Michael Scofield
Pojadą do Paryża z Sofią, jeśli związek się utrzyma. Lj na pewno sobie poradzi, radził dobie bez ojca ro teraz jak już go ma to dodatkowe wsparcie na pewno mu nie zaszkodzi.
Michael Scofield
Heh...;p A moze LJ zginie... 
Michael Scofield
E tam znowu LJ zginie!! Odzyskał wolność ojca i może najlepiej będzie jak tak zostanie ;-)
Michael Scofield
Heh...;p
Ale bedzie smiesznie... Ciekawe co LJ wymysli...
Ale bedzie smiesznie... Ciekawe co LJ wymysli...
Michael Scofield
Chyba bym się załamała... 
Michael Scofield
A ja bym was musiała pocieszać^^Xaneta pisze: razem byśmy sie załamały ;]
Ale nie ma co, LJ nie zginie. To by nie pasowało do hamerykańskich scenarzystów
Michael Scofield
Chyba nie, ale może będą nas chcieli zaskoczyc...mk95 pisze:To by nie pasowało do hamerykańskich scenarzystów
Michael Scofield
mnie narzie mogą tylko zaskoczyć scenarzyści 39 i pól jak nie wyjdzie jak ja chcem xDAglek pisze:Chyba nie, ale może będą nas chcieli zaskoczyc...
ale jak tutaj bedzie coś nie tak to taką Avanture zrobie xD
napewno nei zginie.najprawdopodobniej bedzie przetrzymywany,albo dostanie kulka ale cudem przeżyje.^^mk95 pisze:Ale nie ma co, LJ nie zginie.
Michael Scofield
Ale już go przetrzymywali ....;p
A kulka to mu tak akurat slalom zrobi, że ominie wszystkie narządy i wyjdzie uchem...;p
A kulka to mu tak akurat slalom zrobi, że ominie wszystkie narządy i wyjdzie uchem...;p
Michael Scofield
To to jakaś dziwna kulka będzieAglek pisze:A kulka to mu tak akurat slalom zrobi, że ominie wszystkie narządy i wyjdzie uchem...;
Tak, ale moje słoneczko nie oglądało 3 seriiAglek pisze:Ale już go przetrzymywali ....;p
Ale ja mówię, ze teraz jemu nic nie będzie. Albo lepiej, będzie znowu przesłuchiwany przez Alexa... tym razem z ramienia Firmy ;-)
Michael Scofield
Hehe...;p To trzeba obejrzeć...;p
Ja nie widział połowy 2 a 3 tak...
Ale LJ to i tak przystojniak... Nawet jak go przetrzymują...
Ja nie widział połowy 2 a 3 tak...
Ale LJ to i tak przystojniak... Nawet jak go przetrzymują...
Michael Scofield
Skarbie nie rozluźniaj mniemk95 pisze:Ekhem... Xanetka^^
tak i Alex go wypuści...mk95 pisze:Albo lepiej, będzie znowu przesłuchiwany przez Alexa... tym razem z ramienia Firmy
Michael Scofield
W zamian za to co zrobił dla niego Mike...Xaneta pisze: tak i Alex go wypuści...
Lincoln Burrows
Ojojoj.... to Żanetka musi do nas przyjechać...xD Na 3 serię...
Michael Scofield
tak xDAglek pisze:X!! Ty musisz się doinformować..;p Wpadniemy do Ciebie i se wszystkie jakiejś nocy obejrzymy...
Jolka a jak myślisz dlaczego ja tak zwlekam z obejrzeniem? xDBellatoris pisze:
Ojojoj.... to Żanetka musi do nas przyjechać...xD Na 3 serię...
a tak wogóle.LJ bedzie żył długo i szczęśliwie i w 4 serii bedzie wielkim bohaterem xD
Lincoln Burrows
taa... uważaj, bo zaraz jeszcze się z tobą ożeni, co nie byłoby takie złe...., ty przynajmniej jesteś od niego niższa (chyba xD)
Michael Scofield
nie.jestesmy tego samego wzrostuBellatoris pisze:taa... uważaj, bo zaraz jeszcze się z tobą ożeni, co nie byłoby takie złe...., ty przynajmniej jesteś od niego niższa
Michael Scofield
No chyba raczej... 
Podoba mi się jego podejście do życia... Zmieniło sie przez ten czas... Wcześniej sceptycznie, a teraz mimo tego wszystkiego tak optymistycznie...
Podoba mi się jego podejście do życia... Zmieniło sie przez ten czas... Wcześniej sceptycznie, a teraz mimo tego wszystkiego tak optymistycznie...
Świeżak
Nie lubie tej jego minki. ze niby ryczy czy cos tak jape wykreca ze od razu patrzec nie moge. Jakby typo mieszkal w PL pewnie wyrwal by wieczorem od kogos z ulicy.
Michael Scofield
Okazał się bardzo twardym facetem- wytrzymać niewolę u Susan to już coś. Pewnie też było mu źle jak pierwsza akcja się nie udała. Już myślała że się uwolni a tu lipa.
Michael Scofield
Noo... Porządnie musiał się trzymać psychicznie... Jeszcze z tą Sarą(jak wtedy tak myślelismyAnia1991_ck pisze:Okazał się bardzo twardym facetem- wytrzymać niewolę u Susan to już coś. Pewnie też było mu źle jak pierwsza akcja się nie udała. Już myślała że się uwolni a tu lipa.
Michael Scofield
Jak on myślał że ona nie żyje, to jeszcze bardziej się bał że i jemu coś się stanie. Twardy z niego gość. Trzeba mu to przyznać. Chyba w tedy jak śmiał się z Gretchen to nerwy mu opadły. Wiedział że z Michaelem to ona nie ma szans.
Tweener
Taki dziwny aktor wg. mnie , zawsze nie wie o co KaMaN etc. Nie lubię go .
Tweener
Postać taka sobie, LJ jest raczej bezbarwny i nic do fabuły ciekawego nie wnosi, oprócz tego, że jest przystojny...Mimo wszystko chce, żeby nie zginął, i żeby mu się ułożyło wszystko. ;-)
T-Bag
Jak na dzieciaka w jego wieku to sporo przeżył. Jest twardy, że się nie załamał po tym wszystkim. Podziwiam go za to. Chciałabym, żeby wszystko mu się ułożyło.