Michael Scofield
moja pierwsza ankieta. proszę lekko krytykować. 
Ostatnio zmieniony 2008-06-04, 02:03 przez Ania1991_ck, łącznie zmieniany 3 razy.
Michael Scofield
No wiec tak. Pierwsza xD
Zagłosowałam na Susan i na Jamesa.
Mimo tego że Sara zyje jak juz wiemy Susan i tak kopnie w kalender.
A James? No bo tak xD
Zagłosowałam na Susan i na Jamesa.
Mimo tego że Sara zyje jak juz wiemy Susan i tak kopnie w kalender.
A James? No bo tak xD
Michael Scofield
W sumie racja ja obstawiałam Susan, wiadomo dlaczego. No i jeszcze Brada ale tu już nie wiem dlaczego. Jakoś tak.

Michael Scofield
Bradzio nie kojfnie tak szybko. Mnie sie wydaje ze on jeszcze do mamusi wroci ^^
Michael Scofield
Niby taki nieporadny a zawsze sobie poradzi. Jak się będzie trzymał z T-Bagiem to ma duże szanse na przeżycie.
Michael Scofield
Ja czuje w kościach że z Whistek zejdzie.
Obstawiałabym jeszcze Sofię.
Obstawiałabym jeszcze Sofię.
Fernando Sucre
Ja dałam Susan oraz Bellicka, ponieważ wydaje mi się, że mogą teraz nie mieć co z nim zrobić, że może im trochę zawadzać w fabule. Chociaż zgadzam się też, że jak się będzie z odpowiednimi osobami trzymał, to się utrzyma ;-) Tyle że nie bardzo widzę dla niego rolę.
Michael Scofield
Susan i Sofia. Chciałam zakłosowac na Bradzia ale on jest nieśmiertelny i go raczej nie zabiją xD
Michael Scofield
Susan ;-)
I takie moje marzenie -Linc
I takie moje marzenie -Linc
John Abruzzi
Belick i Sofia... osobiście uśmierciłabym Lincolna, ale nie po to Michael wyciągał go w pierwszym sezonie aby go uśmiercić w 4... no a Sary chyba nie będą drugi raz uśmiercać...
Teddy da sobie radę ^^
Teddy da sobie radę ^^
Michael Scofield
Ja zagłosowałam na Susan - nagrabiła sobie wiec tak czy inaczej ktos ją scignie
orazn na Whistka - nie wiem czemu , poporstu patrzac na te postacie to jakoś tak intuicyjnie wydaje mi sie ze zginie
orazn na Whistka - nie wiem czemu , poporstu patrzac na te postacie to jakoś tak intuicyjnie wydaje mi sie ze zginie
Sara Tancredi
Susan i T-Bag. Susan to każdy wie czemu. a T-Bag zginie za całokształt tego jaki jest. Niby 'new patron' ale obstawiam, że i tak go zabiją gwałciciela

Tweener
Mahone... Już kilka razy wyszedł z opresji ale myślę że sie nie uda mu dalej. Pochwalam ankietę , gratulacje
. a co do t-baga to nie możliwe
, on tyle przeszedł , on jest chyba nieśmiertelny
:D:D. 
Michael Scofield
Susan i Bellick ^^ Widać, że ledwo dychają xD
Fernando Sucre
Susan i Bellick. Nie widzę dla nich kolorowego scenariusza.
No wiesz.. To by była za duża strata. Ja jednak myślę że przeżyje i uda mu się wrócić do rodziny.k0sa pisze:Mahone... Już kilka razy wyszedł z opresji ale myślę że sie nie uda mu dalej.
Mi sie wydaje, ze Bellick kiedys zginie...
Za duzo juz przezyl. Nie bedzie mi go zal 
Michael Scofield
Susan widzę prowadzi..xD nie mogło być inaczej.
Moje 2 głosy na:
Whistlera...tak mi sie wydaje że źle skończy.
T-Baga....bo kto jak kto ale on ma chyba najwięcej na sumieniu.
Moje 2 głosy na:
Whistlera...tak mi sie wydaje że źle skończy.
T-Baga....bo kto jak kto ale on ma chyba najwięcej na sumieniu.
Michael Scofield
hahaha a moze twórcy zachowaja tę swoją przewrotnosc, dzieki której ten serial był taki nieprzewidywalny i ginie Michael i Sara xD
Fernando Sucre
Biorąc pod uwagę niektóre wypowiedzi Wenwortha to bardzo prawdopodobne.B... pisze:hahaha a moze twórcy zachowaja tę swoją przewrotnosc, dzieki której ten serial był taki nieprzewidywalny i ginie Michael i Sara xD
Michael Scofield
no własnie^^
hehe chociaz czy ja wiem? ale jak się juz maja z nami rozstawac to raczej z hukiem...^^
ale poniewaz Sara zmartwychwstała wiec chyba jeszcze raz jej nie zabija? xD
no to moze Linc, bo to w zasadzie on jest taką postacią "najgłówniejszą" hehe
hehe chociaz czy ja wiem? ale jak się juz maja z nami rozstawac to raczej z hukiem...^^
ale poniewaz Sara zmartwychwstała wiec chyba jeszcze raz jej nie zabija? xD
no to moze Linc, bo to w zasadzie on jest taką postacią "najgłówniejszą" hehe
Michael Scofield
raczej tak nie będzie, ale ale nie wiadomo.B... pisze:i ginie Michael i Sara
haha z przewagą tego drugiego..xDxDB... pisze:no to moze Linc, bo to w zasadzie on jest taką postacią "najgłówniejszą"
Michael Scofield
a ja na dziad...na Alexa ^^, jak postać tragiczna to tu di end.
Whistek jest jak stonka. Przydepnąć butem a podniesie się, otrzepie i pójdzie dalej.
a drugi typ...narazie nie mam.
edit ankieta fajna, będzie o czym pogadać : D
tylko tam jest taki tyci błądzik, bo nam się z Brada - Bard zrobił ;p ale się nie czepiam, takie moje skrzywienie...
..moje też
agulec
Whistek jest jak stonka. Przydepnąć butem a podniesie się, otrzepie i pójdzie dalej.
a drugi typ...narazie nie mam.
edit ankieta fajna, będzie o czym pogadać : D
tylko tam jest taki tyci błądzik, bo nam się z Brada - Bard zrobił ;p ale się nie czepiam, takie moje skrzywienie...
..moje też
agulec
Ostatnio zmieniony 2008-06-04, 02:04 przez AutumnLeaf, łącznie zmieniany 2 razy.
Lincoln Burrows
A ja zagłosowałem na Susan i Fernando.
Michael Scofield
Najpewniej to Susan zakończy swój żywot ale tu się może wszystko wydążyć.tylko tam jest taki tyci błądzik, bo nam się z Brada - Bard zrobił ;p ale się nie czepiam, takie moje skrzywienie...
Tylko nie Fernando on jak nikt inny na to nie zasługuje.
Fernando Sucre
Sucre nie mogą mi zabić!!! Zresztą to by była skrajna niesprawiedliwość, bo on w sumie taki najniewinniejszy, a już i tak strasznie dużo wycierpiał, bo najpierw jak Maricruz wychodziła za mąż, potem jak mu ją Bellick niby uwięził, no i na koniec Sona. Po tym wszystkim nie mogą go zabić!Nero pisze:A ja zagłosowałem na Susan i Fernando.