Mahone
Ostatnio biednej Barcy dokopał real 4-1
Ronaldinho już nie pokazuje tego co kiedyś... i Henry już nie ten co w Arsenalu...
Michael Scofield
no to ja kibicuje jak najbardziej polsce i FRANCJI !!
t. henry rlz
a wygra oby francja
a jak nasi z grupy wyjda to chyba zrobia swieto narodowe 
t. henry rlz
a wygra oby francja
Michael Scofield
kurcze własnie nie wiem ale zgadzam sie z kazda kropka mojego poprzednika^^
Michael Scofield
Ma odejść podobno ;-)Madzialena pisze:Ronaldinho
No no, zawsze był w Arsenalu, a w Barcy jakoś chyba nie może sie odnaleźć..nie jego klimaty^^Madzialena pisze:Henry już nie ten co w Arsenalu
Mahone
Właśnie słyszałam. Ale dokładnie nie wiem gdzie. Coś obiło mi się o uszy, że do Milanu.Ma odejść podobno ;-)
Chodzą jakieś ploty, że Barca może kupić Boruca.
Michael Scofield
a jak mu mówiłam zeby został w Anglii to sie upierał na ta Barcelone...^^Sebo160186 pisze: Madzialena napisał/a:
Henry już nie ten co w Arsenalu
No no, zawsze był w Arsenalu, a w Barcy jakoś chyba nie może sie odnaleźć..nie jego klimaty^^
ale cóz xD prawie nigdy nie wychodzi w pierwszym skladzie...eeeee
Mahone
Często piłkarz po przejściu do innego klubu nie pokazuje, już to co wcześniej. Pewnie brak zgrania.
T-Bag
a ja musze sie pochwalic bo założyłem sie z kumplem o finał ligi mistrzów i wygrałem Oo browarka
stawiałem na Chelsea - Man.utd i sie nie zawiodłem ;-) a co do hymnu ligi mistrzów to zgadzam sie z Sebo aż ciary przechodza, i ja mam tak samo jak polski hymn jest grany przed meczem uffffff normalnie piekne uczucie ;-)
[ Dodano: 2008-05-10, 23:02 ]
[ Dodano: 2008-05-10, 23:02 ]
Madzia nie o to nie chodzi poprostu tak jak kazdy musi sie zaklimatyzowac w nowym miejscu a jesli jest dobry to w kazdej druzynie sobie poradzi ;-)Madzialena pisze:Często piłkarz po przejściu do innego klubu nie pokazuje, już to co wcześniej. Pewnie brak zgrania.
Mahone
No tak piotras003 masz rację, ale czasem najlepsi sobie nie radzą.Madzia nie o to nie chodzi poprostu tak jak kazdy musi sie zaklimatyzowac w nowym miejscu a jesli jest dobry to w kazdej druzynie sobie poradzi ;-)
Michael Scofield
bo on za mało tam gra, wychodzi na boisko po 50 minucie...ej no co to ma byc xD
za to na Euro mam nadzieje ze sobie pogra wiecej
a za plecami F.Ribery ehehehe
duecik: piekna i bestia
za to na Euro mam nadzieje ze sobie pogra wiecej
duecik: piekna i bestia
Mahone
Ribery dobrze gra xD ale urodą to on nie grzeszy xD szkoda, że już Zidane'a nie ma... to dopiero była klasa...
Michael Scofield
o! a ja wiem coś o Zidanie - przywalił bańką temu na M.. kiedyś tam i chyba to był Włoch xD a Zidana to w sumie zawsze lubiłam 
Michael Scofield
dobre to było..xDagulec pisze:przywalił bańką temu na M
Pamiętam mecz ze względu, że to był finał MŚ a ja w radiu słuchałem w samochodzie...xD
Mahone
No Zidana też lubię xD Jeden z najlepszych piłkarzy wszech czasów. No walnął z bani Matterraziego (chyba tak to sie pisze ;P).
T-Bag
Ribery podobny jest do Qwasimodo (sorry za bład bo napewno zle napisałem xD ) ale za to jaka żone ma mmmmm
prosze zdjecie żony

prosze zdjecie żony

Michael Scofield
o Matterrazzi wiedziałam, że coś od łóżka xD a co, Zidana wyrzucili za ten incydent, czy po prostu jest juz stary i mu sie nie chce? bo ja nawet nie wiedziałam, ze on juz nie gra 
tego Ribery to średnio kojarzę xD a żonka całkiem spoko, ładna babka i fajną ma karnację^^
dobra, ja się już nie wypowiadam w tym temacie bo siara xD
tego Ribery to średnio kojarzę xD a żonka całkiem spoko, ładna babka i fajną ma karnację^^
dobra, ja się już nie wypowiadam w tym temacie bo siara xD
T-Bag
Materazzi powidzaiał cos do Zidane o jego siostrze dlatego z bańki dostało Matterrazzi wiedziałam, że coś od łóżka xD a co, Zidana wyrzucili za ten incydent, czy po prostu jest juz stary i mu sie nie chce? bo ja nawet nie wiedziałam, ze on juz nie gra
Michael Scofield
ehehehehhehehe leze xD kurde pojecia i daty z historii tez powinnam zapamietywac na skojarzeniaagulec pisze:o Matterrazzi wiedziałam, że coś od łóżka xD
a Zidane był swietny, pieknie rozgrywał mmmmmmmm i bramki z piety strzylał
Mahone
Też mi się z materacem kojarzy xD Należało się emu leżakowi.
Ja z przyjemnością oglądałam grę Zidana. Po prostu majstersztyk.
A Riberi na tym zdjęciu jeszcze nie najgorzej wyszedł xD widziałam gorsze xD
Ja z przyjemnością oglądałam grę Zidana. Po prostu majstersztyk.
A Riberi na tym zdjęciu jeszcze nie najgorzej wyszedł xD widziałam gorsze xD
Michael Scofield
urodnica z niego xD yhyhy
ale jako piłkarz jest swietny ;-)
ale jako piłkarz jest swietny ;-)
Michael Scofield
Zidane xD pięknie skończył karierę- z czerwoną kartką xD
Mahone
Jak dla mnie to i tak świetny piłkarz.Zidane xD pięknie skończył karierę- z czerwoną kartką xD
Michael Scofield
no ja też tak twierdze. no ale na jego miejscu zrobiłabym to samo.
Mahone
No musiał go nieźle ten materac wkurzyć, że tak postąpił.
Michael Scofield
Obraził jego rodzinę.Chyba.