C-Note
C-Note
Re: Od Seba

Post autor: Cwaniak »

Piotras003 pisze:
Cwaniak pisze:jak na Ciebie dobra,
to jest według Ciebie krytyka bo jak dla mnie jest to straszne jak mozna napisac jak dla ciebie dobra .Dobra nie bede smiecil u sebo w temacie i zreszta ja mam swopje zdanie o Tobie i go nie zmnienie ;-)
jest chyba różnica? chodziło mi o to,ze jak na jego doswiadczenie w tej dziedzinie to jest dobra sygna...nauka czytania ze zrozumieniem sie kłania...chcoiaz wiem ze jakby dał zwykle zdjecie,ty bys wstawial emotki typu :shock: itd...jesli ja natomiast bym skrytykował,najechałbys na mnie jak ch...olera...
Jak zrobię puste tło, to napiszesz że brak efektów itp ;-) więc nie wiem czy lepiej..Oo.
brak efektów na fotce...to najwiekszy mankamet forumowiczów...proste efekty...wklejasz stock,powielasz 2 razy,na najnizszej zdejmujesz kolory(ctrl+shift+u) drugą ustawiasz na Soft Light,trzecią na tryb Color...proste efekty a duzo dają...
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Sebo »

Kurde aż się zakurzyło jak tu zaglądnąłem^^

tak z nudów :roll:

Obrazek
Tweener
Tweener

Post autor: Cwaniaczek »

Nie jest źle...ale jak na Ciebie.Przedewszystkim za duzy chaos,nic sie nie klei.Zaraz zostane zjechany,ale co mi tam.Pracuj,bo praktyka czyni mistrza ; ) jak chcesz moge Ci podesłac jakies moje psdki...
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: MarQ »

Co najwaznijsze postacie nei wspolgraja z tlem, powinienes dobierac tla (sam robic) zeby wszystko do siebie pasowalo. kolory sa wazne :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Grafika”