Michael Scofield
haha xD boska tapetka xD świetny pomysł i genialne wykonanie ;] 
Michael Scofield
ohohoho ale masz pomysły xD
ciekawa ta tapeta, to twarzy mu z ta bryczka^^
ale zrobił poze hmmmm i ten wzrk, ciekawe o czym a moze raczej o kim ( o nas ?
) ze te rece tak wyciągnął ehehehe
oj no strasznie mi sie podoba chyba se ja walne na pulpit
ciekawa ta tapeta, to twarzy mu z ta bryczka^^
ale zrobił poze hmmmm i ten wzrk, ciekawe o czym a moze raczej o kim ( o nas ?
oj no strasznie mi sie podoba chyba se ja walne na pulpit
Świeżak
Wow , jestem pod wrażeniem. Chciałabym kiedyś umieć zrobić taką tapetę, ale niestety nie mam talentu do tego typu rzeczy
. Bardzo podobają mi się twoje prace (szczególnie z moim kochanym Williamem ;-) )są proste, ale ze stylem i pomysłem. Gratuluję talentu.
Świeżak
wizja zupelnie mi sie nie podoba.agulec pisze:taka była moja wizja^^
tapety nie skomentuje bo brak mi slow na tego czlowieka.
Jaka śliczna tapecia. Od razu ją sobie ustawiam 
Sara Tancredi
Ostatnie sygny- PRZEŚLICZNE!!
tapetka z Alexem , aż mnie zatkało WoW naprawdę jest świetna

tapetka z Alexem , aż mnie zatkało WoW naprawdę jest świetna
co za róznica kto jest na obrazku, wykonanie jest prześliczne i to jest wazne, nawet jakby tam siedział sam bin laden to i tak wykonanie tapety jest świetne!!James Whistler pisze:tapety nie skomentuje bo brak mi slow na tego czlowieka
Mahone
Michael Scofield
James Whistler pisze:wizja zupelnie mi sie nie podoba.agulec pisze:taka była moja wizja^^
tapety nie skomentuje bo brak mi slow na tego czlowieka.
Widzę, że Tobie nie brak własnego zdania... Oo
Super tapecia agulec ^^ Jak ją zobaczyłam to mi się uśmiechnęło
Mahone
O kurcze jak mogłam nie zauważyć tapetki. Mea culpa. Genialna jest. Super kolorki i wykonanie
Świetne
Świeżak
chyba kazdy powiniem miec wlasne zdanie prawda? zreszta to nie jest temat od tego. wyrazam swoja opinie na temat tego co widze. a to co widze mnie sie nie podoba. i tyle.Aglek pisze:Widzę, że Tobie nie brak własnego zdania... Oo
Oczywiście, że tak - każdy ma prawo ocenić i wyrazić swoje zdanie na temat zamieszczanych prac - między innymi chyba o to tutaj chodzi. Nie podoba się, to się nie podoba
agulec
Ostatnio zmieniony 2008-05-09, 20:01 przez James Whistler, łącznie zmieniany 2 razy.
Michael Scofield
jednak uwazam, ze kultura nakazuje czasem wstrzymac sie z takimi komentarzami. To moze urazic. Przepraszam Aguś, ale nie moglam...
Świeżak
nie bede sie wstrzymywal bo to nie lezy w mojej naturze. Kazda praca ktora pojawia sie w tych tematach ma prawo zostac skrytykowana. Wybaczcie ze naruszylem swoim zdaniem wasza utopie
Michael Scofield
OO....
Agulec genialna tapeta ;-) masz super pomysły i realizujesz je w 100%^^
Liczy sie praca, w tym przypadku tapeta, "Twórczość Własna" ...wykonanie, trud w nią włożony i czas..OoJames Whistler pisze:tapety nie skomentuje bo brak mi slow na tego czlowieka.
Agulec genialna tapeta ;-) masz super pomysły i realizujesz je w 100%^^
T-Bag
James to po co piszesz posta jak nie chcesz tapety komentowac ,jak mi sie cos niepodoba to poprostu nie pisze ;-) agulec tapetka swietna Oo ty to chyba tego alexa masz wszedzie coJames Whistler pisze:tapety nie skomentuje bo brak mi slow na tego czlowieka.
Moi drodzy.. już raz pisałam - i więcej pisać nie będę - każdy ma prawo ocenić czyjąś pracę wedle własnego uznania. To w jak bardzo wylewny sposób - i czy w ogóle - użytkownik ma zamiar to zrobić, zależy od niego.
Co prawda również nie za bardzo rozumiem oceny pracy komentarzem "Tapety nie skomentuje bo brak mi slow na tego czlowieka", chociażby dlatego, że to nie jest temat "Aktorzy" czy "Postacie" i należałoby się raczej ustosunkować co do jej wykonania, a nie kierować się osobistą niechęcią do człowieka na niej przedstawionego, o czym zresztą pisali już wcześniej inni.
Także w przyszłości proszę o bardziej adekwatne oceny prac zamieszczanych w dziale "Twórczość własna", bo chyba nie ma nic przyjemniejszego niż wiedzieć, co na ich temat sądzą inni^^
Koniec i kropka - kolejne posty na ten temat będą kasowane.
agulec
Ostatnio zmieniony 2008-05-10, 01:42 przez Piotras003, łącznie zmieniany 2 razy.
Sara Tancredi
Podkradłam Twoja sygnę 
Michael Scofield
a ja chciałm tylko zauwazyc ze twoja tapeta jest juz u mnie na pulpicie dwa dni a moj brat wcale nie protestuje xD ehehe to rzeczywiscie musi byc niezła...
jak on stwierdził:" całkiem dobra tylko ten głupi mahon"
no ale cóz ... xD
jak on stwierdził:" całkiem dobra tylko ten głupi mahon"
Michael Scofield
ale żeście się chłopaka doczepili. Ma swoje zdanie i dobrze. I w ogóle to jest temat o pracach i nalezy komentować prace a nie komentarze innych. takie moje skrone zdanie.
Mnie osobiście tapeta też się nie podoba.
za to sygna z jamesem boska. zreszta z nim to wszystko jest boskie nawet jakby niewiadomo jakie bylo wykonanie ^^
Mnie osobiście tapeta też się nie podoba.
za to sygna z jamesem boska. zreszta z nim to wszystko jest boskie nawet jakby niewiadomo jakie bylo wykonanie ^^
T-Bag
Pomysł super
wykonanie też... tapetka jest Cool 
Michael Scofield
dziękuję za miłe słowa ;*Alhandra pisze:Bardzo podobają mi się twoje prace (szczególnie z moim kochanym Williamem ;-) )są proste, ale ze stylem i pomysłem. Gratuluję talentu.
i w ogóle dziękuję wszystkim^^ ;*
hehehe... czuję się zaszczycona xDB... pisze:a ja chciałm tylko zauwazyc ze twoja tapeta jest juz u mnie na pulpicie dwa dni a moj brat wcale nie protestuje xD
...i trochę avków^^

Michael Scofield
1,4 , 3 od tyłu i pierwsza Sofia oraz ostatni w drugim rzędzie najlepsze ^^ Bardzo mi się podobają i podziwiam 
Michael Scofield
OO te avy sa inne niz wszytkie wczesniejsze ale i nie mniej porazajace^^
a najbardziej podobaja mi sie: yyyyy wszyskie xD
nie no Alexy bija reszte na głowe choc i Sofia ,i Michaelki no i Whistler sa miodne
drugi Alex ma zaczatki fryzury Otisowej, przynajmniej tak to wyglada
a najbardziej podobaja mi sie: yyyyy wszyskie xD
nie no Alexy bija reszte na głowe choc i Sofia ,i Michaelki no i Whistler sa miodne
drugi Alex ma zaczatki fryzury Otisowej, przynajmniej tak to wyglada
Michael Scofield
najpiękniejszy Whistler jak zawsze *rozpływa się* ale trzecie Majkiel też jest boski
Michael Scofield
oO 1,2,3,4(...)13,14,15,16
superowe avki.
(kradnę jednego^^)
(kradnę jednego^^)
Mahone
Cudne, boskie, fantastyczne, świetne, genialne.... Alexy są najcudowniejsze, ale pozostałe też piękne!
Mogłabym kiedyś jakiegoś pożyczyć?
Mogłabym kiedyś jakiegoś pożyczyć?
Michael Scofield
no jasne, że tak ;* nie ma dla mnie nic przyjemniejszego^^Madzialena pisze:Mogłabym kiedyś jakiegoś pożyczyć?
..i dzięki za komentarze