durny dzien
Michael Scofield
przede wszystkim mokro. Jak ma juz padac to niech pada, a nie przestaje na godzine a potem znowu
durny dzien
durny dzien
Michael Scofield
kolana mnie bolą xD
Michael Scofield
może być ^^ tylko niech to zasrane słońce zajdzie, bo mi wali po oczach i nie mogę się skupić nad kartkami xDxDxD każdy powód jest dobry, żeby się nie uczyć xD
John Abruzzi
dokładnie....AutumnLeaf pisze:uch. zasrana sesja.
ale ogólnie dzisiaj szczęśliwa bo wygląda na to, że wszystkie ćwiczenia będę miała zaliczone
tylko ten jutrzejszy egzamin...
Michael Scofield
Cała literatura wojenna i powojenna do powtórzenia?
Zaraz zwymiotuję.
Zaraz zwymiotuję.
Ostatnio zmieniony 2008-06-18, 00:44 przez AutumnLeaf, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
piiiiiiiiiiiiiiiiwooo... mmmm.... a ja dzisiaj nic nie robie hahahahaha xD
Michael Scofield
jak człowiek, któy zaraz idzie spać.straciłam swoją kondycję z zimowej, kiedy potrafiłam siedzieć do 5...ech.
Michael Scofield
Dobrze i nie dobrze z przewagą pierwszego ;-)
Michael Scofield
jak śmieć
Michael Scofield
bosko xD ale mam dobry humor xD awwwww
Widać, Tanira 
Również mam dobry humor
Przez wszystkie lekcje praktycznie przed kompami siedzieliśmy...
Również mam dobry humor
John Abruzzi
agrrrrrrrr
dzisiejszy egzamin z algorytmów.....
jeśli nie masz 2 kół zaliczonych w pierwszym terminie to od razu masz 2, a ocena z egzaminu to już poprawka. Jeśli nie zaliczysz dzisiaj egzaminu to znaj łaskawość profesora - nie dostaniesz dwóch dwój tylko jedną a we wrześniu masz szanse poprawiać. Jakby jeszcze sprawdzał te prace.... na moją patrzył 10 sekund zanim usłyszałam "to jak na poprawę (jakbym kuwa nie miała zaliczenia z ćwiczeń... a koła poprawiłam na 65% i na 80% ale co go to obchodzi...) to to jest trochę za mało, w dodatku nie ma pani wersji rekurencyjnej a ja ją podawałem na wykładzie (w pytaniu nie pisało którą wersję użyć...)...nie ja nie mogę tego pani zaliczyć. Spotkamy się w wrześniu." Szczegół, że pytania on podał wcześniej, mieliśmy je opracowane przez informatyków, wszyscy mieli to samo a 50% było dobrze a drugie źle....
no to we wrześniu....
$%%^$%#%$#^*%!!!
jeśli nie masz 2 kół zaliczonych w pierwszym terminie to od razu masz 2, a ocena z egzaminu to już poprawka. Jeśli nie zaliczysz dzisiaj egzaminu to znaj łaskawość profesora - nie dostaniesz dwóch dwój tylko jedną a we wrześniu masz szanse poprawiać. Jakby jeszcze sprawdzał te prace.... na moją patrzył 10 sekund zanim usłyszałam "to jak na poprawę (jakbym kuwa nie miała zaliczenia z ćwiczeń... a koła poprawiłam na 65% i na 80% ale co go to obchodzi...) to to jest trochę za mało, w dodatku nie ma pani wersji rekurencyjnej a ja ją podawałem na wykładzie (w pytaniu nie pisało którą wersję użyć...)...nie ja nie mogę tego pani zaliczyć. Spotkamy się w wrześniu." Szczegół, że pytania on podał wcześniej, mieliśmy je opracowane przez informatyków, wszyscy mieli to samo a 50% było dobrze a drugie źle....
no to we wrześniu....
$%%^$%#%$#^*%!!!
Michael Scofield
wrócił komputerek... xD chyba dobrze. ale się z tą poje.... klasą nie chce rozstawać.
Michael Scofield
zakatorzona, zmeczona i w ogole do kitu z tym.
musze posprzatac ten syf w kuchni.

musze posprzatac ten syf w kuchni.
Michael Scofield
A oczęta mnie bolą.
Spać mi się chce.
Nie chce mi się uczyć.
Ale muszę.
lalala.
Spać mi się chce.
Nie chce mi się uczyć.
Ale muszę.
lalala.
Michael Scofield
zmecdzona po zakupach i gorraco mi ciagle
Michael Scofield
a tak średnio ;-)
Michael Scofield
jak schizol xD xD xD ahahahahaha!!!!!!
A ja bym już chciała, tylko rok jeszcze musze czekaćXaneta pisze: ale się z tą poje.... klasą nie chce rozstawać.
Miałam iść dzisiaj na lody, ale nie szłam, bo mi sie nie chce
A tak to humor dopisuje
Michael Scofield
na lekcji informatyki xD
Balonik mi pęknął ;(
Balonik mi pęknął ;(
Michael Scofield
Zmęczono...Troche...
Ide se herbaty zrobić...
Ide se herbaty zrobić...
Michael Scofield
Jakby mi ktoś wsadził głowę pod wodę i nie chciał wyjąć
Świeżak
w obecnej chwili czuję się świetnie
Michael Scofield
a nie wiem. tak dziwnie. i po co kupować kwiaty nauczycielom?zbędne wydawanie kasy.
Michael Scofield
moje oczęta
slepne^^
slepne^^