Czy powinien powstać czwarty sezon?

Liczba głosów: 99
Tak (68) 69%
Nie (22) 22%
Niewiem (9) 9%
Świeżak
Na bank nas zaszokują - do tej pory, mimo długości Prison Break, żaden wątek, żaden odcinek nie był nudny, najwyższe loty w historii kina tego typu. I nie sądzę, by kolejny sezon mógłby być słabszy, ba, jestem pewien, że to będzie tak samo wysoki poziom, bo wyższy być nie musi. Sytuacja zmienia się, jak w kalejdoskopie i dobrze, bo nie czujemy się znużeni. Trzeci sezon był najlepszy dla mnie, a w czwartym (nie mam pojęcia, dlaczego :lol:) interesuje mnie najbardziej jeden wątek - co z Fernando i Jego dzieckiem.
Michael Scofield
Michael Scofield
Ja się zastanawiam co bedzie z McGradym... Chyba bedzie miał jakieś znaczenia... :)
Tweener
Tweener
ja jestem za 4,5,6,7.... sezonem poniewaz nigdy takiego serialu juz niebedzie
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag
No pewnie, że powinien :D Ciekawe, do której paki teraz Mika wsadzą...
Michael Scofield
Michael Scofield
teraz to Mike będzie wsadzał ich do paki, a nie oni jego :D ..no albo do piachu... xD
T-Bag
Oczywiście że powinien powstać 4 sezon, jakoś przecież muszą wyjaśnić te wszystkie tajemnicze sprawy (Whistler i inni) i jeszcze jak Michael chce zniszczyć Firmę. Ale chyba mogliby na tym poprzestać, bo jak się zrobi z tego telenowela to nie będzie już takie zachwycające.
Tweener
Mahonia, zgadzam się z tobą całkowicie. ;-)
Powinien być 4 sezon, bo muszą wszystko wyjaśnić, rozstrzygnąć i zakończyć jakoś bez takich niedopowiedzeń. :-P
Ale jednak najlepiej chyba by było, gdyby ta seria była ostatnią, gdyż obawiam się, że te coraz kolejne mogą być już baardzo naciągane no i nie takie porywające... ;-)
No ale, na to, że 4 sezon powstanie i tak nie mamy wpływu, bo wiemy, że powstanie. :-P
Michael Scofield
Michael Scofield
jak dla mnei to emisje serialu powinni zakonczyc na dwoch sezonach. Mogliby cos nowego zrobic, bo to juz powoli staje sie nudne(tak jak lost)
Tweener
Tweener
Damian1989 pisze:Czy waszym zdaniem powinien powstać czwarty sezon?
Proste i logiczne - mógłby powstać nawet 5 ^^.
Zablokowany

Wróć do „Ogólnie o Prison Break ”