Kto jest waszym ulubionym bohaterem "Prison break"? Zapraszam do głosowania.
Jeśli postaci, na którą chcielibyście zagłosować nie ma w ankiecie dajcie znać, a ją dodam.
Mój głos oczywiście dla T-Baga.
Jeśli postaci, na którą chcielibyście zagłosować nie ma w ankiecie dajcie znać, a ją dodam.
Mój głos oczywiście dla T-Baga.
John Abruzzi
Ja również zagłosowałem na T-Bag, ponieważ w całym serialu stworzył najlepszą kreację osobowości ;-)
Świeżak
Oczywiście T-Bag, chociaż na początku nie zapowiadał się na aż tak ciekawą osobowość. Swoją wielkość pokazuje szczególnie w II sezonie i to w tych późniejszych epizodach, kiedy to właściwie w każdym odcinku pokazuje inne oblicze. On potrafi być nawet dobry! 
T-Bag
Nie mogę się zdecydować, ponieważ uważam iż kazdy z nich wnosi coś innego do serialu. A skoro już są trzy głosy za T-Bag'iem to ja jednak zagłosuję na młodego Scofield'a, a co mi tam, to on stworzył plan i to dzięki niemu mogliśmy poznać wszystkich więźniów. Spryt, IQ, spojrzenie, spontaniczność, upartość i cierpliwość - te cechy uświadamiają nam jaki powinien być "bohater". Moze nie ma to co T-Bag, aczkolwiek posiada za to inne cechy....
C-Note
Ja też się nie mogłem, za bardzo zdecydować, ponieważ mam swoje trzy ulubione postacie ze skazany na śmierć. Jest to oczywiście Michael Scofield, John Abruzzi oraz Theodore "T-Bag" Bagwell, ale po dłuższym zastanowieniu postanowiłem zagłosować na Johna Abruzzi, dlatego że jest jak dla mnie najlepszym mafiozo i najbardziej interesującą postacią w filmie. ;-)
Tweener
Mój głos w stronę Sary Tancredi. Chyba dlatego, że mamy dość podobne charaktery.
Tweener
Głos oddany na T-Bag'a. Choć nie jest jedyną lubianą przezminie postacią w serialu. Inne postacie to: Benjamin "C-Note" Franklin, John Abruzzi, Michael Scofield.
Świeżak
W Prison Break lubię chyba prawie wszystkich, ale najbardziej Abruzziego i Kellermana. Głos poszedł do Johna.
Świeżak
Zastanawiałam się nad Alexem, bo przecież to dzięki niemu było tyle zwrotów akcji i ciągłe emocje w II sezonie. Bez niego ten sezon byłby nudny, albo nad T-Bagiem - najbarwniejsza postać
Raz słodka raz groźna. Więc głos na Theodora 
C-Note
A jednak T-Bag, chociaż miałam niemałe wątpliwości. Zastanawiałam się jeszcze nad Abruzzim, ale biedak umarł, więc pozostał mi tylko T-Bag 
Sara Tancredi
ja zagłosowałam na Haywire'a on był najlepszy 
Michael Scofield
ja się bardzo szybko zdecydowałam i głosuję oczywiście na Mahonea, inteligentny, sprytny i jako jedyny potrafił rozgryźć Michaela.
Świeżak
Zaglosowalam na Patoshika 
Nie moglam z tektu
P:Mam zaburzenia pscyhocośtamcostamcostam somatyczne
M:To znaczy?
P:*najbardziej chory wzrok* Nie śpię *Zdolowana mina Scotfielda"...W ogole...
Zalamal sie chlopak
Nie moglam z tektu
P:Mam zaburzenia pscyhocośtamcostamcostam somatyczne
M:To znaczy?
P:*najbardziej chory wzrok* Nie śpię *Zdolowana mina Scotfielda"...W ogole...
Zalamal sie chlopak
Świeżak
najlepszą postacią jest alex mahone bardzo mnie zdziwił w pierwszym odcinku III sezonu
Sara Tancredi
Michael Scofield
Sara Tancredi
Zdecydowanie Scofield
;-)
Tweener
Głos oddany na: Theodore "T-Bag" Bagwell'a 
Sara Tancredi
No jakbym sie domyślił 
Świeżak
Jak dla mnie Scofield. Nie tylko sprytny i inteligentny ale i przystojny:)
Świeżak
Oczywiście Michael Scofield, sprytny, przebiegły, wniósł do serialu bardzo wiele bez niego nie było by między innymi ucieczki itd.
Tweener
Jak by go nie było, to by nie było Prison Break'a, proste nie ?Thimek pisze:Oczywiście Michael Scofield, sprytny, przebiegły, wniósł do serialu bardzo wiele bez niego nie było by między innymi ucieczki itd.
Tweener
Michael Scofield
Tweener
T-Bag! Najlepsza moim zdaniem postać w całym serialu. Ma poczucie humoru i wie jak zachować się w każdej sytuacji ;].
C-Note
Popierambluelock pisze:T-Bag! Najlepsza moim zdaniem postać w całym serialu. Ma poczucie humoru i wie jak zachować się w każdej sytuacji ;].
Tweener
Ja najbardziej lubię C-Note
szkoda, że w trzeciej serii już się nie pojawi