Jeżeli macie do nas jakieś pytania, prośbę, chcecie nam o czymś powiedzieć, a może po prostu macie ochotę ocenić naszą pracę? Piszcie!
A wszystko po to, żeby forum było jeszcze lepsze
niunia & agulec
Ostatnio zmieniony 2009-03-10, 11:19 przez agulec, łącznie zmieniany 2 razy.
Rozumiem Cię!! Nie to jest "pokutą" itp.agulec pisze:to nie jest forma zapłaty za błąd.
Jestem świadoma, że nie, ale mimo wszystko chciałam troche rozładować sytuację która zaistniała... Nie chodzi mi o przekleństwo!agulec pisze:"Już nie będę, możecie mi ściągnąć" - niestety tak to nie działa.
nehehe.. no bez przesady, to jest po prostu ostrzeżenieAglek pisze:to jest "pokutą" itp.
Na razie będziesz miała. Jak będę dawać i od razu ściągać, to ostrzeżenia stracą swój sens, że tak powiem :]Aglek pisze:Mam tylko pytanie kiedy ostrzeżenie może zostać ściągnięte?? Bo chyba nie będe miała go cały czas?? Prawda??
Aglek jest osobą, która przysłużyła się forum (pomogła w zbiórce) więc uważam, że w jej przypadku powinno być to ostrzeżenie tymczasowe (powiedzmy, że do końca czerwca). Oczywiście niczego nie narzucam, niech to będzie decyzja agulec. Uważam jednak, że osoby, które przysłużyły się dla forum (dotacje, grafika, reklama, dodawanie do katalogów) mogą liczyć na niewielką dozę pobłażliwości od moderatorów. Zrobiły coś na plus dla tego internetowego przybytku, więc ostrzeżenia nie powinny długo widnieć w ich profilu.Aglek pisze: Mam tylko pytanie kiedy ostrzeżenie może zostać ściągnięte?? Bo chyba nie będe miała go cały czas?? Prawda??
Ciepło mi się na serduszku zrobiło :* :*agulec pisze:Aglek nigdy nie sprawiała problemów, jest zasłużonym użytkownikiem, ja o tym wszystkim wiem i ostrzeżenie i tak bym zdjęła po jakimś czasie![]()
Będę wyczekiwać...Aglek - do końca czerwca.
Ja tez o to pytam ;-)Mahonia pisze:Czy ktoś wie dlaczego tak jest a nie tak jak kiedyś, czyli prawidłowo?
A no właśnie, właśnie. O co chodzi z tymi licznikami postów ? Mi akurat ubyło 20, ale niektórym więcej. No i ranking najaktywniejszych też się 'trochę' sknocił ^^.Sebo160186 pisze:Wielu osobom ubyła znaczna ilość postów