Michael Scofield
Wszystkiego naj!! :* Spóźnione, ale co tam xD
Michael Scofield
Ciekawe jak spędził te urodziny. Może będzie jakieś info na ten temat.
Rzeczywiście 36 lat to sporo jak na kawalera.

Rzeczywiście 36 lat to sporo jak na kawalera.
Michael Scofield
no dobrfa spóźniłam się --' Najlepszego! xD
Tweener
Buahahahah, pamiętam ten film on tam nei pasował , za dużo PB.Bellatoris pisze:Ja kiedyś widziałam taki film fantastyczny z Wentem i tam biegał taki mini Wencik =)=) Jakieś dinozaury były itp..... Ale, był identycznie ścięty.... Mi na młodego wyglądał, bo niski był:P:P:P
Fernando Sucre
"Dinotopia" ;-)k0sa pisze:Buahahahah, pamiętam ten film on tam nei pasował , za dużo PB.Bellatoris pisze:Ja kiedyś widziałam taki film fantastyczny z Wentem i tam biegał taki mini Wencik =)=) Jakieś dinozaury były itp..... Ale, był identycznie ścięty.... Mi na młodego wyglądał, bo niski był:P:P:P![]()
. Jakies biegają dinozaury lol
.
Nawet nie tak dawno szło w TV w trzech częściach (jakieś pół roku temu).
Za to w "Piętnie" świetnie gra, tylko że jest tam okropny z charakteru (jego bohater).
Fernando Sucre
Oglądałam Dinotopię. Szczerze to nie zrobił na mnie wrażenia w tym filmie. Był taki....żeby nie zabrzmiało źle... taki nijaki.
Michael Scofield
Takie grzeczny Scofield. Nie taki Scofieldowy jakiś. Może dlatego że tatuażów nie miał. Jakby nie grał tam Miller to pewnie bym nie obejrzała nawet tego.
Lincoln Burrows
Ja też to oglądałem w ostatnie wakacje, ciekawy film. Nie spojrzałbym nawet na to, gdybym nie zobaczył Wenta ;-)
Michael Scofield
C-Note
a w ogóle to on grał w Underworld dwie albo trzy sceny :-> tyle że dali mu niefajną postać bo chciał zdradzić kumpla policji 
Michael Scofield
I tak zawsze najbardziej leje jak widzę go na tym dinozaurze w Dinotopii
Jakieś powitania oni tam mieli, ale już se teraz nie przypomnę xD Lataj wysoko! O xD
Jakieś powitania oni tam mieli, ale już se teraz nie przypomnę xD Lataj wysoko! O xD
Michael Scofield
Grał doktora czy kogoś tam xD fajny był xDSerdziu pisze:a w ogóle to on grał w Underworld dwie albo trzy sceny
Wysokich lotów a nie to tam...se wymyśliłaś xDAutumnLeaf pisze:Lataj wysoko! O xD
Na dinusiu wygląda
[ Dodano: 2008-10-18, 22:33 ]
me & City Opening Video
Klik!
Świeżak
Ale nikt nie za przeczy, że w 4 serii scofield jest grubszy niż w poprzednich seriach
:D
Sara Tancredi
Widziałem go w dinotopii w 1 cześci, niestety w Underworld nie mogę sobie go skojarzyć...
Ale prawdę powiedziawszy to ja bym chciał go zobaczyć w jakimś powaznym filmie w pierwszoplanowej roli. Czekam.