Michael Scofield
Wprawdzie jeszcze kilka miesięcy do premiery 4 sezonu, ale znany jest już tytuł pierwszego epizodu czwartego sezonu. Zdziwieni? Wprawdzie tytuł każdy może napisać, ale jest to potwierdzona nazwa i jak narazie nie zawiedliśmy Was, czytelników Prison.org.pl. Najbliższy odcinek, którego premiera 17 września 2008r. to 4x01 "Scylla", tytuł niewiele w sobie kryje, chociaż postanowiłem zagłębić się w znaczenie tego wyrazu: "oznacza sytuację, w której niebezpieczeństwo zagraża z dwóch stron", nawiązuje to do Michaela i Sary.
Znasz więcej spoilerów dotyczących Prison Break?
Ausiello: Michael powróci do "więzienia" w następnej czwartej serii, tak jak mówi mój posłannik FOX, uruchomił wielki magazyn, który będzie służył jak "metaforyczne więzienie" dla Scofielda i jego szczęśliwej ekipy, która nie jest przystosowana do takich warunków jak i zmartwychwstała doktor Sara Tancredi...
Co to właściwie znaczy? Można się tylko domyślać.
Co do Sary wiemy tyle, że powróci i spędzi pierwszą noc z Michaelem.
Do rozpoczęcia zdjęć do 4 serii Prison Break zostało tylko niecałe dwa tygodnie. Czy dostaniemy jeszcze jakieś spoilery, czy będą nas trzymać w niepewności?
Wszyscy fani mają nadzieję, że 4 sezon zostanie wyemitowany we wrześniu. Jednak czy strajk aktorów spowoduje przesunięcie 4 serii?
Mamy dużo pytań, a mało odpowiedzi.
źródło: prison.org.pl anusia13
Znasz więcej spoilerów dotyczących Prison Break?
Ausiello: Michael powróci do "więzienia" w następnej czwartej serii, tak jak mówi mój posłannik FOX, uruchomił wielki magazyn, który będzie służył jak "metaforyczne więzienie" dla Scofielda i jego szczęśliwej ekipy, która nie jest przystosowana do takich warunków jak i zmartwychwstała doktor Sara Tancredi...
Co to właściwie znaczy? Można się tylko domyślać.
Co do Sary wiemy tyle, że powróci i spędzi pierwszą noc z Michaelem.
Do rozpoczęcia zdjęć do 4 serii Prison Break zostało tylko niecałe dwa tygodnie. Czy dostaniemy jeszcze jakieś spoilery, czy będą nas trzymać w niepewności?
Wszyscy fani mają nadzieję, że 4 sezon zostanie wyemitowany we wrześniu. Jednak czy strajk aktorów spowoduje przesunięcie 4 serii?
Mamy dużo pytań, a mało odpowiedzi.
źródło: prison.org.pl anusia13
Michael Scofield
To teraz aktorzy strajkują????
Nie mogą nam tego zrobić. Spoilery zadziwiające. Będzie się działo. Nie mogę się doczekać premiery.
Co ich tak wzięło żeby teraz strajkować

Nie mogą nam tego zrobić. Spoilery zadziwiające. Będzie się działo. Nie mogę się doczekać premiery.
Co ich tak wzięło żeby teraz strajkować
Michael Scofield
nosz niech sie biora do kręcenia bo sie niecierpliwię 
Michael i Sara... ciekawie ciekawie
Michael i Sara... ciekawie ciekawie
Michael Scofield
Strajk aktorów...? oO

heh.. i kolejny powrót Scofielda do jakiegoś "więzienia"..? To ja myślałam, że akcja będzie się działa w Los Angeles, a oni będą w siedzieć w magazynie xD
tak czy siak - nie mogę się doczekać
podoba mi się toniunia pisze:"oznacza sytuację, w której niebezpieczeństwo zagraża z dwóch stron"
heh.. i kolejny powrót Scofielda do jakiegoś "więzienia"..? To ja myślałam, że akcja będzie się działa w Los Angeles, a oni będą w siedzieć w magazynie xD
tak czy siak - nie mogę się doczekać
Michael Scofield
Ale czy to znaczy, że dwie osoby są zagrożone czy dwie osoby komuś grożą?? Ooniunia pisze:"oznacza sytuację, w której niebezpieczeństwo zagraża z dwóch stron"
No wreszcie xDniunia pisze:Co do Sary wiemy tyle, że powróci i spędzi pierwszą noc z Michaelem.
Ciekawie się zapowiada ^^
Mahone
Ooo nowe informacje xD To coraz bardziej przybliża mnie do premiery. Będzie się działo xD Nie mogę się doczekać...
Michael Scofield
Każda taka informacja rozpala coraz to większy płomyczek w naszym sercu. A jak już dojdzie do premiery to spłoniemy z emocji.

Michael Scofield
myślę, że chodzi o niebezpieczeństwo zagrażające jednej osobie z dwóch stron - albo nie osobie tylko rzeczy, np. FirmieAglek pisze:Ale czy to znaczy, że dwie osoby są zagrożone czy dwie osoby komuś grożą?? Oo
Michael Scofield
Tajemniczo brzmi, ciekawe o co chodzi. Pewnie do gry wkroczy SS
Michael Scofield
A co to??Ania1991_ck pisze:Pewnie do gry wkroczy SS
Ostatnio zmieniony 2008-05-10, 15:13 przez Aglek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja już gdzieś czytałam o tym strajku aktorów...
Co do watku Michaela i Sary, to jestem bardzo ciekawa. Ciekawe, jak Michael zareaguje widząc Sarę żywą
Co do watku Michaela i Sary, to jestem bardzo ciekawa. Ciekawe, jak Michael zareaguje widząc Sarę żywą
Michael Scofield
Nie Aglek chodzi o Secret Service.
Dopiero będzie miał Michael zaskok jak ją zobaczy. to będzie super moment.
Dopiero będzie miał Michael zaskok jak ją zobaczy. to będzie super moment.
Michael Scofield
pierwsza noc? hmmmmm
nic z tego nie czaje ale chyba bedzie ciekawie xD
nic z tego nie czaje ale chyba bedzie ciekawie xD
Michael Scofield
myślę że to będzie ciężka noc^^niunia pisze:powróci i spędzi pierwszą noc z Michaelem.
Ja myślę że jednak komuś..ale myślę dalej komu....niunia pisze:"oznacza sytuację, w której niebezpieczeństwo zagraża z dwóch stron"
.......xD Dobre^^Aglek pisze:Chodzi o tą hitlerowską??
Fernando Sucre
niunia pisze:Michael powróci do "więzienia" w następnej czwartej serii
Ekhm...czy to oznacza to co ja myślę...niunia pisze:Co do Sary wiemy tyle, że powróci i spędzi pierwszą noc z Michaelem.
No tak skoro scenarzyści mogą strajkować to czemu nie aktorzyniunia pisze:Wszyscy fani mają nadzieję, że 4 sezon zostanie wyemitowany we wrześniu. Jednak czy strajk aktorów spowoduje przesunięcie 4 serii
To jeden z momentów na który czekam z największą niecierpliwością i jestem jak nigdy ciekawa jak oboje to zagrająAnia1991_ck pisze:Dopiero będzie miał Michael zaskok jak ją zobaczy. to będzie super moment.
Michael Scofield
tylko nie mitologia Oo prosze tylko nie mitologia xDniunia pisze:Scylla
ja w sumie tez mam jedno xD czy mąż przezyje bo to wazne tak troche jest xDniunia pisze:Mamy dużo pytań, a mało odpowiedzi
czekam czekam i sie chyba nie wiem...no xD z tego czekania xD
Michael Scofield
czyżby Odyseja?^^ nie lubię Odyseusza...tylko nie mitologia Oo prosze tylko nie mitologia xD
o tak tak, jak go uśmiercą to komu będę pojeżdżać OOczy mąż przezyje bo to wazne tak troche jest xD
Michael Scofield
Sara pojawi się w pierwszym odcinku czwartej serii.
Robert Wisdom (Lechero) wypadł z obsady.
Większość postaci, które pojawią się w pierwszym odcinku będą nam znane.
Nowe postacie nie pojawią się w pierwszym odcinku - możliwe, że role nie zostały jeszcze obsadzone.
Poza tym, Wentworth Miller zdradził, że czwarty sezon to koniec długiej ucieczki braci i początek ich walki, oraz że w pierwszym odcinku powiemy 'good-bye' kilku bohaterom.
Podobno kiedy sezon się zacznie, większości bohaterów nie będzie już za kratkami, ale ponowne aresztowanie Michaela będzie tylko kwestią czasu.
T-Bag będzie próbował zbiec z kraju, Whistler i Gretchen będą blisko ze sobą współpracować, a sam Michael ma zacząć długi proces usuwania tatuażu ze swojego ciała.
źródło: http://www.prisonbreakbuff.com/
http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.c ... ilers.html
Robert Wisdom (Lechero) wypadł z obsady.
Większość postaci, które pojawią się w pierwszym odcinku będą nam znane.
Nowe postacie nie pojawią się w pierwszym odcinku - możliwe, że role nie zostały jeszcze obsadzone.
Poza tym, Wentworth Miller zdradził, że czwarty sezon to koniec długiej ucieczki braci i początek ich walki, oraz że w pierwszym odcinku powiemy 'good-bye' kilku bohaterom.
Podobno kiedy sezon się zacznie, większości bohaterów nie będzie już za kratkami, ale ponowne aresztowanie Michaela będzie tylko kwestią czasu.
T-Bag będzie próbował zbiec z kraju, Whistler i Gretchen będą blisko ze sobą współpracować, a sam Michael ma zacząć długi proces usuwania tatuażu ze swojego ciała.
źródło: http://www.prisonbreakbuff.com/
http://spoilertv-prisonbreak.blogspot.c ... ilers.html
Ostatnio zmieniony 2008-06-20, 00:07 przez agulec, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
,,Już 25 sierpnia odbędzie się premiera pilotowego odcinka 4. sezonu "Skazanego na śmierć". Tym razem Michael Scofield (Wentworth Miller) i Lincoln Burrows (Dominic Purcell) wyruszą na wendetę przeciwko Firmie, a akcja przeniesie się do Miasta Aniołów."
Źródło: http://www.filmweb.pl/%22Skazany+na+%C5 ... s,id=43237
Już nie mogę się doczekać;)
Źródło: http://www.filmweb.pl/%22Skazany+na+%C5 ... s,id=43237
Już nie mogę się doczekać;)
Michael Scofield
eee to mi się wcele nie podobaagulec pisze:Michael ma zacząć długi proces usuwania tatuażu ze swojego ciała.
Michael Scofield
Ausiello: 'Dwaj nowi gracze w wojnie między Scofield'em i Firmą zostaną wprowadzeni w nadchodzącym sezonie.
Po jednej stronie mamy Don'a, agenta FBI (Michael Rapaport), który zaoferuje Scofield'owi pomoc w zniszczeniu Firmy raz na zawsze.
Do Firmy dołączy natomiast Penrab, najlepszy morderca organizacji, który tylko czeka na odpowiednią szansę by zaatakować.'
źródło; http://www.prisonbreakmanhunt.com/
a z trzeciej strony xD fanki Wenta będą miały ucztę dla oczu - tyle Wenta bez koszulki
hyhy
Po jednej stronie mamy Don'a, agenta FBI (Michael Rapaport), który zaoferuje Scofield'owi pomoc w zniszczeniu Firmy raz na zawsze.
Do Firmy dołączy natomiast Penrab, najlepszy morderca organizacji, który tylko czeka na odpowiednią szansę by zaatakować.'
źródło; http://www.prisonbreakmanhunt.com/
ehehe.. no mi też średnio, ale z drugiej strony może to być ciekawy wątek, w zależności od tego jak będzie pokazany^^PatuŚ pisze:eee to mi się wcele nie podobano tatuaż bedzie usuwał..
a z trzeciej strony xD fanki Wenta będą miały ucztę dla oczu - tyle Wenta bez koszulki
Fernando Sucre
Że co proszę???agulec pisze:Michael ma zacząć długi proces usuwania tatuażu ze swojego ciała.
Sara Tancredi
Wentworth Miller mówi, że jeżeli musiałby opisać 4 sezon to określiłby go frazą „Brudna Siódemka” ponieważ wszyscy nasi chłopcy dołączą do nas by zniszczyć Firmę.
Wentworth też potwierdził, że Michael dostanie w końcu jakieś interesujące działanie w tym nowym sezonie i swój "utracony" tatuaż z powrotem. Went powiedział, że usunięcie tatuażu jest słodko-gorzkie odkąd to była taka kluczowa część charakteru w pierwszych dwóch sezonach. Wiem, że on wywołuje duże wrażenie u widzów, ale sporządzanie tego tatuażu zajmuje dużo czasu. Pomimo tego...!
Natomiast Dominic Purcell jest podekscytowany filmowaniem w Los Angeles „Najwyższy czas!” dodaje. Podobno obiecano im że pierwszy sezon będzie kręcony w LA.
Od nas:
Możemy wywnioskować z tych wypowiedzi, że tatuaż Michaela znów zagości z powrotem w serialu chociaż na moment.Trzeba zrozumieć jego brak w sezonie ubiegłym ze względu na bardzo czasochłonne sporządzanie go a jak wiadomo po zakończeniu sezonu drugiego jest on prawie kompletnie niepotrzebny jeśli chodzi o fabułę show.Mimo tego ujrzenie tatuażu Michaela Scofielda ponownie w całej okazałości choć na chwileczkę to wielka sprawa dla wszystkich fanów.
Źródło:
Wentworth też potwierdził, że Michael dostanie w końcu jakieś interesujące działanie w tym nowym sezonie i swój "utracony" tatuaż z powrotem. Went powiedział, że usunięcie tatuażu jest słodko-gorzkie odkąd to była taka kluczowa część charakteru w pierwszych dwóch sezonach. Wiem, że on wywołuje duże wrażenie u widzów, ale sporządzanie tego tatuażu zajmuje dużo czasu. Pomimo tego...!
Natomiast Dominic Purcell jest podekscytowany filmowaniem w Los Angeles „Najwyższy czas!” dodaje. Podobno obiecano im że pierwszy sezon będzie kręcony w LA.
Od nas:
Możemy wywnioskować z tych wypowiedzi, że tatuaż Michaela znów zagości z powrotem w serialu chociaż na moment.Trzeba zrozumieć jego brak w sezonie ubiegłym ze względu na bardzo czasochłonne sporządzanie go a jak wiadomo po zakończeniu sezonu drugiego jest on prawie kompletnie niepotrzebny jeśli chodzi o fabułę show.Mimo tego ujrzenie tatuażu Michaela Scofielda ponownie w całej okazałości choć na chwileczkę to wielka sprawa dla wszystkich fanów.
Źródło:
Kod: Zaznacz cały
http://theprisonbreak.net/news.php?readmore=438Michael Scofield
Lal!! Ile newsow!! Jakto koniec z tatuazami!!?? Oo Ja je lubie!! xD Wszystko pieknie ladnie!! Wiecej newsow!! xD
Michael Scofield
Zapowiada się niezła akcja.
Brudna siódemka to brzmi jak z westernu jakiegoś. No ale najwyższa pora by dobro w końcu zwyciężyło nad złem. Nie mogę sie doczekać.
Brudna siódemka to brzmi jak z westernu jakiegoś. No ale najwyższa pora by dobro w końcu zwyciężyło nad złem. Nie mogę sie doczekać.