T-Bag
Ja mam ogromną nadzieję, że mu sie wszystko poukłada z Pam i do niej wróci. Już w drugim sezonie w niektórych odcinkach było widać, że ta cała sytuacja go przytłacza i chce z tym skończyć. Na pewno mu się uda i wszystko wróci na lepsze i pokona Firmę z innymi :-)
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Ja też liczę że mu się uda. Widać że kocha swoją rodzinę i zrobi wszystko aby naprawić relacje.
Michael Scofield
Michael Scofield
ehehe matko jaka armia Mahoniar nam się uzbierała! :D (co mnie oczywiście niezmiernie cieszy) xD

Musi mu się w końcu życie ułożyć i wszystkie będziemy mu tu wiernie kibicować! :D
(..sznureczkiem za Alexem xD)
Jakby nie było to Mahone stał się jedną z głównych postaci PB, do tego jedną z najciekawszych i jak widać po spoilerach scenarzyści o nim nie zapomnieli, a nawet zaczęli bardziej rozwijać tą postać^^ i bardzo kurde dobrze :D
Michael Scofield
Michael Scofield
skad załozenie ze dla kasy? eeee przeciez na odległosc smierdziało to jakims 'głebszym' spiskiem^^
i dobrze :-D
Świeżak
Świeżak
Pytanie: W ostatnim odcinku możemy odczytać że Mahone dołączył do Firmy dla pieniędzy. Czy to prawda? Czy zobaczymy to w sezonie 4? Czy Alex pracuje jako kierowca PadMan'a?

The_Man: Mahone ma powody pracowania dla Firmy. Jakie? Dowiesz się w pierwszym odcinku. Nie, Mahone nie pracuje dla PadMana.

Pytanie: Dlaczego Bellick przyłączył się do walki z Firmą? Nie miał nic do zaproponowania ani doczynienia z Firmą?.

The_Man: Z powodu tego co Firma zrobiła. Doprowadziła do ucieczki przez którą Bellick stracił pracę i trafił do Sony. Więc to chyba zrozumiałe że ma do niej uraz. A może dlatego że czuje żal do braci i chce im pomóc?

źródło: spoilertv.com
Kurcze no nie chce byc znów nie mily i wywolywac klotni ale wyraznie na spoilertv pisalo (bo sam ta notke pisalem)
source: the_man for PBelite.org via foxriverrestort
To ja zadawalem te pytanie dla userow mojego forum wiec mozna to napisac. Pozdrawiam i no offence, sprobujcie mnie zrozumiec. :-(

na prawde nie chcialem tego pisac.
Mia
Fernando Sucre
Fernando Sucre
A wiecie co Wam powiem, niby niczego konkretnego się nie dowiadujemy z tych wszystkich spoilerów ale są i mamy już mniej więcej zarys tego co się będzie działo w 4 sezonie.A tak sobie to przemyslałam i sądzę, że fajniej by było i bardziej interesująco jakbyśmy nic nie wiedzieli, np.o tym, że Sarah zyje, na czym bedzie polegała fabuła, czy zjednoczą siły czy nie itd.Byłoby to jak tortura tyle czekać w niepewności ale zobaczcie jak dużo większe byłyby emocje np. w odcinku gdzie pojawia się Sarah, ja bym miała zgona :shock: No ale nikt nie kazał mi ich czytać :-P właściwie to są niekontrolowane odruchy ciekawości :mrgreen: To tylko taka moja dygresja ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
Jakbyśmy nie wiedzieli że Sara żyje a potem by sie okazało że jednak tak, to wyobrażasz sobie co by się tu działo. Bo ja wolę nie mysleć. Chociaż oczywiście były by większe emocje jak byśmy nie wiedzieli tych paru rzeczy.
Michael Scofield
Michael Scofield
tytuł 4 odcinka "Eagles and Angels"
Świeżak
Świeżak
Przepraszam, czy ktoś mi może wyjaśnić, czym gorące spoilery różnią się od zwykłych?
(poza "temperaturą" oczywiście)
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Czyżby konfrontacja? :mrgreen:

A tutaj coś nowego:

secretagentman: Bellick pracuje z Lincolnem. T-Bag podszywając się pod imieniem Cole Pfieffer poznaje Shan Xing, który pracuje dla Pad Mana. Mężczyzna oferuje mu 100 milionów za książeczkę, którą zgubił Whistler.

źródło: theprisonbreak.net
Michael Scofield
Michael Scofield
Pad Man
Pad Man ukaże się w Sezonie 4, w epizodach 1, 2 i 3. I w końcu poznamy jego prawdziwe imię.

Sezon 4, Epizod 1
W odcinku 1 będzie przedstawionych kilka dni....może ok tygodnia. Będzie kilka powrotów do Sezonów 1 i 2, z Michaelem i Sarą.

Whistler
Chris Vance dołączył do nowego serialu TV (nie wiadomo do jakiego). Ale jego charakter nadal będzie związany z PRISON BREAK, chociaż - jego ptasia książka będzie ważniejsza niż on sam.

Michael Rapaport
Michael Rapaport pojawi się jako rządowy agent, który oferuje kompletną wolność (zniesienie wszystkich oskarżeń) dla Michaela Scofielda, jeżeli on pomoże im zniszczyć Firmę raz na zawsze.

Mahone
Rodzina Mahone'a będzie wspomniana i prawdopodobnie pokazana w Sezonie 4.
Mahone ma swoje powody aby dołączyć do Firmy - dowiemy się jakie one są w epizodzie 1. W przeciwieństwie do jakichś pogłosek krążących dookoła, Alex jest nie kierowcą Pad Man'a.

McGrady
Firma będzie ścigała wiele postaci, ale wygląda na to, że historia McGrady'iego jest skończona.

Bellick
Ludzie pytają, dlaczego Bellick ma dołączyć do sił Scofieldowskiego zespołu, by zniszczyć Firmę. Jego zaangażowanie jest połączone ze wszystkim, co wyrządziła mu Firma - pomyłka w Fox River, która kosztowała Bellicka utratę pracy i skończyła się w Sonie. On wyraźnie czuję urazę do Firmy.

Plan Zdjęciowy
Scenarzyści napisali przynajmniej 4 Epizody i aktualnie sfilmowali Epizod 3.

źródło; http://www.prisonbreakmanhunt.com/
Tweener
Tweener
Ania1991_ck pisze:Nie, mi się wydaje że już go nie zamkną. A to może oznaczać, że zginie Susan albo jakiś inny ważniak z Firmy.
Sądze że chodzi o Whistlera :>.
Fernando Sucre
Fernando Sucre
agulec pisze:W przeciwieństwie do jakichś pogłosek krążących dookoła, Alex jest nie kierowcą Pad Man'a.
Ale czyimś kierowcą jest ;-)

[ Dodano: 2008-06-19, 19:05 ]
Season 4 - TV Spot (zdjęcia):

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag
Wydaje mi się, że na fotce, gdzie Michael strzela, to tam stoi Susan... Whistler nie ma przecież takich długich włosów jak ona...
Fernando Sucre
Fernando Sucre
No właśnie to samo miałam mówić. To raczej kobieta. Dość wyraźne są te zdjęcia. Bardziej niż film. :mrgreen: I Michel ma tatuaże.
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag
Juz go w tatuażach raczej nie zobaczymy... Może bedziemy widzieli proces usuwania go w którymś z odcinkow ;)
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Aktualizacja spoilera:

secretagentman: Bellick pracuje z Lincolnem. T-Bag podszywając się pod imieniem Cole Pfieffer poznaje Shan Xing, który pracuje dla The Mana. Mężczyzna oferuje mu 100 milionów za książeczkę, którą zgubił Whistler.

Co prawda wczoraj w oryginalnym spoilerze pisało The Man jednak wszyscy myśleli, że to zwykły błąd secretagentelmana. Jednak dziś wyjaśnił wszystko:" Przeczytałem dokładniej scenariusz i jestem pewien, że są oni dwoma różnymi osobami w serialu".
Do tej pory The Man kojarzył nam się z miłym człowiekiem, który odpowiada na pytania fanów. Jednak teraz wygląda na to, że jest ktos potężniejszy od Pad Mana w firmie....

secretagentman: Sara jest w barze gdzie upija się. (ang. Sara is in a bar getting drunk).

źródło: theprisonbreak.net
Fernando Sucre
Fernando Sucre
To samo co zdjęcia, tylko trailer ;-)
http://pl.youtube.com/watch?v=FwhimTaBueY&eurl=

W tej restauracji widać Whistlerka jak idzie w garniturku i Michael go obserwuje. Już na tych zdjęciach wydawało mi się, że to chyba jego tam z tyłu widać i faktycznie.
A tam potem to rzeczywiście Susan. Te czarne włoski.
T-Bag
Na razie podsumowując:
Tym samym znamy już tytuły 4 epizodów:

4x01 „Scylla”
EMISJA w USA 1.09.2008

4x02 "Breaking and Entering" "Naruszenie i wejście"
EMISJA W USA 8.09.2008

4x03 "Shut Down" „Zamknąć się”
EMISJA W USA 15.09.2008

4x04 "Eagles and Angels"
EMISJA W USA przewidziana na 22.09.2008
Michael Scofield
Michael Scofield
hehe, a nie mówiłam, że to nie Whistek ^^ toż to Susan, ale natusi nikt nie słucha ;p
Michael Scofield
Michael Scofield
cicho :P
Moja gładka szuja...może się jakoś tam tego...niech jedzie na ryby! Po Chiny będzie tam siedział xD

co do Sary:
Nie wiem, czy to jest retrospekcja czy nie, ale ona ma róże w portfelu (od Mike'a) i jakiś facet (Wyatt) przychodzi do baru i szuka jej.
źrodło: secretagentman
tłumaczenie: Ja
Michael Scofield
Michael Scofield
Wszystkie spoilery są z wywiadu z Matt'em Olmstead'em (producent Prison Break).

Sezon 4 będzie składał się z 22 odcinków i wychodzi we wrześniu 2008.
Nowa seria Prison Break przyniesie z powrotem Dr.Sarę Tancredi - Sarah Wayne Callies będzie regularną postacią sezonu czwartego!
Możesz zadać oczywiste pytanie, "Ale jak? Jak Sara wróci kiedy ona nie ma głowy?!?!?!"
No cóż, Olmstead powiedział: "Lincoln zerknął na głowę w pudełku przez ułamek sekundy. To mógł być każdy...
...Nie był wstanie wyciągnąć ją za włosy i zbadać dokładnie."
Olmstead mógł właściwie powiedzieć: Lincoln jest kretynem, robimy z niego takowego od początku serialu, dlaczego wszyscy wciąż się dziwią, że nie rozpoznał Sary? --'

Hm. Olmstead wyjaśnia, że to tak naprawdę wcale nie była głowy Sary i ona była żywa, chociaż...
...niekoniecznie miała się dobrze przez ten cały czas.
Tajemnicą będzie co się jej stało podczas tego niejasnego okresu... (około miesiąca - między końcem sezonu 3 i początkiem sezonu 4)...i jak ona i Michael sobie z tym poradzą.
Będziemy powoli odkrywać jak Sara wróciła, jak Michael ją znalazł, i tego typu rzeczy.

W ostatnim wywiadzie z BBC, Wentworth powiedział, że ten sezon ujawni ciemną stronę Michaela.
"Michael zrobi zwrot i pokaże swoją ciemną stronę myśląc, że Sara nie żyje."
"Myślę, że pytanie jak daleko dobry człowiek może przekroczyć pewną linię, abyśmy mogli przestać go nazywać dobrym człowiekiem, jest jednym z tych pytań, na którego odpowiedź czekam..." powiedział.
Wentworth ujawnił też, że on i jego partnerzy z planu filmowego podpisali kontrakty na siedem (7!?) sezonów Prison Break!! OO
Mówiąc to, Wentworth przyznał, że spodziewa się, że to nie będzie trwało aż tak długo... i ja też mam taką nadzieję..

W sezonie 4 Michael wróci do więzienia (jak zawsze!)
"Ogromny magazyn został wzniesiony na zapleczach FOX'a, który będzie służył jako rodzaj "metaforycznego więzienia" dla Michaela i...
jego wesołego zespołu ludzi nieprzystosowanych (Włączając Dr.Sarę)"
FOX ogłosił, że produkcja show będzie poruszała się od Dallas do LA.
"Producenci mają ekscytujący pomysł na fabułę następnego sezonu i niestety, to wymaga cofania się do poprzednich lokacji...
... np. do Los Angeles, "ponieważ są ku temu twórcze powody," powiedział Chris Alexander, rzecznik 20th Century Fox Television.

Teraz o Michael'u i Sarze. Oni są w stanie, by być razem! Nie ma więcej żadnych fizycznych barier pomiędzy nimi, ale...
będą nieźle zdziwieni, kiedy siebie zobaczą (walną tzw karpia ;) ) i będą starali się znaleźć prawdziwą zażyłość po tym wszystkim co przeszli.

na podstawie postu Marty,
http://movies.groups.yahoo.com/group/Fi ... Firsthand/
T-Bag
Nowe spoilery:
Speddy: Mam małe pytanie o Sucre. Amauro Nolasco wyraźnie powiedział, że on będzie miał jakąś fizyczną transformację. Czy Sucre będzie używał brody albo czegoś podobnego?
the_man: Sam dokładnie nie wiem co on dokładnie miał na myśli. Dobrze mam mały pomysł ale nie będę go teraz ujawniał.

Scofield1990: Czy nadal będziemy obserwować przyjaźń między Michaelem a Sucre?
the_man: Tak, nadal będziemy obserwować ich przyjaźń w serialu.

napoleonattila: Czy LJ jest w jakimś odcinku oprócz pierwszego i czy jest on cześcią tej umownej Drużyny A, w której przewodzi Michael w walce z firmą?
the_man: Na razie LJ jest tylko w pierwszym epizodzie i on nie jest częścią tej Drużyny A (A-Team).

źródło: ThePrisonBreak.net
Mahone
Wow :D Ile spoilerów. xD czekam niecierpliwie.
Mam nadzieję, że Mahonowi wszystko się ułoży z rodzinką :)
Michael Scofield
Michael Scofield
Wiecie co, jak tak czytam te wszystkie spoilery, to wydaje mi się, że czwarta seria PB będzie do kitu.. a przynajmniej będzie bardzo naciągana i po prostu dziwna. Ale jak zobaczyłam trailer, to się pocieszyłam :D
chyba przestane te spoilery czytać, bo literki do mnie nie przemawiają.. i poczekam na obraz ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Spoilery”