A sygna to już w ogóle dobrze wygląda^^ z ostatnich to Sofia najbardziej mi się podoba i ten niebieski kolorek niżej
Michael Scofield
fju fju
te poprzednie avy ze Scofieldami i Sarą oraz sygna są niezłe, niezłe 
A sygna to już w ogóle dobrze wygląda^^ z ostatnich to Sofia najbardziej mi się podoba i ten niebieski kolorek niżej
Mahone
Wszystkie pracki fajne xD ale według mnie Sofia wymiata... boska jest 
Michael Scofield
Sofia jest śliczna jak zawsze. Fajnie ci wyszedł ten efekt. Masz talent i oby tak dalej.
Michael Scofield
Oł yeach xD ile ty masz tych prac... Boskie wszystko, a ten 'Paul & Alex'... Mrau, ciacha na jednej sygnie xD
Michael Scofield
ta niebieska mi sie okropnie podoba ;] coraz lepiej Ci idze... ;]
Michael Scofield
no no no xD
Sofia moim zdaniem najlepsza,a le tamte tez niczego sobie
Sofia moim zdaniem najlepsza,a le tamte tez niczego sobie
Michael Scofield
1,3,4 są boskie xD
T-Bag
takie z Maricruz ;-)

Michael Scofield
Maricruz ^^ Pierwsza ładna ^^ Ma troche dziwna mine, ale cóż xD Druga jest wypas!! świetne zdjęcia i napis do wszystkiego!! Ekstraśne!! 
Michael Scofield
Na pierwszej to trochę nie podobna do siebie, ale jak sie dłużej przyjrzeć to jednak ona.
Druga najlepsza. Te oczy tak podkreślone. Cała Maricruz.
Druga najlepsza. Te oczy tak podkreślone. Cała Maricruz.
Michael Scofield
druga jest boska OO
w pierwszej troche nie pasuje mi tło.
No ale drugiej to nic nie przebije xD
w pierwszej troche nie pasuje mi tło.
No ale drugiej to nic nie przebije xD
C-Note
w 1 fatalnie wyszedł napis i render(postac)...popraw te lementy bo tlo jak na ciebie niezłe,ale radze wrzucac textury...
2 bylaby nawet przyjemna,ale dziwny rozmiar,i ta Maricruz w tle powinna byc dana na mniejsze oapcity/krycie...masz to w panelu warstw w PS
2 bylaby nawet przyjemna,ale dziwny rozmiar,i ta Maricruz w tle powinna byc dana na mniejsze oapcity/krycie...masz to w panelu warstw w PS
Michael Scofield
druga jest świetne wszystko wogóle na niej boskie. Ja się moze nie znam ale mi się tam podoba.
Michael Scofield
Na pierwszej jakby za dużą rolę odgrywa tło, za małą Camilla :]
Druga o wiele bardziej mi się podoba, to duże zdjęcie bardzo ładne, fajne tło i dobrze dobrałeś czcionkę^^ Coraz lepiej
Druga o wiele bardziej mi się podoba, to duże zdjęcie bardzo ładne, fajne tło i dobrze dobrałeś czcionkę^^ Coraz lepiej
C-Note
Porównać początek tematu do owej M. Cruz to szok xD Spoko baw się dalej
btw. Spoko, że na tym forum jest tyle grafików
btw. Spoko, że na tym forum jest tyle grafików
Michael Scofield
druga moim zdaniem zdecydowanie lepiej sie prezentuje ;-)
ale w ogole fajnie ze akurat ją wybrałes na temat swojej pracy
ale w ogole fajnie ze akurat ją wybrałes na temat swojej pracy
Śliczne sygnaturki
Najbardziej podoba mi się ta druga. Są dobrze dobrane kolory. Ma ładne oczka na tym zdjęciu 
Mahone
Druga bardziej mi się podoba. Bardzo fajne kolorki i ujęcia
Dajesz dalej 
T-Bag
Taka z Michaelem i Linciem ;-)

C-Note
Mi się wydaje czy tło ( paski ) nachodzą na twarze bohaterów? Nie estetycznie to wygląda. No i czcionka Prison Break też taka kiczowata. Ramke też dziwną dobrałeś i każdy jej bok ma inną odległość. Robiłeś lepsze pracki to jest taka łatwa. Luknij wyżej na drugą sygne z Maricruz to jest fajna pracka, gdyż kolory grają se sobą. Powodzenia w kolejnych dziełach.
T-Bag
Dzieki za szczerośc zapamietam twoje słowa ;-)
Michael Scofield
Mi się w tej sygnie podoba tak: paski (tylko żeby nie wchodziły postacią na twarze), niebieski kolorek^^, ten czarny dym w tle i podoba mi sie jak ramie Scofielda się w ten dym wtapia^^
Nie podoba mi sie napis 'Prison Break' - czcionka, którą napisałeś WM i DP wygląda sto razy lepiej
No i ramka.. nie za ładna Piotras, nie za ładna xD wygląda jakby ktoś objechał tą sygnę bitą śmietaną
przepraszam za porównanie, ale tak mi się skojarzyło^^
Poza tym myślę, że gdyby wywalić ramkę i napis PB to byłaby to jedna z Twoich lepszych sygn^^
Nie podoba mi sie napis 'Prison Break' - czcionka, którą napisałeś WM i DP wygląda sto razy lepiej
Poza tym myślę, że gdyby wywalić ramkę i napis PB to byłaby to jedna z Twoich lepszych sygn^^
Michael Scofield
szkoda, ze te paski tak nachodza na postacie. nie liczac tego jest ślicznie
C-Note
tło zlozone t tego patternu-cieniutkie.podobnie jak ta ramka...nie rób tak nigdy! te postacie na zbyt niskim kryciu i nie wtopione smuzem,a napis pozostawie bez komentarza
Michael Scofield
no to tak. tło jest bardzo fajne i wogóle. Ale tak dziwnie no wchodzi na te twarze
ten napis PB tez mi jakoś nie pasuje. Ramka taka dziwnawa nie pasuje czrwień tak do tła ;] ale tak jest fajnie.Gdyby nie te takie szczegóły to byłoby wogóle bajerancko