuaża

Też uważam, że to jego dziecko, bo w końcu minęło podobno sporo czasu między akcją 3. a 4. sezonu. Tylko co z Maricruz?! Jak może jej tam nie być?! Nie róbcie tego mojemu biednemu Sucre!!! Dlaczego nie mogli go pokazać uśmiechniętego od ucha do ucha razem z Maricruz i dzieckiem, tylko tak?!Mia pisze:Sucre chyba trzyma swoje dziecko tylko czemu nie ma tam Maricruz tylko jej siostra???Mam nadzieję, że nic jej się nie stało![]()
ehehehehe xDagulec pisze:tak sie właśnie zastanawiałam, czy mi tam mrugnął wścieknięty Alex wymownie przedzierając się przez taśmę w czarnej koszuli i okularach. Mrrrrau.. xD