Michael Scofield
Jak w temacie.
Mnie osobiście tajemniczy pan Lief i tajemniczy raport z inwigilacji znaleziony w mieszkaniu Whistler’a.
Jak to będzie między Majkielem i Sarą? Czy nadal po tym wszystkim będą kochającą się parą?
Jak potoczy się romansik Zlewa? Czy Whistler nie będzie chciał odzyskać Sofii?
To czy James kopnie w kalendarz w pierwszym odcinku czy będzie mi dane jeszcze na Niego popatrzeć jak hasa w seksownym garniturku niczym sarenka.
W momencie gdy pisze tego posta pytań z mojej strony jest tak wiele, że nie warto ich umieszczać w tym jednym, konkretnym i robić z tego wypracowanie.
To co najważniejsze i jak dla mnie najbardziej naj.
Michael Scofield
Mnie interesuje czy Michael odnajdzie Sarę i jak potoczą się ich losy?
Czy Sucre ułoży sobie życie z Maricruz.
Czy T-Bag przeżyje ten sezon. No i oczywiście prawa Zlewa.
Michael Scofield
Myślę, że tak:
- To w jaki sposób rozwalą Firmę bardzo mnie ciekawi^^
- Kim tak naprawdę jest Whistler :->
- Co będzie z Alexem i czy wróci w końcu do żony :roll:
- Wątek Michael - Sara, Sucre - Maricruz, Linc - Sofa (Whistler - Sofia..?)
- Jak skończy Teddy ^^

To chyba te najważniejsze sprawy.. :]
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Mnie przede wszystkim interesuje (jak wszystkich) wątek Michaela i Sary... Bardzo jestem ciekawa, czy spędzą ze sobą noc ;)
W jaki sposób zemszczą sie na Firmie..
Co się stanie z Mahonem??? (czy wróci po tym wszystkim do żony i dziecka)
Czy Sucre spotka sie jeszcze z Maricruz (mnie się wydaje, że apewno)
C-Note
Mnie najbardziej interesuje co się stanie z moim ulubionym bohaterem Sucre :roll: Oby jakoś mu się udało uciec z Sony.
Ciekawi mnie też jakiego planu Mjakel użyje w stosunku do firmy.
Ciekawi mnie też dalszy wątek Linc'a LJ'a i Sofii.
Fernando Sucre
Mnie najbardziej ciekawi w jaki sposób uwolnią Sarę oraz w jaki sposób Michael dowie się, że ona żyje.
No i jakie będą losy Sucre oraz Mahona. No i w ogóle wszystkich ;-)
C-Note
Luthien pisze:Mnie najbardziej ciekawi w jaki sposób uwolnią Sarę oraz w jaki sposób Michael dowie się, że ona żyje.
Coś mnie ominęło?? Bo ostatnio widziałem Sare, a raczej jej głowę w pudełku? Ona nie żyje.
Fernando Sucre
Rafaqio pisze:Coś mnie ominęło?? Bo ostatnio widziałem Sare, a raczej jej głowę w pudełku? Ona nie żyje.
Oj, no to sporo ominąłeś :-P
Mahone
Oczywiście losy Mahona, Sucre i Teddiego :P
Michael Scofield
agulec pisze:Myślę, że tak:
- To w jaki sposób rozwalą Firmę bardzo mnie ciekawi^^
- Kim tak naprawdę jest Whistler :->
- Co będzie z Alexem i czy wróci w końcu do żony :roll:
- Wątek Michael - Sara, Sucre - Maricruz, Linc - Sofa (Whistler - Sofia..?)
- Jak skończy Teddy ^^

To chyba te najważniejsze sprawy.. :]
heheh te same sprawy przyszły mi na mysl tylko w innej kolejnosci^^

dlaczego Alex robi za szoferaaa? jak ułozą się jego losy? po której stronie będzie stał? Jestem ciekawa tego jak bedzie wygladała pierwsza scena w której Alex zacznie współpracować z Michaelem xD i ostatniej sceny z udziałem Jamesa ( wiadomo o co chodzi^^)
tak w ogole to chyba wszystko mnie ciekawi xD
Michael Scofield
To ja ;-)

- Sucre! jak i kto wydostanie go z Sony.
- Alex, właśnie z nim to wszystko mnie interesuje...rozmowa z Whistlerem, co zrobi tak na prawdę , czy jak będzie już po Firmie^^ to czy wróci do żony....no i ten szofer też, o co HO??..xD
-Mike&Sara, kiedy sie spotkają?, w jakich okolicznościach?,jakie będą ich miny..xD i ta noc^^.
-Susan. czy dalej będzie Kilerem^^ i jak to sie dla niej skończy??
-T-Bag. czy znowu będzie miał fart??
-Whistler- kim jest tak naprawdę?
-Sofia, to tak ogólnie.
-Lin'c..ciekawe jaki będzie w 4 sezonie??..xD

I ogólnie ciekawi mnie jaki będzie ten sezon?? w porównaniu do poprzednich?
Michael Scofield
Sebo160186 pisze:Lin'c..ciekawe jaki będzie w 4 sezonie??..xD
za bardzo raczej sie nie zmieni :D
Mia
Fernando Sucre
Matko tydzień człowieka nie było a tyle postów, że mi głowa już pęka :-P A do tematu to wszystko co mnie ciekawi w nadchodzącym sezonie już zostało napisane. Najbardziej chyba jestem ciekawa parek :mrgreen: Michael i Sarah (scena kiedy się spotkają, kiedy Michael dowie się, że ona żyje, jego reakcja, reakcja Sary...na ten moment czekam z największą niecierpliwością), Sucre i Maricruz (to akurat owiane jest cały czas tajemnicą dlatego strasznie mnie ciekawi co z nimi dalej będzie, kiedy będzie bobas i kiedy w końcu się zobaczą), Linc i Sofia (wydaje mi się, że oni jednak będą razem ;-) , może Linc wreszcie się trochę przy niej wyciszy).Ciekawi mnie James, skubaniec namieszał trochę w serialu, nie wiadomo kim on tak naprawdę jest...Susan- chciałabym czegoś o niej więcej, Mahone - sprytna bestia z niego, napewno coś knuje w stosunku do firmy i na bank pomoże braciom, czy wróci do rodziny??, co się stanie z Belick'iem i T-Bag'iem, ilu bohaterów pouśmiercają w tym sezonie, no i oczywiście nowe postacie - co wniosą do serialu i jak bardzo namieszają...czyli ogólnie całość mnie ciekawi jak jasny gwint...i mam przeczucie, ze nas zaskoczą jakimś niewiarygodnym zakończeniem np.śmiercią Michael'a :-P i wtedy bedę miała zgon :shock:
hmn... po tym jak dowiedziałam się, że Sara jednak żyje moja wizja zakończenia serialu stała się bardzo aktualna...
najbardziej interesujący odcinek w którym Michael spotka Sarę no i ostatni...
i wątki które wymieniliście...
Michael Scofield
Ciekawi mnie jaka minę będzie miał Scofield jak zobaczy Sarę. Na to chyba najbardziej czekan, no i nie wiemy jeszcze co sie z nią działo przez te wszystkie odcinki kiedy myśleliśmy że nie żyje.

Może być jeszcze tak że podają jej znowu narkotyki i wróciła do nałogu. Ale to taka czarna wersja wydarzeń.
C-Note
Ania1991_ck pisze:Może być jeszcze tak że podają jej znowu narkotyki i wróciła do nałogu. Ale to taka czarna wersja wydarzeń.
Wątpie, a co do wyrazu twarzy Majka, gdy zobaczy Sarę to wiem jaki będzie xD
[center]Taki:[/center]
[center] :shock: [/center]
Michael Scofield
A mi sie wydaje że najpierw taki jak powiedziałeś a potem :cry: (ze szczęścia sie popłacze oczywiście) a potem taki :597: a na końcu taki :589: .
C-Note
Nie na końcu to już film się urwie i pokaże się znaczek +18 :P

Wracamy do tematu.
agulec.
Michael Scofield
Zdecydowanie pierwsze spotkanie Mika i Sary... Ja już się trzęsę... xD
Świeżak
ciekawe co sie stanie z ich zwiazkiem...(jezeli cos z niego zostanie)
T-Bag
Ciekawe co będzie z Alexem; jak wyjaśnią powrót Sary; czy Sucre, T-Bag i Bellick wydostaną się z Sony; co kombinuje James i Gretchen.
Michael Scofield
wszystko mnie interesuje nie moge sie doczekac cghoc na razie stoje na 8 odc 3 sezonu. A najbardziej to watek sary jak ja umieszcza w dalszych odcinkach
Michael Scofield
Ja bym chciała widzeć wreszcie szczery uśmiech Michaelka mojego. W ogóle ten cały wątek w którym zobaczy Sare chyba będzie najlepszym w tym sezonie. Ajjj.. jak ja go uwielbiam szczęsliwego :roll:
Jestem równie ciekawa co będzie dlaej z Sucre - nie chciałabym żeby został w Sonie - nie zasługuje na to.
No i nasz Mahonik i Whistler - ciekawe co knują.
Michael Scofield
Ciekawe jak będzie się dalej rozwijał związek Sary i Michaela. Czy wszystko będzie tak jak dawniej czy coś sie zmieni. To zależy od tego co się działo z Sarą. :-)
John Abruzzi
Co dalej będzie z T-Bagiem... i mam nadzieję, że znowu zobaczymy jego baaardzo złe oblicze :-P no i chce Alexa w garniturze^^
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon IV”