Sara Tancredi
A mój taki bo kuzyn tak kiedyś na mnie powiedział xD no i 15, dlatego że jak zakładałem maila to było wybrałem 15 bo samo fazer było zajęte.
Świeżak
Z jakiegoś taniego generatora nicków na język japoński. Wpisałem parę liter, które dzielny generator zmienił na "kutakume". Swoją drogą czasem tego żałuję, bo wszystkim kojarzę się z jakimś fanem kreskówek rodzaju Naruto - jednej z gorszych bajek jakie miałem nieprzyjemność poznać.
Tweener
Z racji,ze lubie ogladac tenisa w TV,a jest taki turniej im.Rolanda Garossa to tak powstal moj nick... 
T-Bag
MOj nick jest stworzony od imienia(jak wszyscy widza) a 3 to moja ulubiona cyfra wiec jest 003. 
Michael Scofield
a u mnie to odwrotne inicjały i rocznik urodzenia^^ proste i logiczne 
Lincoln Burrows
raczej.... sama na to wpadłam.... to moja siostra(a nawet dwie) mają inicjały MK xD A ty KM taaa..??
C-Note
Rafaqio - zaczęło się bardzo dawno od ksywki na koloniach a następnie w szkole no i potem w necie. Dziękuję

Sara Tancredi
Nanii - piłkarz Nani i dodałem "i"
A po zmianie (jak się uda) Grand - z filmu Oficer i Oficerowie
A po zmianie (jak się uda) Grand - z filmu Oficer i Oficerowie
Michael Scofield
Edzik to od imienia Edyta...po co zycie komplikowac i wymyslac jakies cuda? ;-)
Michael Scofield
Kiedyś jak sie logowałam gdzieś to chciałam napisać Agulek, ale mi sie zacięło "u" i wyszło Aglek... Jest to bardzo ekonomiczne bo nikt prócz mnie takiego nicku nie używa xD
Fernando Sucre
A mój nick chyba wiadomo skąd się wział... 
Mahone
Czasem do mnie tak mówią. Magda byłoby zbyt proste, to się pokusiłam o taka wariację 
Świeżak
Mój to żeńska forma od nuwai...potrzebny był mi nick a że mój chłopak pasjonuje się latarkami to wzięłam jedną i przerobiłam jej nazwę na nick 
T-Bag
Ja przeglądałam katalog roślin i w słowniczku natknęłam się na "Mahonia", a że mi się to skojarzyło z pewną osobą to wzięłam. 
C-Note
oj .. necik
to takie zdrobnienie aneta.. a po za tym to na mnie tak mówią czasami ... a 665 ... wyczytałam w gazecie że te liczby oznaczają mniejsze zło
mniejsze od 666- te liczby to chyba znacie
Sara Tancredi
Ze słownika polsko- angielskiego. ; )
roe - sarenka .
Tak, żeby się nikt nie fatygował, jka mu przyjdzie ochota ;]
roe - sarenka .
Tak, żeby się nikt nie fatygował, jka mu przyjdzie ochota ;]
John Abruzzi
Dominik dlatego, że tak mam na imię, a 676, to już sam nawet nie wiem skąd. W każdym nicku na każdym forum tak mam.
Świeżak
Tweener
Moje pseudo w realu
A powstało dlatego że kiedyś z kumplami oglądaliśmy Tomb Raider i stwierdzili że strasznie przypominam im Lare Croft pod względem charakteru, że do niej pasuje i tak jakoś zostało Lara...poza tym mi to pasuje bo na trzecie imię mam Laura to Lara taki jakby skrót 
Sara Tancredi
sylwek od imienia, 10-numer Zizou we Francji a 05 to jego numer w Realu Madryt