Michael Scofield
W drugim sezonie liczyłam na to że nie zabiją Apolskisa. Ale się przeliczyłam. Teraz tez wszystko może sie zdarzyć. Ale zabicie Sucre było by na prawdę przegięciem.
C-Note
Mi się wydaje, że w 4 sezoniku zginie Alex. Mahone podczas walki z Majkelem, gdyż to jest nie uniknione o ile Majki ma wygrać tą wojnę z firmą, bo jak wiemy Alex jest teraz po stronie firmy
Michael Scofield
A ja myślę, że... zginie Whistler. Nie wiem dlaczego.. nie potrafię podać powodu.
Na drugim miejscu obstawiam Susan.. chociaż bez przekonania :]
Na drugim miejscu obstawiam Susan.. chociaż bez przekonania :]
Tweener
Zaznaczone: Michael Scofield.
Dlaczego? No może dlatego, że jeżeli ma być to ostatni sezon nie ma lepszego wyjścia jak uśmiercenie głównego bohatera. Nie wyobrażam sobie zakończenia typu Michael i Lincoln siedzą sobie razem na ławce i lecą napisy. Pozostawia to potem otwartą bramę na kolejny sezon, a tak można w nieskończoność.
Dlaczego? No może dlatego, że jeżeli ma być to ostatni sezon nie ma lepszego wyjścia jak uśmiercenie głównego bohatera. Nie wyobrażam sobie zakończenia typu Michael i Lincoln siedzą sobie razem na ławce i lecą napisy. Pozostawia to potem otwartą bramę na kolejny sezon, a tak można w nieskończoność.
Michael Scofield
tego nie wiemy^^Rafaqio pisze:gdyż to jest nie uniknione o ile Majki ma wygrać tą wojnę z firmą, bo jak wiemy Alex jest teraz po stronie firmy
Tweener
Ojojoj co aż tyle głosów na Bellicka , przeżyje moim zdaniem
, Whistler i Susan kropną .
Michael Scofield
No nie ma głosów tylko na Sarę. Mo i słusznie już raz ją uśmiercili i wystarczy. Susan jest pewna. Tylko teraz jestem ciekawa który z braci nie dożyje końca. chociaż mogli by i oboje dożyć.
Michael Scofield
oboje beda zyc moim zdaniem! Rzadko usmierca sie glownych bohaterow 
Michael Scofield
Też mam taką nadzieję, ale w tym przypadku nic nie wiadomo. Jak Sarze obcięli głowę i się okazało że żyje. To to też może sie wydarzyć. ale nie mam koncepcji który to może być.
Fernando Sucre
Ja uważam, że żaden z nich nie zginie. Jestem tego pewna ;-)
Ale jeśli już któryś miałby zginąć, to raczej Michael, bo w końcu to dla Linoclna to wszystko robił i bez sensu by było jakby Lincoln koniec końców i tak umarł, choć Michael tyle się napracował żeby go przed tym uchronić.
Ale i tak żaden z nich nie zginie!
Ale jeśli już któryś miałby zginąć, to raczej Michael, bo w końcu to dla Linoclna to wszystko robił i bez sensu by było jakby Lincoln koniec końców i tak umarł, choć Michael tyle się napracował żeby go przed tym uchronić.
Ale i tak żaden z nich nie zginie!
Michael Scofield
ja obstawiam susan (taka szmata troche i za cwana) i ciote LJ'a
T-Bag
Ja myślę, że zginą Susan i Bellick. Susan bo jest w Firmie i Michael z paczką ją za to załatwią, a Bellick bo z każdego sezonu na sezon staje się coraz cichszy i mniej odważny (nie to co w pierwszej serii), więc chyba ktoś go zniszczy tak po prostu.
Michael Scofield
Uwaga ze słowami!! xD Mojego LJ'a tak obrażać!! xDedzik pisze:ciote LJ'a
Myśle... I chyba Bellick i Susan...
Tweener
Sucre nie kopnie w kaledarz... Za dużo się starał pomagać dla Mike i Linca żeby sam miał zginąć- to nie miałoby sensu.Ania1991_ck pisze:Najpewniej to Susan zakończy swój żywot ale tu się może wszystko wydążyć.tylko tam jest taki tyci błądzik, bo nam się z Brada - Bard zrobił ;p ale się nie czepiam, takie moje skrzywienie...![]()
Tylko nie Fernando on jak nikt inny na to nie zasługuje.![]()
Michael Scofield
Tam masz rację. Jak coś jest bez sensu to od razu nie bardzo to wygląd i serial traci na wartości każdy ruch musi być przemyślany.
Fernando Sucre
Jedno jest pewne na 100 procent. Ktoś zginie. Oby to był Bellick. (wiem powtarzam się, ale cóż...)
Świeżak
Moim zdaniem zginie Mahone. Dlaczego i kto go zabije ? Lincoln za to że on wcześniej zabił jego ojca. Może jeszcze zginąć Susan i Whistler i to już chyba wiadomo dlaczego 
Michael Scofield
a ja sobie mysle ze nawet Linc daruje teraz Alexowi
z resztą Michael by mu nie pozwolił
hehe^^
z resztą Michael by mu nie pozwolił
Świeżak
No nie wiem
Wydawało się że Lincoln strzeli tylko Whistler wtedy uciekł. Zresztą Linc to Linc i musi pomścić śmierć ojca
Michael Scofield
Wydaje mi sie jednak, ze ten wątek zemsty Linca na Alexie nie bedzie kontynuowany.
Mahone bedzie współpracował z Scofieldem, połaczą ich wspólne cele i wydaje mi sie ze Linc porzuci swój zamiar.
Licze ze nabierze ogłady
Mahone bedzie współpracował z Scofieldem, połaczą ich wspólne cele i wydaje mi sie ze Linc porzuci swój zamiar.
Licze ze nabierze ogłady
Mahone
Nie wiem dlaczego, ale nie moge głosować..
No to chociaż wyrażę swojąa opinię .
Wydaje mi się, że zginie Bellick albo Susan. Bellick i tak jest w serialu niepotrzebny, nie wnosi nic nowego, a Susan ? Skoro ten sezon ma mówić o zemście na Firmie, to musi zginąć ktoś z ich ludzi.
T-Bag na bank nie zginie. On to z tych, co z każdej opresji wychodzą żywo
.
Wydaje mi się, że zginie Bellick albo Susan. Bellick i tak jest w serialu niepotrzebny, nie wnosi nic nowego, a Susan ? Skoro ten sezon ma mówić o zemście na Firmie, to musi zginąć ktoś z ich ludzi.
T-Bag na bank nie zginie. On to z tych, co z każdej opresji wychodzą żywo
Świeżak
Bellick nie zginie. Jeszcze wróci do mamusi
Susan wcześniej czy później i tak zdechnie. Wydaje mi się że dopiero pod koniec IV sezonu. T - Bag jak zwykle będzie miał farta
Świeżak
moim zdaniem Susan i Brad
Ale niczego nie możemy być pewni
Ale niczego nie możemy być pewni
Świeżak
Bellick nie kipnie tak szybko. Chłop już swoje przeszedł
Fernando Sucre
Szkoda. Bo w sumie tylko jego śmierć byłaby obojętna.Bellick nie kipnie tak szybko.