Michael Scofield
nie no to by było chamskie..tak go wykorzystywał...i miałby go teraz tak zostawić..Nasz szlachetny Michael nie może tak postąpic 
Tweener
Tak, on uciekając wejźmnie ze sobą pół więzienia ;-)
na począdku miał uciekać tylko z James-em a teraz jest już ich 5
na począdku miał uciekać tylko z James-em a teraz jest już ich 5
Michael Scofield
ja mysle ze "po drodze"do ostatniego odc polowa jeszcze odpadnie, nie wiem jak ale sami wiecie ze po tym serialu mozna sie spodziewac wszystkiego! ;-)
a McGready? cóz... na pewno bedzie ciekawie i tego wątek zostanie jeszcze poruszony w serialu
i dobrze bo chłopak jest bardzo sympatyczny i takie małe urozmaicenie nie zaszkodzi... 
a McGready? cóz... na pewno bedzie ciekawie i tego wątek zostanie jeszcze poruszony w serialu
Mahone
To trochę smutne, jak bardzo on wierzy w całą tą doskonałą Amerykę... Ale z drugiej strony, może to w jakiś sposób dodaje mu sił? W końcu w Sonie luksusów to nie ma 
Michael Scofield
on ma taki wyraz twarzy, ze az wspolczucie mnie ogarnia jak go widze..
Za młody jak na takie miejsce..
Chciałabym żeby wraz z nimi uciekł, ponieważ dobry z niego chłopak
Zasługuje na to..
Za młody jak na takie miejsce..
Chciałabym żeby wraz z nimi uciekł, ponieważ dobry z niego chłopak
T-Bag
Sympatyczna postac i fajnie że Michael pozwolił mu uciekac razem z nimi bo żal mi go powoli sie robiło jak widziałem że nie pasował do Sony ;-)
Michael Scofield
Jemu się udało i bardzo dobrze był tego warty. Za to ze tak bezinteresownie pomagał Michaelowi to on powinien go wziąść w pierwszej kolejności.

Mahone
fajnie że uciekł....
ciekawe czy w kolejnym sezonie jego wątek wygaśnie, czy będą go kontunuowac...
fajnie byłoby gdyby jednak coś z nim robili.... taki fajny....
ciekawe czy w kolejnym sezonie jego wątek wygaśnie, czy będą go kontunuowac...
fajnie byłoby gdyby jednak coś z nim robili.... taki fajny....
Sara Tancredi
no mogliby cos z nim kontynuowac
jedynie co mi sie w nim podobało to loczki
ogolnie postac fajna, dobrze ze Michael go wzial ze soba
jedynie co mi sie w nim podobało to loczki
ogolnie postac fajna, dobrze ze Michael go wzial ze soba
Tweener
Od początku, jak tylko się McGrady pojawił, to wiedziałam, że Michael weźmie go ze sobą uciekając z więzienia...
C do postaci, to chłopak był taki sympatyczny, miły...No i całkiem dobrze radził sobie w Sonie...Jego spotkania z ojcem wzruszające...Mam nadzieję, że jemu się już wszystko ułoży. ;-)
A tak na marginesie, to za co on w tej Sonie siedział?
C do postaci, to chłopak był taki sympatyczny, miły...No i całkiem dobrze radził sobie w Sonie...Jego spotkania z ojcem wzruszające...Mam nadzieję, że jemu się już wszystko ułoży. ;-)
A tak na marginesie, to za co on w tej Sonie siedział?
T-Bag
Bardzo miły chłopak. Szkoda mi się go zrobiło jak Michael powiedział, ze nie może z nimi uciekać, ale w końcu to zrobił. Dobrze by było gdyby wszystko mu się ułożyło. Na końcu sezonu było widać, że cała rodzina go bardzo kocha. 
John Abruzzi
Rzeczywiście szkoda, że nie ma już go w czwartym sezonie, lubiłem go. Przynajmniej trafił w bezpieczne miejsce, do rodziny, czyli tam gdzie chciał być najbardziej. Moim zdaniem zasłużył na to żeby teraz był szczęśliwy, bo niezły z niego bohater był xD
Świeżak
Akurat go to lubiłem.Dobrze, że uciekł i trafił gdzie chciał ^^Lipa, że go nie ma już w 4 serii;/
Tweener
A co miałby w czwartej serii robić?
Jego rola się wyczerpała, tak jak Patoshika, Abruzziego, Veroniki czy Nicka.
Świeżak
Jakby była 5 seria to może by go pokazali ale nie chcecie 5 seri to go nie pokazą
A teraz powaga:
spoko postać, tez duzo potrafił załatwic i pomagał Michaelowi
A teraz powaga:
spoko postać, tez duzo potrafił załatwic i pomagał Michaelowi
Sara Tancredi
JA tam tego zioma to wrecz ubóstwiałam ^^ był nieraz bardziej potrzebny niz leczero albo t-bag.....
w sumie fajnie by bylo jakby troszke o nim jeszcze powiedzieli no ale moze mam za duze wymagania ^^
Sara Tancredi
Fajna jest jego postać, szkoda by było jak by Michael go nie zabrał ze sobą. Tak często go wykorzystywał a potem nie zabrać go ze sobą? Straciłby trochę uznanie u Michaela.