Fernando Sucre
Ostatnio zmieniony 2008-06-07, 14:12 przez Scylla, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
ehehe.. no nawet niech nie mówią, że już w trzecim odcinku zamkną Firmę 
nic innego nie kojarzy mi się z takim tytułem
Jeżeli to miało by być tak szybko, to o czym będzie 4 seria? Myślałam, że to będzie głównym wątkiem oO
oj coś czuję, że czeka nas wiele niespodzianek^^
nic innego nie kojarzy mi się z takim tytułem
Jeżeli to miało by być tak szybko, to o czym będzie 4 seria? Myślałam, że to będzie głównym wątkiem oO
oj coś czuję, że czeka nas wiele niespodzianek^^
Fernando Sucre
A może chodzi o zamknięcie Scofielda w więzieniu? W końcu dużo o tym się mówi... 
Michael Scofield
Nie, mi się wydaje że już go nie zamkną. A to może oznaczać, że zginie Susan albo jakiś inny ważniak z Firmy.
C-Note
hmm.. Możliwe, że odc. odnosi się do Sucre, ale nie jestem pewny.
Michael Scofield
3 odcinek 4 sezonu będzie miał bardzo wymowny tytuł. “Shut Down”. Poczekamy sobie na niego az do polowy wrzesnia.
Mahone
jeszcze się szkoła nie skończyła a ja już czekam na rozpoczęcie roku...
ratunku!!!
strasznie interesujące spojlery...
mahone szoferem...
może chce dorobić....
nie mieszajmy go od razu do firmy...
kiedy 1 września???!!!!
ratunku!!!
strasznie interesujące spojlery...
mahone szoferem...
może chce dorobić....
nie mieszajmy go od razu do firmy...
kiedy 1 września???!!!!
Michael Scofield
Nie wydaje mi się Suce. Bo powiedziane było że on będzie w ekipie przeciwko firmie, więc go chyba nie zamkną. Ale to tylko moje zdanie.
Fernando Sucre
Tłumaczone przeze mnie i to na szybko, ale mam nadzieję, nie tak tragicznie. Oryginał: http://www.prisonbreakmanhunt.com/news/30/83/
- Czy relacje między Michaelem i Sarą bardzo się zmienią?
Na ile odcinków przewidziana jest akcja "breaking in"?
The Man: Trudno powiedzieć. Będą pewne różnice, ponieważ oboje zmienili się jako ludzie od czasu ich pierwszego spotkania. Ale nadal będą momenty kiedy będą parą... przynajmniej tak jest przewidziane. Nie wiem co jeszcze się okaże przed ukazaniem się sezonu.
Trudno odpowiedzieć na drugie pytanie bez ujawniania zbyt wiele o sezonie. Ale zniszczenie i wtargnięcie z tytułu 2. odcinka odnosi się tylko do tego jednego epizodu. Nie jestem pewien, czy to pomoże czy nie.
T-Bag
Nowy spoiler:
Co tam słychać w Prison Break?
Kristin: Z żalem muszę powiedzieć, że moja wizyta na planie musiała zostać przełożona ale mam nadzieję, że niedługo do tej wizyty dojdzie. Teraz mogę wam powiedzieć, że w nowym sezonie, Michael Rapaport (agent rządowy Don) zaoferuje całkowite uniewinnienie co za tym idzie wolność Michaelowi Scofieldowi, jeśli on pomoże mu raz na zawsze zniszczyć firmę. Podsumowując, oferta ta spowoduję zjednoczenie wszystkich postaci, które lubimy w jedyną w swoim rodzaju drużynę A (zawierającą też Sarę hura!) [ Sara to ulubiona postać Kristin z E!]. Ich zadaniem będzie unicestwienie Gretchen i jej złych chłopaków.
żródło:ThePrisonBreak.net
Co tam słychać w Prison Break?
Kristin: Z żalem muszę powiedzieć, że moja wizyta na planie musiała zostać przełożona ale mam nadzieję, że niedługo do tej wizyty dojdzie. Teraz mogę wam powiedzieć, że w nowym sezonie, Michael Rapaport (agent rządowy Don) zaoferuje całkowite uniewinnienie co za tym idzie wolność Michaelowi Scofieldowi, jeśli on pomoże mu raz na zawsze zniszczyć firmę. Podsumowując, oferta ta spowoduję zjednoczenie wszystkich postaci, które lubimy w jedyną w swoim rodzaju drużynę A (zawierającą też Sarę hura!) [ Sara to ulubiona postać Kristin z E!]. Ich zadaniem będzie unicestwienie Gretchen i jej złych chłopaków.
żródło:ThePrisonBreak.net
Michael Scofield
The Man ujawnia, że rodzina Alexa będzie wspomniana / prawdopodobnie pokazana w Sezonie 4.
Dla fanów McGrady’ego - Wydaje się, że linia historii jest skończona.
tłumaczenie : Tanira
źródło ; prisonbreakbuff.com
Dla fanów McGrady’ego - Wydaje się, że linia historii jest skończona.
tłumaczenie : Tanira
źródło ; prisonbreakbuff.com
Fernando Sucre
Może wróci do żony i synka? Fajnie by było.
Fernando Sucre
No w końcu ktoś o tym pomyślał ;-)Mahonia pisze:Michael Rapaport (agent rządowy Don) zaoferuje całkowite uniewinnienie co za tym idzie wolność Michaelowi Scofieldowi,
Tak zdecydowanie powinni rozkręcić wątek z rodzinką Mahoniów.Dobrze kombinują w tej 4 serii...coraz bardziej zaczyna mi się to podobaćTanira pisze:The Man ujawnia, że rodzina Alexa będzie wspomniana / prawdopodobnie pokazana w Sezonie 4.
Michael Scofield
Super wiadomości to mamy ekipę zawodowych morderców normalnie. hehehe
Teraz to wygląda jak jakaś kampania przeciwko bakteriom.

Teraz to wygląda jak jakaś kampania przeciwko bakteriom.
Fernando Sucre
Jak walczyć to na całego. Oj będzie się działo. 
Fernando Sucre
Pytanie Doroty: W Epizodzie 3x13 dowiedzieliśmy się, że Mahone i Whistler znali się rzekomo wcześniej niż z SONY czy w początkowych odcinkach dowiemy się może coś więcej o nich.
The_man: Tak dowiesz się czegoś więcej o tym co oni robili.
Endure: Czy w początkowych odcinkach będziemy świadkami rozkwitu miłości pomiędzy Linkiem a Sofią?
The_man: Zobaczysz Lincolna i Sofię razem w pierwszym odcinku z LJ’em
Pytanie Fana: Czy dowiemy się coś więcej o motywach działania Susan? Na przykładzie Sary- czy jej historia zmieni sposób w jaki postrzegamy Susan?
The_man: Myślę że zobaczycie Susan/ Gretchen nie tak inteligentną nie tak zdolną jak ona sama myśli o sobie.
źródło: theprisonbreak.net
A tutaj filmik:
http://www.dailymotion.com/video/x5tkmf ... shortfilms
The_man: Tak dowiesz się czegoś więcej o tym co oni robili.
Endure: Czy w początkowych odcinkach będziemy świadkami rozkwitu miłości pomiędzy Linkiem a Sofią?
The_man: Zobaczysz Lincolna i Sofię razem w pierwszym odcinku z LJ’em
Pytanie Fana: Czy dowiemy się coś więcej o motywach działania Susan? Na przykładzie Sary- czy jej historia zmieni sposób w jaki postrzegamy Susan?
The_man: Myślę że zobaczycie Susan/ Gretchen nie tak inteligentną nie tak zdolną jak ona sama myśli o sobie.
źródło: theprisonbreak.net
A tutaj filmik:
http://www.dailymotion.com/video/x5tkmf ... shortfilms
Michael Scofield
Nowe wiadomości super. Najlepsze jest to z Susan ciekawe o co tu biega w ogóle. Robią mi jeszcze większego smaka na ten odcinek.
Fernando Sucre
A o to nowe spoilery:
Pytanie: W ostatnim odcinku możemy odczytać że Mahone dołączył do Firmy dla pieniędzy. Czy to prawda? Czy zobaczymy to w sezonie 4? Czy Alex pracuje jako kierowca PadMan'a?
The_Man: Mahone ma powody pracowania dla Firmy. Jakie? Dowiesz się w pierwszym odcinku. Nie, Mahone nie pracuje dla PadMana.
Pytanie: Dlaczego Bellick przyłączył się do walki z Firmą? Nie miał nic do zaproponowania ani doczynienia z Firmą?.
The_Man: Z powodu tego co Firma zrobiła. Doprowadziła do ucieczki przez którą Bellick stracił pracę i trafił do Sony. Więc to chyba zrozumiałe że ma do niej uraz. A może dlatego że czuje żal do braci i chce im pomóc?
źródło: spoilertv.com
Tłumaczone przeze mnie (trochę przekształcone) więc wybaczcie za błędy.
Pytanie: W ostatnim odcinku możemy odczytać że Mahone dołączył do Firmy dla pieniędzy. Czy to prawda? Czy zobaczymy to w sezonie 4? Czy Alex pracuje jako kierowca PadMan'a?
The_Man: Mahone ma powody pracowania dla Firmy. Jakie? Dowiesz się w pierwszym odcinku. Nie, Mahone nie pracuje dla PadMana.
Pytanie: Dlaczego Bellick przyłączył się do walki z Firmą? Nie miał nic do zaproponowania ani doczynienia z Firmą?.
The_Man: Z powodu tego co Firma zrobiła. Doprowadziła do ucieczki przez którą Bellick stracił pracę i trafił do Sony. Więc to chyba zrozumiałe że ma do niej uraz. A może dlatego że czuje żal do braci i chce im pomóc?
źródło: spoilertv.com
Tłumaczone przeze mnie (trochę przekształcone) więc wybaczcie za błędy.
Michael Scofield
czyli Whister i Susan pójdą do nieba xD
z postu Taniry wnioskuje ze bedzie sporo Alexa co mnie jak najbardziej cieszy
z postu Taniry wnioskuje ze bedzie sporo Alexa co mnie jak najbardziej cieszy
Michael Scofield
jak milo! mahon nie jest zadny kasy xD
Michael Scofield
ooo fajnie, fajnie, dowiemy się czegoś więcej^^ ..i oczywiście więcej Alexa się zapowiada^^Tanira pisze:rodzina Alexa będzie wspomniana / prawdopodobnie pokazana w Sezonie 4
..i może więcej osób dojdzie do wniosku, że Mahone wcale nie jest takim złym gościem
i ogólnie to więcej, więcej xD
Michael Scofield
Co za dno, agenci rządowi muszą prosić o pomoc 'zwykłych obywateli' w rozwaleniu tej ich tam Firmy. Drużyna A... --' o dżizas. Jeden mądry Majk i bezradni jak dzieci agenci.
sie zobaczy co z tego wyjdzie.
sie zobaczy co z tego wyjdzie.
Fernando Sucre
Tylko ciekawe co on kombinuje 
Michael Scofield
AutumnLeaf pisze:Drużyna A... --' o dżizas
Co sie dzieje z tym światem...Majk niczym Supermen będzie ratował ludzkość przed złem firmy
Na stówę bedzie więcej Alexa i jego historii... Oczywiście już jego rodzine trochę znamy (Pam i Cameron), ale to dla mnie jeszcze nie wystarczyagulec pisze:ooo fajnie, fajnie, dowiemy się czegoś więcej^^ ..i oczywiście więcej Alexa się zapowiada^^Tanira pisze:rodzina Alexa będzie wspomniana / prawdopodobnie pokazana w Sezonie 4
..i może więcej osób dojdzie do wniosku, że Mahone wcale nie jest takim złym gościem
i ogólnie to więcej, więcej xD
Pewno Alex nie byłby taki, gdyby pracował głównie dla FBI, a nie dla Firmy... Zarówno by nie zabił Abruzziego, Sieroty i Świra ani nie przysłał stryczka C-Note'owi. Poprostu wykonywał rozkazy Kima i robił to również po to, by nic złego się jego rodzinie nie stało. Poza tym skoro będzie walczył z Firma, tak jak inni, to napewno jego życie zmieni się całkowicie