ja bym dostała zawalu xDPam pisze:Chcę już zobaczyć minę Michaela, jak dowie się, że Sara żyje.
Michael Scofield
Fernando Sucre
Czuję, że zdanie iż Sara żyje zostanie wypowiedziane w ostatniej minucie pierwszego odcinka i zaraz potem napisy. I równie dobrze może być wtedy nie pokazana w ogóle mina Michaela, choć to by było moim zdaniem beznadziejne. Raczej skończy się na zdaniu, że żyje i w następnym odcinku powrót do tego samego momentu i wtedy reakcja Michaela... Też jestem ciekawa jaka... ;-)
Michael Scofield
Ale bylo napisane w newsach, ze ona sie pojawi juz w pierwszym odcinku wiec spoko ^^
Fernando Sucre
Ale niekoniecznie Michael spotka ją już w pierwszym odcinku. Może tylko nam ją najpierw pokażą ;-) Bo wprawdzie było, że pierwszą noc spędzą razem, ale pierwsza noc nie oznacza pierwszego odcinka.Aglek pisze:Ale bylo napisane w newsach, ze ona sie pojawi juz w pierwszym odcinku wiec spoko ^^
Chociaż ja tam bym wolała, żeby już w pierwszym odcinku się spotkali, bo nie mogę się doczekać ;-)
Michael Scofield
Pewnie nie będzie my rozczarowani.
Z Sucre naprawdę ciekawie sie zapowiada. Może to będzie tak że Michael zwerbuje Alexa i on użyje swoich kontaktów żeby wiciągnąc Sucre. Rozwiązania mogą być różne.
Ciekawe czy pojawi sie jakaś nowa kobieta.
Z Sucre naprawdę ciekawie sie zapowiada. Może to będzie tak że Michael zwerbuje Alexa i on użyje swoich kontaktów żeby wiciągnąc Sucre. Rozwiązania mogą być różne.
Ciekawe czy pojawi sie jakaś nowa kobieta.
Michael Scofield
No dużo może być opcji, ale myślę jednak że Scofield sam coś wykombinuje i wyciągnie Sucre Sony ;-)Ania1991_ck pisze:Może to będzie tak że Michael zwerbuje Alexa i on użyje swoich kontaktów żeby wiciągnąc Sucre
WłaśnieAnia1991_ck pisze:Ciekawe czy pojawi sie jakaś nowa kobieta.
Fernando Sucre
A ja wątpię, żeby to Michael wyciągał Sucre z Sony, ponieważ będzie za bardzo zajęty Sarą. Bardziej prawdopodobne wydaje mi się, że ktoś inny się tym zajmie - może któryś z tych nowych, co będą pomagać Michaelowi.Sebo160186 pisze:No dużo może być opcji, ale myślę jednak że Scofield sam coś wykombinuje i wyciągnie Sucre Sony ;-)Ania1991_ck pisze:Może to będzie tak że Michael zwerbuje Alexa i on użyje swoich kontaktów żeby wiciągnąc Sucre
Michael Scofield
no ale w sumie to Sucre siedzi bo pomagał Michaelowi , to jako nasz Michael Angelo nie zostawi przyjaciela w biedzie , moze nie osobiście ale na pewno pomoże Sucre sie wydostac z Sony 
Sara Tancredi
Scofield to jest mózg wszystkich operacji i nap[ewno jakoś wróci, nie wiem podkopie się do Sony i wyciągnie Sucre, ale napewno jakoś go wyciągnia i Bellicka by mógł, a Theodoro po co on na wolności? Żeby gwałcić zaczął znowu??
Tweener
TO będzie zajefajne ^^. Ale z T-bagiem to niemożliwe
.
Ostatnio zmieniony 2008-06-07, 12:04 przez k0sa, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Zapowiada się akcja jak ta lala. Tylko mnie zastanawia jedno jak wyciągną sucre i T-Baga z wiezienia. No ale pożyjemy zobaczymy.
Michael Scofield
zapowiada sie ciekawie zeby tylko znow do wiezienia nie trafili bo to juz bedzie bez sensu
T-Bag
Ha! Zapowiada się dużo fajnego Mahone'a. Ciekawe jak wydostaną się z Sony Sucre, T-Bag i Bellick? Nie mogę się doczekać czwartego sezonu! 
Fernando Sucre
Mahonia nie tylko Ty nie możesz się doczekać. Ciekawe co oni wszyscy kombinują..