ehehe grafika wektorowa^^
Odwzorowałeś swój żagiel jak mniemam? no fajne, fajne^^ i jaka dokładność
P.S jak się kliknie i powiększy to widać wszystko elegancko
Mimo iż się przeraziłam to mi się podoba potworek xD Oglądałam ten film ^^
Praca bardzo fajna!! Ta ramka w sumie nie wiele zmienia, ale najładniejsza ta trzecia
Cześć mam do ciebie wielką prośbę.... wiem,, że lubisz robić sygnatury z gier i mam pytanie czy zrobiłbyś mi sygnę z gry FIFA 08 z moim nickiem?? (sorki, że w tym temacie, ale podobają mi się akurat jego sygny)
ostatnia najlepsza^^
ale potworek masakryczny xD ale Cie naszło xD
jedyne co mi przeszkadza to to, ze jest strasznie ciemna tas sygna, moze dlatego ze jestesm slepa , bo jak pierwszy raz na nia patrzyłam to sie zastanawiałam czy to co tam widze to jego rączka czy element tła^^
ps: dzieki za film:*, obejrzałam i musze przyznac ze niezły
Sygna ogólnie wykonana dobrze, kolory i wszystko ładne ale ten biały brush po prawej stronie nie podba mi się, psuje cały efekt
Dawno nic nie robiłeś więc jest dobrze jak na tak długą przerwę
heh Sygna mi znana, bo na forum graficznym gdzie pisze też z tego Stocka robili cuda.
np. taki
Z mojej strony mogę powiedzieć, że wszystkie wersje są zdecydowanie za jasne. Popracuj nad głębią w sygnach. No i chyba troszeczkę za ostre. Za dużo sherpenu ( wyostrzenia ). Jednak może być Pozdro.
tak w sumie to ta praca to cudem nie jest jak dla mnie srednia ja specjalnie nie dalem c4d jakie widac bo chcialem samym swiatlem i kolorami sie pobawic
MarQ, widzę, że powracasz
Prace mi się bardzo podobają^^ Ta, którą pokazał Rafaqio też jest niezła, ale Twoje jak dla mnie mają lepszy klimat i swój charakter^^ Szczególnie pierwsza i trzecia. Wszystko ładnie pasuje :]