Michael Scofield
News tłumaczony przeze mnie, więc zastrzegam sobie do niego pełne prawo.
Zakaz kopiowania na inne strony.
Po ucieczce z piekielnej panamskiej Sony, bracia Michael Scofield i Lincoln Burrows chcą wymierzyć sprawiedliwość Firmie, ciemnej grupie odpowiedzialnej za wyniszczanie ich i pozbawienie Michaela kobiety, którą kocha, Dr. Sara Tancredi. Podczas poszukiwania zemsty, świat Michaela zostaje przekręcony do góry nogami gdy dowiaduje się, że Sara wciąż żyje. Uświadamia sobie jedyny sposób by naprawdę byli wolni, Michael i Lincoln muszą znaleźć Sarę i zniszczyć Firmę. Z pomocą przewodnika rządowego, gromadzą grupę sojuszników i znajomych twarzy wliczając w to Mahone'a, Sucre i Bellick'a do pomocy w ich pozornie niewykonalnym zadaniu. Niestety muszą również werbować T-Bag'a.
Obsada: Dominic Purcell jako Lincoln Burrows, Wentworth Miller jako Michael Scofield, William Fichtner jako Alexander Mahone, Amaury Nolasco jako Fernando Sucre, Wade Williams jako Brad Bellick, Robert Knepper jako t-Bag, Sarah Wayne Callies jako Dr. Sara Tancredi, Chris Vance jako James Whistler, Jodi Lyn O'Keefe jako Susan B., Danay Garcia jako Sofia.
źródło; www.prisonbreakbuff.com
Zakaz kopiowania na inne strony.
Po ucieczce z piekielnej panamskiej Sony, bracia Michael Scofield i Lincoln Burrows chcą wymierzyć sprawiedliwość Firmie, ciemnej grupie odpowiedzialnej za wyniszczanie ich i pozbawienie Michaela kobiety, którą kocha, Dr. Sara Tancredi. Podczas poszukiwania zemsty, świat Michaela zostaje przekręcony do góry nogami gdy dowiaduje się, że Sara wciąż żyje. Uświadamia sobie jedyny sposób by naprawdę byli wolni, Michael i Lincoln muszą znaleźć Sarę i zniszczyć Firmę. Z pomocą przewodnika rządowego, gromadzą grupę sojuszników i znajomych twarzy wliczając w to Mahone'a, Sucre i Bellick'a do pomocy w ich pozornie niewykonalnym zadaniu. Niestety muszą również werbować T-Bag'a.
Obsada: Dominic Purcell jako Lincoln Burrows, Wentworth Miller jako Michael Scofield, William Fichtner jako Alexander Mahone, Amaury Nolasco jako Fernando Sucre, Wade Williams jako Brad Bellick, Robert Knepper jako t-Bag, Sarah Wayne Callies jako Dr. Sara Tancredi, Chris Vance jako James Whistler, Jodi Lyn O'Keefe jako Susan B., Danay Garcia jako Sofia.
źródło; www.prisonbreakbuff.com
Ostatnio zmieniony 2008-05-23, 11:19 przez Tanira, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
o mamo Oo oko mi skacze oO
taką ekipę to ja rozumiem^^ 'skopywanie' firmy - wspaniała wiadomość xD
ale jeszcze trzeba tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle czekać..
yes yes yes..!Tanira pisze:Z pomocą przewodnika rządowego, gromadzą grupę sojuszników i znajomych twarzy wliczając w to Mahone'a, Sucre i Bellick'a do pomocy w ich pozornie niewykonalnym zadaniu. Niestety muszą również werbować T-Bag'a.
ale jeszcze trzeba tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle czekać..
Michael Scofield
ehehehehe tak myslałam xD
wiedziałam ze tak bedzie
bedzie duzo Willa cos tak czuje xD
wiedziałam ze tak bedzie
agulec pisze:yes yes yes..!taką ekipę to ja rozumiem^^
bedzie duzo Willa cos tak czuje xD
Mahone
No to genialnie xD też czułam, że tak będzie xD Po tej informacji jeszcze bardziej nie mogę się doczekac xD
Michael Scofield
świetne informacje. Nie ma to jak prison break zawsze czymś zaskoczy.
Podoba mi się ten pomysł, na pewno będzie super.
Podoba mi się ten pomysł, na pewno będzie super.
T-Bag
Sezon normalnie zapowiada sie ciekawie ,fajnie tak jak meczyk sojusznicy Michaela kontra Firma moze byc nie zla draka 
Michael Scofield
dużo Willa w akcjiB... pisze:bedzie duzo Willa cos tak czuje xD
..i w ogóle zapowiada się dużo akcji, ciekawi mnie jaki plan wykombinują żeby zniszczyć firmę^^
jednym słowem - elegancko
Michael Scofield
własnie fajnie bo jakby znowu mieli uciekac z jakiegos wiezienia to byłoby juz chyba nudno a tak to beda nowe watki, nowe postaci xD ohohohoho ja chce juz 
Fernando Sucre
Kurcze kilka dni człowieka ni ma a tu tak z grubej rury tyle cudownych , wspaniałych wieści
No aż mi serce szybciej zabiło
No to bosko i nieziemsko!Ekipa w najlepszym składzie jaki można sobie wyobrazićTanira pisze:gromadzą grupę sojuszników i znajomych twarzy wliczając w to Mahone'a, Sucre i Bellick'a do pomocy w ich pozornie niewykonalnym zadaniu.
No aż mi serce szybciej zabiło
Michael Scofield
Osz jaka ekipa dobrana będzie...(Bellick)Tanira pisze:gromadzą grupę sojuszników i znajomych twarzy wliczając w to Mahone'a, Sucre i Bellick'a
Zabrzmiało jak Mission Impossible.xDTanira pisze:pomocy w ich pozornie niewykonalnym zadaniu.
I dobrze właśnie ;-) T-Baga nigdy za mało..OoTanira pisze:Niestety muszą również werbować T-Bag'a.
Sara Tancredi
Czyli co z tym Sucre bo nie kumam :O

Michael Scofield
no ze będzie..... xDNanii pisze:Czyli co z tym Sucre bo nie kumam
no dokładnie xD ale chyba ta wersja zdecydowanie lepsza... xDSebo160186 pisze:Tanira napisał/a:
pomocy w ich pozornie niewykonalnym zadaniu.
Zabrzmiało jak Mission Impossible.xD
No i mogliby sie już do żadnego więzienia nie pakowac... xDxD
oO to juz 1700 post oO)wybaczcie musiałam to napisać... xD)
Fernando Sucre
Przecież na końcu 3. sezonu Mahone przeszedł znowu na stronę Firmy, więc niby jak teraz ma im pomagać? No chyba że znowu zmieni stronę... Mógłby się zdecydować ;-) Ale w każdym razie fajnie, że będzie ;-)Tanira pisze:Z pomocą przewodnika rządowego, gromadzą grupę sojuszników i znajomych twarzy wliczając w to Mahone'a, Sucre i Bellick'a do pomocy w ich pozornie niewykonalnym zadaniu.
Michael Scofield
Nie rozumiem jak wydostaną z więzienia Sucre i resztę gromadki.
Przecież jak sam już się Michael przekonał, nie jest to takie łatwe.
Przecież jak sam już się Michael przekonał, nie jest to takie łatwe.
Michael Scofield
heh.. no jakoś wygląda na to - zwieją
Sucre, Bellick i T-Bag^^ pewnie Scofield jak się dowie, że Sucre trafił do Sony (bo przecież jeszcze o tym nie wie) przyjdzie mu z pomocą, a Teddy jak zwykle się tam zakręci i dlatego będą go musieli też wyciągnąć 
A Mahone to wcale nie przeszedł na stronę firmy, to by było za proste, jego uśmiech na końcu zdradza chytry plan
wg mnie rozpracowania firmy od środka ^^hyhy
sasasasasa.. to streszczenie mi się podoba^^ będzie się działo
mam nadzieję, że scenarzyści nas czymś zaskoczą^^
A Mahone to wcale nie przeszedł na stronę firmy, to by było za proste, jego uśmiech na końcu zdradza chytry plan
sasasasasa.. to streszczenie mi się podoba^^ będzie się działo
Michael Scofield
No i Bellick, on to pewnie na litość będzie chciał wsiąść Scofielda a ten ..hmmmagulec pisze:a Teddy jak zwykle się tam zakręci i dlatego będą go musieli też wyciągnąć
A co do Alexa to sprawdzają sie domysły niektórych ;-) hehe Mahone będzie kretem w Firmie..xD
Fernando Sucre
i może to właśnie Mahone powie Michaelowi, że Sara żyje...Sebo160186 pisze:hehe Mahone będzie kretem w Firmie..xD
Bo jakby ją Michael sam znalazł, to chyba by umarł na zawał ;-) A zresztą nie wydaje mi się to prawdopodobne.
Michael Scofield
ehehe mnie ciekawi, jak w ogóle oni wszyscy razem będą współpracować xD np. taki Linc z Mahonem xD
ale Mahone z Linciem już jakoś nie xD
no i Teddy, albo Bellick xD nie wiem, nie wiem.. im dłużej o tym myślę, tym bardziej chce oglądać xD sasasasasa
..może być.. i może właśnie dzięki temu bracia się do niego przekonają.. szczególnie Linc.. bo jakoś duecik Michael-Alex, to jeszcze potrafię sobie wyobrazić, nawet uważam, iż byłoby boskoLuthien pisze:i może to właśnie Mahone powie Michaelowi, że Sara żyje...
no i Teddy, albo Bellick xD nie wiem, nie wiem.. im dłużej o tym myślę, tym bardziej chce oglądać xD sasasasasa
Michael Scofield
Możliwe, myślę że to jednak nie nastąpi tak szybko,znaczy nie na początku sezonu Oo. ;-)Luthien pisze:może to właśnie Mahone powie Michaelowi, że Sara żyje...
Lin'c wątpię, Mike nie wiem, cały czas myślę że nie wybaczą mu tego że zabił im ojca ;-)agulec pisze:i może właśnie dzięki temu bracia się do niego przekonają.. szczególnie Linc.
Ja wiem...T.Bag, podstępem, a Bellick na litość...xDagulec pisze:Teddy, albo Bellick xD nie wiem, nie wiem
Ale co do Teddego, nie wiem może coś z tą książeczką??
Fernando Sucre
A ja myślę, że to już na samym początku sezonu się dowie, że Sara żyje, bo tak jakoś wynika z tego wszystkiego, co podawali, no i ogólnie jakoś tak czuję ;-)Sebo160186 pisze:myślę że to jednak nie nastąpi tak szybko,znaczy nie na początku sezonu Oo. ;-)
No, na pewno z tą książeczką będzie coś kombinował, bo na końcu 3. sezonu bardzo tak zaakcenotawe było to, że ją znalazł i jest przekonany, że szybko się z Sony wydostanie, jak wynika z jego rozmowy z tą "zakonnicą" ;-)Sebo160186 pisze:Ale co do Teddego, nie wiem może coś z tą książeczką??
Sara Tancredi
A Sucre to oni wyciągną czy co? (Sory jastem słabiutko kumający
)
Fernando Sucre
Hmm, też bym strasznie chciała wiedzieć, jak to będzie z Sucre... Biedny on jestNanii pisze:A Sucre to oni wyciągną czy co?
Michael Scofield
Z tego wynika że wydostanie sie z Sony, jak ?? też jestem ciekawy.. Scofiield coś wymyśli na pewno ;-)Tanira pisze:gromadzą grupę sojuszników i znajomych twarzy wliczając w to Mahone'a, Sucre
Michael Scofield
No ale to bedzie jazda..najpierw sam stamtąd ucieka a teraz jeszcze ma kogoś wyciągnąc.. bedzie potzrebował pomocy , bo przeciez wszyscy jego "znajomi" sa poszukiwani- tu wyczuwam rolę nowego gracza 
Bardzo ciekawie sie ten sezon zapowiada. Znowu nasz kochany Alex
Chcę już zobaczyć minę Michaela, jak dowie się, że Sara żyje. Jestem bardzo ciekawa pierwszego odcinka!