aa tam dran ja mam to samoRafaqio pisze:Powiem krótko: Jestem pedantem i ciągle się czepiam ludzi jak rusza coś w moim pokoju i nie odłożą na miejsce Wiem drań ze mnie
Michael Scofield
Michael Scofield
To ja nie powiem że jestem pedantką. Ale nienawidzę jak ktoś dotyka moich rzeczy. Taką ma fobię. Co moje to nie ruszać.
Michael Scofield
zgadza sie ze mną^^ ale tylko jelsi chodzi o tę drugą czesc xd bo pedant(ką) to ja nie jestemPatuŚ pisze:Rafaqio napisał/a:
Powiem krótko: Jestem pedantem i ciągle się czepiam ludzi jak rusza coś w moim pokoju i nie odłożą na miejsce Wiem drań ze mnie
aa tam dran ja mam to samo
Michael Scofield
-Ja nienawidze jak ktoś wchodzi do mojego pokoju!! Nie znoszę tego!!
-Jak ktoś w szkole ściera tablicę i zamiast jechać równo to robi jakieś kułeczka itp. a potem nie zetrze dokładnie. Najchętniej bym tam podeszła i mu to starła xD
-Jak ktoś w szkole ściera tablicę i zamiast jechać równo to robi jakieś kułeczka itp. a potem nie zetrze dokładnie. Najchętniej bym tam podeszła i mu to starła xD
C-Note
Aglek pisze:-Ja nienawidze jak ktoś wchodzi do mojego pokoju!! Nie znoszę tego!!
Wyjęłaś mi to z ust to samo jest ze mną
Michael Scofield
No to nie jestem sama :*
Mam manię na punkcie poprawiania wszystkich.. Jak ktos się pomyli albo coś źle powie to ja zaraz go poprawiam, a on "nieważne". Ależ ważne!!
Mam manię na punkcie poprawiania wszystkich.. Jak ktos się pomyli albo coś źle powie to ja zaraz go poprawiam, a on "nieważne". Ależ ważne!!
C-Note
Aglek pisze:No to nie jestem sama :*
Acha no to ja już taki nie jestem xD
Michael Scofield
A to pech xD
Gdybym miała opisywać wszystkie moje dziwactwa... Byście mieli co czytać xD
Np. nie lubie skrobania w talerze ani metal o metal... Nienawidzę tego!!
Gdybym miała opisywać wszystkie moje dziwactwa... Byście mieli co czytać xD
Np. nie lubie skrobania w talerze ani metal o metal... Nienawidzę tego!!
Michael Scofield
a skrobanie steropianem o szyby lubisz? zęby mnie od tego swędzą 
Michael Scofield
Nie wiem... Nigdy nie słyszałam... :>a skrobanie steropianem o szyby lubisz?
To sie podrap xDB... pisze:zęby mnie od tego swędzą
Michael Scofield
szkoda paznokci xDAglek pisze:To sie podrap xD
mnie ogolnie wszytko denerwuje i co druga rzecz którą zrobie jest odchyłem^^
Michael Scofield
Też prawda xDB... pisze:szkoda paznokci xD
Mam tak samo... --'B... pisze:mnie ogolnie wszytko denerwuje i co druga rzecz którą zrobie jest odchyłem^^
Michael Scofield
niecierpie jak ktos nieladnie pachnie...a konkretnie mam na mysli pot. To mnie drazni na amxa. antyperspiranty nie sa az tak drogie, a jak ktos ma az takie problemy (ja mam ale nie smierdze xDXDXD) to niech do lekarza albo cos...
Sara Tancredi
Hmmm...
Gdybym zaczęła wypisywać o wszystkich moich dziwactwach, mogłaby powstać dłuuga epopeja. Więc wspomnę tylko o niektórych ; )
Coś z czego lubię się śmiać- lunatykuję. Nie często, ale jednak.Najfajniej to jednak wygląda od zewnątrz ;> Oprócz tego mam głupi nawyk picia herbaty, kawy itd w kubku, nie wyciągając z niego łyżeczki. Mam nadzieje, że osoby trzecie, które o tym nie wiedzą, a widzą nie wezmą tego za brak wychowania
Gdybym zaczęła wypisywać o wszystkich moich dziwactwach, mogłaby powstać dłuuga epopeja. Więc wspomnę tylko o niektórych ; )
Coś z czego lubię się śmiać- lunatykuję. Nie często, ale jednak.Najfajniej to jednak wygląda od zewnątrz ;> Oprócz tego mam głupi nawyk picia herbaty, kawy itd w kubku, nie wyciągając z niego łyżeczki. Mam nadzieje, że osoby trzecie, które o tym nie wiedzą, a widzą nie wezmą tego za brak wychowania
Tweener
U mnie też zawsze piloty od telewizora i cyfry muszą być obok mnie, nie ruszam się z domu bez pierścionków, łańcuszków, kolczyków, u mnie wszystko w pokoju musi leżeć na swoim miejscu też nie lubię jak ktoś coś bierze i nie odkłada na te samo miejsce, nie wiem jakby było brudno u mnie w pokoju po prostu nie cierpię sprzątać i zawsze i tak mama mi posprząta choć za każdym razem zarzeka się że tego nie zrobi, nie umiem kompletnie gotować, potrafię pić codziennie po 6 Tigerów i Red Bulli, kocham spaghetti mojej mamy mogę zjeść cały garnek
, nie cierpię wybierać ubrań jak wchodzę do sklepu i nic mi sie nie rzuci w oczy to wychodzę od razu bez przeglądania reszty ciuchów...
Od ostatniego czasu uczę się przy głośno grającej muzyce 
Jak mnie któś wk@#@@#ia, to biorę się za porządki
Jak mi jest smutno, zawsze czytam Biblię
Nienawidzę kurzu!!
Lubię sobie trochę pomajsterkować (i za to powinnam być mężczyzną xP)
Lubię leżeć na podlodze i rozmyślać
Lubię się śmiać bez powodu
Jak mnie któś wk@#@@#ia, to biorę się za porządki
Jak mi jest smutno, zawsze czytam Biblię
Nienawidzę kurzu!!
Lubię sobie trochę pomajsterkować (i za to powinnam być mężczyzną xP)
Lubię leżeć na podlodze i rozmyślać
Lubię się śmiać bez powodu
Michael Scofield
mam tak samo+ nie wychodze z domu bez pomadki ochronnej Nivea xD. dzisiaj sie wrocilam z drogi bo zapomnialam wziasc. Chodze caly zcas z nia, konkretnie niosze w kieszeni przez co podarlam dwie pary spodninie ruszam się z domu bez pierścionków, łańcuszków, kolczyków, u mnie wszystko w pokoju musi leżeć na swoim miejscu też nie lubię jak ktoś coś bierze i nie odkłada na te samo miejsce,
Tez mam cos w podobie. Tzn jak jestem w jakims towarzystwie (np w akademiku u brata gdzie byl on i jego kumple) to sie caly czas pod nosem smieje co wyglada nieco niekulturalnie, bo osoby mysla ze sie z nich nabijam xDLubię się śmiać bez powodu