Michael Scofield
popatrzyli, popatrzyli i spieprz*li xD
nie no UFO może być, jak najbardziej. Ja tam wierzę, że ktoś prócz nas jeszcze żyje we wszechświecie :]
nie no UFO może być, jak najbardziej. Ja tam wierzę, że ktoś prócz nas jeszcze żyje we wszechświecie :]
Michael Scofield
popieram:D nie jesteśmy sami:D bójcie się ! xDagulec pisze:popatrzyli, popatrzyli i spieprz*li xD
T-Bag
I kolejny tekst który mnie rozbroiłpopatrzyli, popatrzyli i spieprz*li xD
A tak po za tym jak to możliwe że wszechświat jest taki wielki a my sami nie logiczne że tak powiem
Sara Tancredi
Ja tam uważam że nie jesteśmy sami.Ale Ufo to nie są wcale żadne zielone ludki...tylko stworzenia podobne do człowieka ale jednocześnie nie są nim.Potrafią sie zamaskować tak jak secret service i nawet nie wiemy że ktoś taki istnieje...Mogą być każdym.. naszym nauczycielem,kolegą koleżanką a poźniej porywają nas i wszczepiają nam informację o nich abyśmy je rozprowadzali jak świeże bułki tylko że nie jesteśmy na to przygotowani i nie dopuszczamy di siebie mysli że ktoś mądrzejszy od rasy ludzkiej istnieje...
Lincoln Burrows
Hmm.... Mam rozumieć, że moja koleżanka jest ufo, porwała mnie i wszczepili mi coś??czarny_rumak pisze:Ja tam uważam że nie jesteśmy sami.Ale Ufo to nie są wcale żadne zielone ludki...tylko stworzenia podobne do człowieka ale jednocześnie nie są nim.Potrafią sie zamaskować tak jak secret service i nawet nie wiemy że ktoś taki istnieje...Mogą być każdym.. naszym nauczycielem,kolegą koleżanką a poźniej porywają nas i wszczepiają nam informację o nich abyśmy je rozprowadzali jak świeże bułki tylko że nie jesteśmy na to przygotowani i nie dopuszczamy di siebie mysli że ktoś mądrzejszy od rasy ludzkiej istnieje...
Sara Tancredi
nie no ale tą istotą może być każdy i nie mówie że jest akurat twoją koleżanką:PP
Michael Scofield
a ja jestem niepoprawna realistką, i dopóki nie dostane potwierdzonego dowodu to takie cos mnie zwyczajnie bawi^^
Michael Scofield
wiesz najlepiej to samemu coś takiego zobaczyć;] wtedy sie wierzy:D nie żebym ja widziała xDB... pisze: a ja jestem niepoprawna realistką, i dopóki nie dostane potwierdzonego dowodu to takie cos mnie zwyczajnie bawi^^
Sara Tancredi
Ostatnio słyszałem, że polscy naukowcy odkryli bliżniaczy układ słoczny do naszego. I tam prawdopodobnie mogą żyć istoty rozumne podobne do ludzi.
Świeżak
ja tam wierze w UFO
Tweener
UFO hmm.. chciałbym to zobaczyć tak nie bardzo w to wierze chociaż te kręgi w zbożu i latające talerze bardzo wiarygodne a może przylecą kiedyś i mnie odwiedzić 
Michael Scofield
Ja nie wiem czy w to wierzyć, czy nie.
Nawet jeśli takie coś istnieje, to naprawdę nie przeszkadza mi to.
Choć przyznam, iż patrząc na to realistycznie ciężko znaleźć dowód na potwierdzenie tego zjawiska..
Nawet jeśli takie coś istnieje, to naprawdę nie przeszkadza mi to.
Choć przyznam, iż patrząc na to realistycznie ciężko znaleźć dowód na potwierdzenie tego zjawiska..
C-Note
Ja nie przeczę są gdzieś w wszechświecie inne istoty, a co do filmiku to nie wiem do końca 
Michael Scofield
Co do UFO... Weźmy to na logikę... Nie jest mozliwe aby w całym wszechświecie było życie tylko na Ziemi... Przecież to tak jakby na kazdej planecie zył jeden człowiek tylko ...
Mahone
Słyszałam, że prawdopodobieństwo tego, że na innej planecie może być życie to jakby posadzić małpę przed komputerem i liczyć na to, że wystuka na klawiaturze całego Pana Tadka xD hehe
Michael Scofield
Ale nie wierzę, że w tak wielkim wszechświecie tylko my jestesmy istotami żywymi!! Może jest jakaś małpa, która to potrafi xD
Kiedyś mi się wydawało, ze kosmici nie istnieja. Ale jak zobaczyłam zdjęcie jednego z nich, to troche sie wystraszyłam i zaczełam w nich wierzyc 
Świeżak
Wow, niezły film..
szczerze...to ja nie wierze w ufo (chociaz, zaczynam wierzyc:)
szczerze...to ja nie wierze w ufo (chociaz, zaczynam wierzyc:)
Fernando Sucre
A ja nie wierzyłam w UFO dopóki nauczyciel nie wytłumaczył tej możliwości w bardzo fajny sposób.....
Michael Scofield
Mozesz nam go wytłumaczyć ^^ Jestem ciekawaScylla pisze:bardzo fajny sposób
Michael Scofield
hehe jak zobaczyli co sie na ziemi dziele to uciekali gdzie pieprz rośnie. Tylko dziwi mnie to że ufo tak blisko przyleciało i nikt nawet krzyku nie podniósł.
Aproro Scylla ja tez jestem ciekawa.
Aproro Scylla ja tez jestem ciekawa.
Fernando Sucre
Już się robi.Aglek pisze:Mozesz nam go wytłumaczyć ^^ Jestem ciekawaScylla pisze:bardzo fajny sposób
No więc narysował na tablicy wielki kwadrat przedstawiający pustynię a w dolnym rogu skorpiona. (swoją drogą nie wyglądało to na skorpiona, ale facet w końcu uczy angielskiego a nie plastyki). I zadał nam pytanie. Czy jesteście pewni że oprócz tego skorpiona, na pustyni nie ma innych skorpionów?
Wiadomo że są, a przecież kosmos jest znacznie większy niż taka pustynia.