jak mi we wtorek nie pojdzie to moge sobie darowac wycieczke do Poznania
bo tak to nie wiem czy mnie puszcza, gdy nie bede miała dodatkowego powodu gdyz mam jeszcze dalej niz Sebo^^
mimo wszystko postaram sie dopasowac do waszego terminu
Zgadzam się co do namiotów. Tylko zależy, w jakim miejscu by ten namiot rozstawić...Ania1991_ck pisze:lepiej jakieś pole namiotowe. W wakacje przecież już będzie ciepło.
też bym pojechała ale za daleko mam...B... pisze:widze ze zainteresowanie spotkaniem jest coraz wieksze
Świetny pomysł. I bedzie dolatywal zapach trawy z otoczeniaAnia1991_ck pisze: Rozłożymy się gdzieś na obrzeżach miasta. Na jakiejś fajnej łączce
Pośpiewamy, usmażymy sobie kiełbaski albo coś innegoAnia1991_ck pisze:Rozpalimy na środku ognicho i będzie extra
Pojedziemy razem..xD..B... pisze:gdyz mam jeszcze dalej niz Sebo
A jak ktoś nas zgwałci xD To my go kijaszkiem xDAnia1991_ck pisze:Na jakiejś fajnej łączce.
ehehehe dobra xDSebo160186 pisze:Pojedziemy razem..xD..
No to po to te kijaszki xD Nie lubie spać w namiocie... Stwierdziłam po chwili zastanowienia xDMadzialena pisze:A jak z lasu wyskoczy dzika świnia?
To też prawda xD Będzie ekologicznie xDMadzialena pisze:a i patrząc praktycznie jakby ktoś miał mdłości (%) xD
no racja^^Madzialena pisze:a i patrząc praktycznie jakby ktoś miał mdłości (%) xD to nie ma z tym problemu xD
xD trzymam za słowo jak by co ;-)B... pisze:dobra
Ja Wam mogę pomóc xD Jadę w Waszą stronę, więc się mogę zabrać jak się zgodzicie xDCiekawe w jakim stanie byśmy razem dojechali..xD
xDMadzialena pisze:Ja Wam mogę pomóc
No ja jestem za, B.. a Ty?Madzialena pisze:Jadę w Waszą stronę, więc się mogę zabrać jak się zgodzicie
jak jak najbardziej za xD ale na serio Ci po drodze bo ja Sebo z tego co widze tez taki blok południowo- wschodni^^ skad Ty jestes w ogole?Sebo160186 pisze:Madzialena napisał/a:
Jadę w Waszą stronę, więc się mogę zabrać jak się zgodzicie
No ja jestem za, B.. a Ty?
yhyhyhySebo160186 pisze:Ciekawe w jakim stanie byśmy razem dojechali..xD