Michael Scofield
Cwaniaku ^^ Czasem krytyka zniechęca... Ale jeśli powiesz człowiekowi który nic nie potrafi, że potrafi i jeszcze go zachęcisz do dalszej pracy to po pewnym czasie zacznie potrafić!! Znam to z doświadczenia!! Komentarze takie jak z tą pałką są nie na miejscu!! Jeśli uważasz, że jesteś świetnym grafikiem to ok. ale nie wmawiaj innym, że nic nie potrafią i są beznadziejni!! Przykład Tanira :*
Jej sygny sie podobają dużej części naszego aktywnego forum! Mimo iż nie ma tam żadnych efektów o dziwnych nazwach to są bardzo dobre!! Swietnie wsadzone 2 osoby koło siebie jakby serio tam stały! To jest talent, a nie tylko wyciągnięte z kosmosu efekty... ^^
Jej sygny sie podobają dużej części naszego aktywnego forum! Mimo iż nie ma tam żadnych efektów o dziwnych nazwach to są bardzo dobre!! Swietnie wsadzone 2 osoby koło siebie jakby serio tam stały! To jest talent, a nie tylko wyciągnięte z kosmosu efekty... ^^
Michael Scofield
No cóż^^
Chciałem powiedzieć że będę Was musiał w najbliższym czasie opuścić
Jak to ktoś powiedział "Życie"
Cieszycie sie??...xD
Chciałem powiedzieć że będę Was musiał w najbliższym czasie opuścić
Jak to ktoś powiedział "Życie"
Cieszycie sie??...xD
Michael Scofield
Co ty gadasz??? Oczywiście że sie nie cieszymy. Brakuje nam tu męskiej części a ty nas opuszczasz. Mam nadzieję że nie na długo.

Michael Scofield
Sebuś a co się stało ?
Wracaj do nas szybciutko ;*
Wracaj do nas szybciutko ;*
Michael Scofield
OO no weź przestań ;/
a na długo...?
a na długo...?
Michael Scofield
Seba!!! Kochanie!! xD
Nie opuszczaj nas!! Będę płakać... ;(
Nie opuszczaj nas!! Będę płakać... ;(
Michael Scofield
bez jaj xD
wiem ze sie załamałes po Euro i zamknąłes sie w sobie no ale bez przesady
oby to zbyt długo nie trwało.
wiem ze sie załamałes po Euro i zamknąłes sie w sobie no ale bez przesady
oby to zbyt długo nie trwało.
Michael Scofield
Nie przejmuj się Euro za 4 lata będzie lepiej. Prawda że wy też tak uważacie.
Michael Scofield
byle tylko nie na most!!! Oczywiescie ze za 4 lata bedzie lepiej. A za dwa POLSKA BEDZIE MISTRZEM SWIATA!!! xD No w koncu kiedys musi sie udac
T-Bag
Obyś nas nie opuszczał na długo.
Sara Tancredi
Ej tam odrazu "opuścił".Net jest wszędzie 
Michael Scofield
"Za mundurem pa..........." buahahha....Do wojska ide Oo..
Nie nie Włosi jeszcze grają ;-)B... pisze:wiem ze sie załamałes po Euro
xDxDxDAglek pisze:Seba!!! Kochanie!! xD
Michael Scofield
oO to tam szybko wracaj i tego.. no i uważaj ;P
Michael Scofield
o dzizysSebo160186 pisze:"Za mundurem pa..........." buahahha....Do wojska ide Oo..
Michael Scofield
Ojej to walcz ładnie za nasz kraj jakby co. ;-)
Na ile mam nadzieje że mają tam internet. Powodzenia w służbie wojskowej.
Na ile mam nadzieje że mają tam internet. Powodzenia w służbie wojskowej.
T-Bag
i ten koles
swietny pomysl miales aby go wstawic do sygny.a co do tła to ja przynajmniej niemam zastrzezen bo wydaje mi sie ze pasuje ;-)
czy ty zawsze musisz komentowac tak? zawsze jak widze jakas sygne to i zawsze widze pierwszy wpis Cwaniak ,daj spokoj juz z tym bo wszyscy wiedza jaki jestes wiec oszczedz sobie juz te komenty bo ciebie akurat juz nikt nie slucha ,a niektorzy choc im wyjdzie cos zle to i tak liczy sie ze sie starali bo znam osoby ktore wogole nie potrafia bawic sie photoshopem i dla mnie osobiscie zrobienie sygnatury to juz jest cos,i tak poza tym jak Hand by skomentowal tak jak ty to by bylo oki bo jest dobrym grafikiem i pokazal to na tym forum ,powinienes brac przyklad od niego i od reszty jak sie zachowywac na forum o tematyce nie graficznej ;-)Cwaniak pisze:dalej to fatalne tło i slabe renderymasz psd?
C-Note
w przeciwienstwie do Ciebie mam swoje zdanie...nie bede brał z Ciebie przykładu,i mowil ze wszyskie prace są piekne,a w rzeczywistosci są słabe...dalsza polemika z Tobą nie ma sensu,nie mam poprostu czasu z tobą gadac...mam wazniejsze sprawy niz tłumaczenie jak zrobic dobra sygnature...wystarczy poczytac tutki....i nie najeżdzac,staram sie wytykac autorom prac bledy aby je poprawili,bo jsli kazdy na forum,słodziłby kazdemu tak jak Ty,to było by g..... za przeproszeniem...nigdy nie robilem bruszowego tła,no moze na poczatku,ale kiedy zalogowalem sie na arti czy gfx,skapowalem ze z brushowym tłem daleko nie zajade...co ja bede gadął i tak nie zrozumiesz...a reszta dalej sobie bedzie dawała "cudne" brusze w tło,w dodatku pewnie to są te podstawowe...to jest takie proste ze az trudne...www.deviantart.com wpisujesz textures i sciagasz paczki...trudne? moze dla niektorych...mimo wszystko pozdrawiam
PS.i ciekawi mnie to ile czasu NN sie bawisz grafiką...bo z prac wnioskuje ze niedługo? staraj sie juz nie robic tła z brushy,bo ono kiczowato wygląda...
PS.i ciekawi mnie to ile czasu NN sie bawisz grafiką...bo z prac wnioskuje ze niedługo? staraj sie juz nie robic tła z brushy,bo ono kiczowato wygląda...
Michael Scofield
E no to zdjecie w mundurze koniecznie musisz przyslac...bedziemy wzdychac z dziewczynami ;p
C-Note
no tak VIPowi wszystko wolno...zastanów sie co piszesz czlowieku....Piotras003 pisze: tak poza tym jak Hand by skomentowal tak jak ty to by bylo oki
Michael Scofield
Nie Cwan!! On by poprostu skomentował po ludzku, a nie, ze beznadzieja i nie potrafi znaleźć zadnych plusów!!! TY SIE CZASEM ZASTANOW CO PISZESZ!!!no tak VIPowi wszystko wolno...zastanów sie co piszesz czlowieku....
Michael Scofield
No Sebuś 
Będziemy oczekiwać na Twoją cudną fotke!! :*
Będziemy oczekiwać na Twoją cudną fotke!! :*
Michael Scofield
A tu znowu to samo, NN sygna mi sie podoba, ciekawy pomysł, fajne kolory^^ eheheh fajna jest ta sygna..xD.
hahaha chyba nie zamotałem...xD zrozumiałe??...xD
OT tak ;-) wiec korzystaj z niego w taki sposób, abyś mógł dalej mieć to prawo...xDCwaniak pisze:mam prawo wyrazac swoje zdanie....i koniec OT
hahaha chyba nie zamotałem...xD zrozumiałe??...xD
Przykro mi że muszę się wtrącić, ale może w końcu przestaniesz krytykować pracę innych?! Każdy robi prace, jak mu sie podoba... Dajmy NN szansę zrobienia lepszej grafiki, bo narazie to jego pierwsze prace... I nie mysl ze jesteś aż tak uzdolniony, bo nie każdy ma przecież talent... Skoro tak na wszystkich jedziesz, to po co wogóle przesiadujesz na tym forum... Może Piotrasowi akurat się podoba (jak i mnie również). NN nie musi ściągać jakiegoś programu chyba że już ma. Na forum był spokój do czasu, kiedy nie pojawiłeś sie ty! Aglek też by nie dostała ostrzeżenia! Z vaguem też były małe problemy, ale teraz już wszyscy jesteśmy z nim zgodzeni i jego prace nam się podobają...Cwaniak pisze:w przeciwienstwie do Ciebie mam swoje zdanie...nie bede brał z Ciebie przykładu,i mowil ze wszyskie prace są piekne,a w rzeczywistosci są słabe...dalsza polemika z Tobą nie ma sensu,nie mam poprostu czasu z tobą gadac...mam wazniejsze sprawy niz tłumaczenie jak zrobic dobra sygnature...wystarczy poczytac tutki....i nie najeżdzac,staram sie wytykac autorom prac bledy aby je poprawili,bo jesli kazdy na forum,słodziłby kazdemu tak jak Ty,to było by g..... za przeproszeniem...nigdy nie robilem bruszowego tła,no moze na poczatku,ale kiedy zalogowalem sie na arti czy gfx,skapowalem ze z brushowym tłem daleko nie zajade...co ja bede gadął i tak nie zrozumiesz...a reszta dalej sobie bedzie dawała "cudne" brusze w tło,w dodatku pewnie to są te podstawowe...to jest takie proste ze az trudne...www.deviantart.com wpisujesz textures i sciagasz paczki...trudne? moze dla niektorych...mimo wszystko pozdrawiam
Zatem nie krytykuj pracy innych, bo to nie zmobilizuje niektórych do poprawek, lecz raczej może się NN załamać całkowicie i już wogóle nie wyśle żadnej pracy... Cenimy go takim, jakim jest i to już nasza sprawa...
NN leciuteńko tło jest ostre, ale tak prace mi sie podobają
Michael Scofield
Może krytykować, ale nie tak ostro i bezwzględnie!! Przecież to rani!! Niech napisze co czuje, ale bez przesady z wylewaniem swoich uczuć!!Pam pisze:Zatem nie krytykuj pracy innych
Michael Scofield
Widzę, że nasza strefa offtopicu posiada dużo kłótni.
W takim razie.. jakie macie plany na wakacje ?
Wybieracie się gdzieś ?
W takim razie.. jakie macie plany na wakacje ?