ekhem.. widzę DWÓCH przystojniaków w garniakach
Amaury jest boski, ten jego zaciesz jest niesamowity, no po prostu brak słów^^
Wencior jakiś blady oO i ma pierwsze siwe włosy xD no chyba, że to sprawka światła^^
a Dominic jak zwykle niewyżyty --'
Super zdjęcia Pam^^
Na Amaurie'go nie mam słów jakie wyraziłyby jak uwielbiam to jego wesołe usposobienie, on zawsze i wszędzie wygląda bosko.Na Dominic'a też nie mam słów...ten to zawsze i wszędzie wygląda kwadratowo i niewyżycie.A Went jakby miał wszystkiego dość ... siwy włos mu się sypnął z tego wszystkiego i pobladł nam trochę Ale foty Doma z Amaurim bardzo mi się podobają, bo jak na Wenta patrze to mi się spać chce
no Went tu już jakoś lepiej, ładnie wygląda^^ chociaż mam wrażenie, że to nie był jego najlepszy dzień, jakby zmęczony był albo coś :]
A Sara w ogóle mi się nie podoba na tych fotach - fryzurę ma nie najlepszą, ta sukienka jest straszna, w ogóle nie podkreśla jej ładnej figury.. no może nogi, ale znowu te czerwone buty i do tego wszystkiego złote świecące dodatki, jakoś tak.. kiczowato wygląda, w życiu bym sie tak nie ubrała xD
mimo wszystko fajne foty, szczególnie te grupowe^^
Nie no Went bez porównania!Wali te swoje zalotne minki i spojrzenia... (nawet siwizny nie widać ) A Sarah...magister sztuk pięknych a zmysłu artystycznego tu nie pokazała, raczej tak jak agulec napisała kicz.Te czerwone buty ni w 5 ni w 10 a sukienka jest beznadziejna, z usług fryzjera chyba tez nie korzystała, a poza tym fajnie ja widzieć w ekipie ;-)