Michael Scofield
Michael Scofield
PatuŚ pisze:a ja się ciesze jak bedzie tatuś to i bedzie duzo synusia :-P
z dobrej perspektywy na to patrzysz, chyba tez tak zacznę :mrgreen:

ciekawe jaką rolę ten dziadek tam bedzie pełnic, byle tylko nie powtórzyli motywu ojca Michaela drugosezonowego w wersji mahonowej bo nie wytrzymam^^
Tweener
Tweener
"ale jakiego szalonego ?? oj tam że zakopał kolesia w swoim ogródku, ćpa i zabija bez mrugniecia okiem to zaraz szalony" - Hahaha no rzeczywiście nie szalony :D.
Michael Scofield
Michael Scofield
Nie chce żeby Michael znowu trafił do więzienia. Już dość się nabył w areszcie. Teraz niech pokaże co potrafi na wolności.
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Ja też nie chce. Trochę zrobiłoby się to nudne. Więzienie, ucieczki, więzienie, ucieczki. Ileż można.
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Wydaje mi się, że jeśli faktycznie trafi znowu do więzienia, to na bardzo krótko. Bo przecież było podawane, że w tym sezonie będą już przede wszystkim walczyć z Firmą, a nie uciekać.
Michael Scofield
Michael Scofield
Też tak sądzę wsadzenie Mika z powrotem do wiezienia było by złym pomysłem ze strony producentów. Teraz przydała by sie odrobina sensacji a nie dramatu. :-D :-D :-D
Michael Scofield
Michael Scofield
pewnie znow z tym wiezieniem poniewaz nazwa mimo wszystko po cos jest :D
Michael Scofield
Michael Scofield
W sumie wszystko co wymyślą to przyjmę, Ale nie chciałabym znowu patrzeć na niego zza kratek
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Ania1991_ck pisze:nie chciałabym znowu patrzeć na niego zza kratek
Ja również, choć trzeba przyznać, że pięknie wygląda zza kratek ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
Na wolności w garniturze nie gorzej. Już 2 sezony był na kratkami a tylko jeden na wolności. Trzeba to wyrównać.
Tweener
Tweener
Scylla pisze:Ja też nie chce. Trochę zrobiłoby się to nudne. Więzienie, ucieczki, więzienie, ucieczki. Ileż można.
Tak, rzeczywiście za duzo tego..
Michael Scofield
Michael Scofield
A mi sie wydaje, tak myślę^^ że trafi do wiezienia, na krótko i będzie to Sona..związane jest to oczywiście z Sucre.
Michael Scofield
Michael Scofield
czwórka bedzie na moje oko coś w stylu drugiego sezonu urzadzona^^
tylko teraz nie uciekamy ale własnie gonimy :-D a wiezienie to bedzie mały epizodzik^^ z reszta juz w spojlerach pisano ze Sucre zaraz wypełznie z Sony wiec nie spodziewałabym sie przedłuzania tego wątku...Wydaje mi sie, ze twórcy przewidzieli wiele ciekawych akcji ale "na zewnątrz" :-P
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Możesz nam powiedzieć, czy Sara oprócz współpracy z braćmi będzie współdziałała na przykład z Sucre, T-Bagiem?

The_Man:
Tak zobaczycie jak Sara współpracuje z Michael’em, Mahone, Lincoln’em, Bellick’iem, Sucre....całym gangiem.

Mam nadzieję, że będziesz mógł odpowiedzieć na to pytanie. Michael udaje kelnera, Mahone szofera. Czy oni to robią z tego samego powodu?

The_Man:
Oni są równocześnie w tym samym miejscu, ale nie z tych samych powodów. Mahone właściwie jest szoferem jednak Michael udaje kelnera, by podkraść się do budynku.
Michael Scofield
Michael Scofield
B..., Też tak uważam. Ten sezon będzie pełen akcji. Tak to już jest nieparzyste w więzieniu a parzyste poza.
Może będzie takie przeplatane. BO w 2 tez pokazywali urywki z Fox River.
Michael Scofield
Michael Scofield
hahahahaha "Mahone właściwie JEST szoferem jednak Michael UDAJE kelnera"
...że jak?!? oO Może jeszcze szoferem Whistlera i Susan? hehe.. Aaa... bo to na to się Alex zgadzał mówiąc 'Wchodzę w to' w ostatnim odcinkuuu xD hehehe..
o matko no, nie doczekam się tego Prisona :D
Michael Scofield
Michael Scofield
Scylla pisze:Mahone właściwie jest szoferem jednak Michael udaje kelnera, by podkraść się do budynku.
to on się zgadzał na wchodzebnie w rolę "szofera"? hehehe do sie dorobił nam Alex pozycji zawodowej^^ :lol:
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Biedny Mahone! Zdegradowany do roli szofera :-( Dawniej taki ważniak w garniaku i okularach, a teraz jakiś szofer. Mam nadzieję, że nie na długo ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
Na bank nie na długo - w końcu od czegoś trzeba zacząć, żeby się dostać do Firmy^^
Alex jest za łebski facet, żeby skończyć jako szofer xD Poza tym to zbyt bogata postać, żeby scenarzyści mieli go teraz wpakować do samochodu ^^
Nie zapominajmy, że chodzi przecież o zniszczenie tej całej organizacji i dlatego myślę, że zobaczymy go jeszcze w jakiejś lepszej akcji niż prowadzenie limuzyny^^
Michael Scofield
Michael Scofield
agulec pisze:Nie zapominajmy, że chodzi przecież o zniszczenie tej całej organizacji i dlatego myślę, że zobaczymy go jeszcze w jakiejś lepszej akcji niż prowadzenie limuzyny^^
a no własnie xD to moze byc dopiero początek.... moze w koncu kogoś wprowadzic w poslizg a sam sie teleportowac :lol:
przez ten pełny żołądek bredzę...wiem^^ :-D

ja czuje ze on tm namota niezle i wszystkim nam szczeny opadną jeszcze ;-)
Fernando Sucre
Fernando Sucre
B... pisze:ja czuje ze on tm namota niezle i wszystkim nam szczeny opadną jeszcze ;-)
Pewnie będzie szpiegować Firmę dla Michaela i reszty, a jako kierowca ma okazję sporo usłyszeć ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
agulec pisze:Może jeszcze szoferem Whistlera i Susan? hehe.. Aaa... bo to na to się Alex zgadzał mówiąc 'Wchodzę w to' w ostatnim odcinkuuu
Hahaha...Faktycznie może Whistler szukał szofera do firmy, a ja sie tyle nagłowiłem nad tą rozmową..xD
Myślę że Firma jednak go zwolni..on sie nie nadaje na szofera ;-)

Scofield kelnerem??..xD
Oni zrobią chyba wszystko żeby sie do Firmy dobrać ;-) ...oO a ciekawe kogo będzie Lin'c udawał??
Mahone
Haha Mahone szoferem xD hehehe to będzie odjazd xD
Michael Scofield
Michael Scofield
raczej jazda - limuzyną --' A na tylnym siedzeniu Whistler w garniaku pomiatający wszystkim co się rusza xD nie no, masz rację - będzie odjazd xD
Tweener
Tweener
Ale zobaczcie jak T-Bag kozaczy w Sonie <haha> . Wtedy co nie zostawił Leechera , ja myśle chyba się odmienił czy co , a tu się okazuje że tylko kasy potrzebował :mrgreen: :-D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Spoilery”