Zrobione - tradycyjnie zapomniałem 
Michael Scofield
Chciałabym żeby wróciły te rameczki z ostatnimi napisanymi postami.. Bardzo mi to pomagało, przyzwyczaiłam się do tego.. Jeśli byłby możliwość powrotu owej opcji bardzo bym prosiła.
Opcja ta nadal jest dostępna - musiałaś zmienić coś w ustawieniach profilu.
Michael Scofield
Ja też tego nie mam, a szkoda... I na stronie głownej w "Kto jest na forum" jak się najechało na osobe obecną to sie wyświetlało ile już na tym forum jest, a teraz nie ma...
John Abruzzi
ja rameczkę z ostatnimi postami mam... ale z niej nie korzystam, tylko z opcji - "Zobacz posty nieprzeczytane"
no rzeczywiście...Aglek pisze:na stronie głownej w "Kto jest na forum" jak się najechało na osobe obecną to sie wyświetlało ile już na tym forum jest, a teraz nie ma...
"Rameczki":
sprawdźcie ustawienia w profilu
profil -> preferencje -> Ostatnie tematy na stronie głównej:
Efekty podświetlania wyłączyłem z racji tego, że zżerały dużo transferu.
sprawdźcie ustawienia w profilu
profil -> preferencje -> Ostatnie tematy na stronie głównej:
Efekty podświetlania wyłączyłem z racji tego, że zżerały dużo transferu.
Nowa propozycja: rozbudowanie działu Offtopic tak jak na www.forum.lost.org.pl
Dobry pomysł?
Dobry pomysł?
T-Bag
ja tam się przyzwyczaiłam do takiej budowy jaka jest i mysle, ze nie trzeba tego tak rozbudowywać, bo i tak mozna wszystko znaleźć i nie jest to podzielone na rózne sektory tylko jest wszystko w jednym miejscu i tak chyba jest łatwiej. Ale to tylko moje skromne zdanie ;-)
Michael Scofield
mnie się podoba. Jestem za.
Michael Scofield
Ja tez jestem za wprowadzeniem zmiany. Bylby porzadek i latwioej byloby cokolwiek znalezc... szczerze mowiac mialam cos takiego zaproponowac bo czesto nie moge znalezc jakiegos tematu
Michael Scofield
Ja też za, łatwiej by było coś znaleźć . i fajnie by to wyglądało ;-)
Michael Scofield
Bardzo dobry pomysł, rozbudowa forum i zrobienie porzadku to sprawa priorytetowa ... 
Zatem Offtopic rozbudowany. Proszę moderatorów o przeniesienie tematów.
Może macie pomysł jakiegoś innego subforum w dziale Offtopic?
Może macie pomysł jakiegoś innego subforum w dziale Offtopic?
Michael Scofield
Bardzo dobry pomysł.Szybciej można coś znaleźć.
może 'Sport'?
może 'Sport'?
Też i sie podoba. Moge się połapać 
Też sie chciałam o sport zapytac xD
Też sie chciałam o sport zapytac xD
Michael Scofield
można zrobić coś takiego jak "Nasze sprawy". Są przeciez tematy dotyczące naszych codziennych spraw 
Michael Scofield
Tematy podzielone. Jeżeli coś przeoczyłam, pomyliłam, uważacie, że czegoś można by się pozbyć lub cokolwiek innego - piszcie 
T-Bag
pomyślałam że mógłby być taki temat jak sport i tam byłoby np. euro 2008 i olimpiada pekin
Ogółem o zainteresowaniach sportem też mogło by być. Siatkowka i takie pierdołki. Da się zrobić?? ;-)
Michael Scofield
a moze cos dla plci pieknej? jaks moda czy uroda...xD
Już dodam.Xaneta pisze:może 'Sport'?
Na to chyba nada się Offtopic...Tanira pisze:można zrobić coś takiego jak "Nasze sprawy". Są przeciez tematy dotyczące naszych codziennych spraw
A byłoby dużo chętnych do pisania?edzik pisze:a moze cos dla plci pieknej? jaks moda czy uroda...xD
Michael Scofield
ja jestem za ;-)Dusqmad pisze:edzik napisał/a:
A byłoby dużo chętnych do pisania?
Michael Scofield
no nie wiem mysle ze znalazlo by sie pare osob...
T-Bag
Dziekuje ekipie forum za wspaniały pomysł z tymi działami normalnie to był strzał w dziesiatke bo nareszcie sie doczekałem działu sport
i według mnie nawet jak sie skonczy juz prison na stałe to i tak bedzie wiele tematów gdzie bedzie można pisać wiec gratuluje pomysłu i tego ze ktos juz pomyslal o przyszłosci forum ;-)
Michael Scofield
Ja jestem i myśle, ze dziewczyny też będą chętne!!Dusqmad pisze:edzik napisał/a:
A byłoby dużo chętnych do pisania?