C-Note
nareszcie czlowieku uzyles tekstury!
teraz popróbuj wrzucac kilka tekstur naraz,i dawac na różne krycia...
C-Note
Ha! Nie użyłem żadnej tekstury 
- gradient jako tło
- render wysmugdowany kilka razy
- C4D xD
Ale co lepsza ppraca od reszty? xD
- gradient jako tło
- render wysmugdowany kilka razy
- C4D xD
Ale co lepsza ppraca od reszty? xD
C-Note
mówilem o tej pracy
to JEST tekstura,wiele razy uzywalem ją do tła w swoich pracach
to JEST tekstura,wiele razy uzywalem ją do tła w swoich pracach
C-Note
aaa Tu to owszem użyłem tekstury 
Ale uznałem, że słaba ta praca i zrobiłem od nowa cały komplecik i myślę, że te ostatnie pracki czyli ten komplet to najlepsze są dotychczas. Może to o czym mówię ocenisz?
Ale uznałem, że słaba ta praca i zrobiłem od nowa cały komplecik i myślę, że te ostatnie pracki czyli ten komplet to najlepsze są dotychczas. Może to o czym mówię ocenisz?
John Abruzzi
ta ma najlepsze tłoCwaniak pisze:mówilem o tej pracy
Obrazek
Michael Scofield
wszystko swietne; kolory, tła tekstury mememe xD
tylko te napisy w ogole mi sie nie podobaja.
tylko te napisy w ogole mi sie nie podobaja.
C-Note
B... - mogłabyś powiedzieć do której pracy mówisz, już sam ledwo się orientuje którą komentujecie. xD
Michael Scofield
w tych z Cristiano^^
dopasowanie napisów to moim zdaniem wielka sztuka, bo dobrze umiejscowione, w odpowiednim 'rozmiarze' i kolorze dopełniaja całosci, czasem ( moim zdaniem) wygladaja tak jakby były naklejone i gdy patrze np na sygnę, mimo ze reszta jest swietna to i tak moja uwaga skupia sie na zamieszczonym tam napisie^^
dopasowanie napisów to moim zdaniem wielka sztuka, bo dobrze umiejscowione, w odpowiednim 'rozmiarze' i kolorze dopełniaja całosci, czasem ( moim zdaniem) wygladaja tak jakby były naklejone i gdy patrze np na sygnę, mimo ze reszta jest swietna to i tak moja uwaga skupia sie na zamieszczonym tam napisie^^
C-Note
Więc prosiłbym was o ocenianie tego kompletu:

Sygna

Sygna

John Abruzzi
podobają mi się te mazgi na ciemnym tle, napis na sygnie na tak, wg mnie jeśli avatar jest do kompletu to nie ma potrzeby go podpisywać skoro jest to już na sygnie
jak dla mnie trochę za dużo jasnego dookoła postaci 
Michael Scofield
fajnie 'podrapana' sygna i ładny kolor, pdoobnie av. Napis : ładnie 'przechodza' na nim kolory, dzieki czemu fajnie sie komponuje z reszta ;-)
Michael Scofield
A mi zdecydowanie bardziej podoba się C.Ronaldo z teksturą w tle, ta która Tobie się nie podoba
moim zdaniem jest lepsza, ładnie skomponowana, dobry kolor, pomimo, że wolę ciemniejsze 
Ta druga wersja tez jest świetna, ale jednak ta pierwsza jest o wiele ciekawsza^^
Ta druga wersja tez jest świetna, ale jednak ta pierwsza jest o wiele ciekawsza^^
Mahone
Hmm sama nie wiem, która sygnaturka mi się bardzie podoba... Chyba jednak ta druga, bez tekstury. Ma ciekawe te smugi po bokach postaci C. Ronaldo. Jest bardzo ciekawa. Dziwny wyraz twarzy ma Ronaldo na tym ujęciu 
C-Note
sig bez kolorów i bez wyrazu...
C-Note
A takie cuś z nudów sobie zrobiłem:
[ Do wzięcia ]

[ Do wzięcia ]

Michael Scofield
tamte z teksturą zChristiano są świetne.I najlepsze.Tobie sie nie podoba ale mi tak ;P
A ta z Assasina tez niezła.Fajnie wygląda to oświetlenie wokół postaci. ;P
A ta z Assasina tez niezła.Fajnie wygląda to oświetlenie wokół postaci. ;P
Mahone
Ciekawa ta biało-czarna sygnatura. Bardzo oryginalne tło i tak jak powiedziała Xaneta-fajnie wygląda to oświetlenie. Sama postać bardzo tajemnicza.
C-Note
Świerza dostawa:

Mahone
Chyba ta praca mi się bardziej podoba od poprzedniej. Chociaż poprzednia też niczego sobie. Fajnie ten rycerz wygląda na tym tle. Super oświetlona postać. I podobne smugi do tych przy C. Ronaldo. Wszystko ciekawie się komponuje 
Michael Scofield
przede wszystkim fajnie machnąłeś na niej napis ;-)
poza tym 'człowiek' , jak z resztą na poprzedniej, ciekawy xD tylko tło móglbys inne zrobic bo takie juz chyba mielismy okazję poznac ^^
poza tym 'człowiek' , jak z resztą na poprzedniej, ciekawy xD tylko tło móglbys inne zrobic bo takie juz chyba mielismy okazję poznac ^^
C-Note
Nie mogłem się powstrzymać xD Każdy coś z nim robił to i ja musiałem
Wiem wiem prosta sygna... 

Michael Scofield
Ta sig z rycerzem przypomina mi Btwe pod grunwaldem xD no ale tam.. xD
podoba mi się tło i wogóle kolory i tłą i postaci.Idealnie Dobrane.Napis nie razi w oczy i jest git.
A ta ostatnia ma fajne tło. Kolory czarno-białe mi się bardzo podobaja ;P O osobie na niej zamieszczonej może nie będę się lepiej wypowiadać. xD
podoba mi się tło i wogóle kolory i tłą i postaci.Idealnie Dobrane.Napis nie razi w oczy i jest git.
A ta ostatnia ma fajne tło. Kolory czarno-białe mi się bardzo podobaja ;P O osobie na niej zamieszczonej może nie będę się lepiej wypowiadać. xD
C-Note
A co nie lubisz Boruca ( polskiego bramkarza ) ?Xaneta pisze:O osobie na niej zamieszczonej może nie będę się lepiej wypowiadać. xD
Michael Scofield
Chyba wiesz o kogo mi chodziło xDRafaqio pisze:A co nie lubisz Boruca ( polskiego bramkarza ) ?
Borówę lubię,wielbię i szanuje xD najważniejszy polski zawodnik oprócz Rokera xD
Też bardzo go lubię
Ładny chłopak... Do schrupania xD
Świetna sygna. Ja bym jeszcze arbitrowi dodała różki

Świetna sygna. Ja bym jeszcze arbitrowi dodała różki