Super zdjęcia!
Fernando Sucre
Aaa! Kocham Cię, agulec!!! ;-)
Super zdjęcia!
Super zdjęcia!
Michael Scofield
hahaha ^^ Linc jaka klata "jak u pirata " ;-P
i Sara juz w pierwszym odcineczku ... ooo bedzie się działo
i Sara juz w pierwszym odcineczku ... ooo bedzie się działo
Fernando Sucre
To teraz zdjęcia Dominica z planu... Ale bez gołej klaty ;-)

Michael Scofield
no i całe szczęścieLuthien pisze:Ale bez gołej klaty ;-)
Po obejrzeniu wszystkich tych zdjęć Dom'a z planu, mam wrażenie, że on zgrywa trochę takiego cwaniaka, ważniaka, myśli, że jest fajny i się popisuje. No ale co - w końcu musi być ktoś kto czasami rozrusza towarzystwo
Jaki on wielki przy tych kolesiach oO jeżeli to jest jego ochrona, to chyba lepiej dałby sobie radę sam xDD
Fernando Sucre
No o wiele lepiej się na niego patrzy, choć i tak oczy bolą
Ode mnie trochę więcej Sary
spała tam czy jak??
To ujęcie mi się podoba, pełne zadowolenie

Ode mnie trochę więcej Sary
spała tam czy jak??
To ujęcie mi się podoba, pełne zadowolenie

Fernando Sucre
A może mają swój basen... Bo ona jakby w szlafroczku ;-)Mia pisze:spała tam czy jak??
Michael Scofield
Dominic wyrywa sobie włosy pod pachami, czy to do niego raczej nie podobne..? xDD
Sarah w szlafroku, uśmiechy na twarzach, Dom bez koszuli, można sobie pojeździć rowerem xD - atmosfera na planie musi być luźna, fajnie^^
oni tam już chyba prawie jak rodzina, w końcu ładnych parę lat już ze sobą pracują^^
Sarah w szlafroku, uśmiechy na twarzach, Dom bez koszuli, można sobie pojeździć rowerem xD - atmosfera na planie musi być luźna, fajnie^^
oni tam już chyba prawie jak rodzina, w końcu ładnych parę lat już ze sobą pracują^^
Mahone
Jak widzę Linca to mi gorzej.... reszta zdjęć ciekawa
wiemy przynajmniej, że coś się dzieje 
Fernando Sucre
Dom jaki cool ziom
No ja nie wiem co on ma w sobie takiego wnerwiającego. Niby foty podobne ale jak patrze na Went'a to mnie nie trzącha, a Dominiś jak idzie to klękajcie narody bo idę JA DOMINIC PURCELL...on mnie do siebie nigdy nie przekona...
I faktycznie jak się na te foty patrzy to jak w rodzinie: Sarah śmiga w szlafroczku, Dominiś się roznegliżował i jak zauważyła agulec depiluje sobie rękami pachy, jedzą, uśmiechaja się...żyć nie umierać ;-) A my tu cierpimy...
I faktycznie jak się na te foty patrzy to jak w rodzinie: Sarah śmiga w szlafroczku, Dominiś się roznegliżował i jak zauważyła agulec depiluje sobie rękami pachy, jedzą, uśmiechaja się...żyć nie umierać ;-) A my tu cierpimy...
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Tych trzech jeszcze nie było
Ten gościu po prawej to ten Bruce - polityk, przyjaciel ojca Sary. Tak czułam, że on się jeszcze pojawi, żeby jej pomóc.

Ten gościu po prawej to ten Bruce - polityk, przyjaciel ojca Sary. Tak czułam, że on się jeszcze pojawi, żeby jej pomóc.

Michael Scofield
Ile tutaj się można ze zdj. dowiedzieć ^^ Od kiedy Dom ma tatuaż?? Oo
Świeżak
Fernando Sucre
A no właśnie obejrzelishe pisze:A filmik widzieli???
Michael Scofield
bosheee ten Linc mnie powala normalnie...co druga fota a na niej on...w całej swej okazalosci...^^
Chryste
jaki on męski

Chryste
jaki on męski
Fernando Sucre
No i znowu Dominic.
Ale będzie tu też trochę Sofii

[ Dodano: 2008-06-01, 13:03 ]

Ale będzie tu też trochę Sofii

[ Dodano: 2008-06-01, 13:03 ]

Fernando Sucre
Dom jest wszędzie. A gdzie reszta?
Michael Scofield
hehe Linc jak sie wypiął xD
na jednym jak Goebbels postawaaaa
Sofia w slicznych kolorach taka rozwiana^^
na jednym jak Goebbels postawaaaa
Sofia w slicznych kolorach taka rozwiana^^
Michael Scofield
ehehe.. no właśnie xD aż tyle Linca będzie w 4 sezonie? masakra xDScylla pisze:Dom jest wszędzie. A gdzie reszta?
No i jest Sofia - cała i zdrowa^^
Filmik z planu ekstra, jak się tam ci paparazzi czają, żeby zdobyć materiał xD
na początku jak filmują Dom'a to się śmieją, czy tylko ja mam takie wrażenie?
P.S. Bardzo proszę o używanie miniatur - zdjęcia są bardzo duże, ta strona już ledwo się ładuje. Ktoś z wolniejszym internetem może mieć spory problem z obejrzeniem ich.
Michael Scofield
ej własnie tez odniosłam takie wrazenie^^ ciekawe czemu? xDagulec pisze:na początku jak filmują Dom'a to się śmieją, czy tylko ja mam takie wrażenie?![]()
ja bym chciała juz kogos nowego ( z tych starych oczywiscie^^) zobaczyć ... Alexa...ale, bez kapelusza xD Sucre, ale czystego xD i T-Baga...tylko w ciemnych włosach i najlepiej z obiema rączkami^^ marzenia xD
bo ten Linc juz mi sie przejadł
a tak w nawiazaniu do dwóch pierwszych fot z ostatniej dostawy to, moim skromnym zdaniem, on powinnien załozyc biustonosz
Michael Scofield
Prisonowa Sona^^ bardzo klimatyczne miejsce jak dla mnie.. i trochę straszne.. chyba przez to, że takie opuszczone :]

źródło; http://www.wentworthmiller.de/

źródło; http://www.wentworthmiller.de/
Michael Scofield
jakos tak cicho i głucho na tych zdjeciach...
ale nie zapominajmy ze Sucre płacze w srodku xD
ale nie zapominajmy ze Sucre płacze w srodku xD
Tweener
Fernando Sucre
Zaraz walnę.