Michael Scofield
mi pasują całe wakacje ^^
Michael Scofield
no we wakacje ale zobaczymy jak to bedzie ..w końcu trzeba bedzie pracowach, nbo chyba że zdam prawko to w jakiś weekend lipcowy
Świeżak
mimo wszystko to nie wyjdzie bo ludzie sie wykrusza. juz sie wykruszaja
Michael Scofield
Skąd wiesz, ze nie wyjdzie?? Powinieneś mieć więcej wiary
w ogóle dziwi mnie to, ze też chcesz jechać, a jesteś tu od niedawna i nie zdążyłeś za bardzo poznać ludzi...
Postanowiłam, że zostawie komentarz pod tym postem.
Nie wiem czemu cię to dziwi.. czy to jest jakieś ważne, że na koncie nie ma tylu postów co ty ? Bardzo chętnie chciałabym go tam zobaczyć. Owy temat jest do wszystkich użytkowników. Nie tylko dla wybranych
niunia
Postanowiłam, że zostawie komentarz pod tym postem.
Nie wiem czemu cię to dziwi.. czy to jest jakieś ważne, że na koncie nie ma tylu postów co ty ? Bardzo chętnie chciałabym go tam zobaczyć. Owy temat jest do wszystkich użytkowników. Nie tylko dla wybranych
niunia
Ostatnio zmieniony 2008-05-10, 09:36 przez Aglek, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Może i nie zdąrzył, ale to w sumie ma być zjazd fanów serialu i nawet gdyby chciał przyjechać ktoś, kogo dobrze nie znamy albo nie znamy w ogóle i podyskutować o ulubionym serialu to chyba też dobrze ^^
Michael Scofield
Tak, ale tak jakbyś jechała gdzieś daleko i nie wiadomo do kogo, z kim itp. Trochę mnie to zdziwiło, ale nie mam nic przeciwko 
T-Bag
O tak zgadzam się z Autumn najlepiej jakby nas było jak najwiecej bo przeciez wszyscy jestesmy fanami jednego serialu ;-)
Michael Scofield
Ja tez chce poznan
to tylko 300 km odemnie
nie no joke jezdze do rodzinki w wakacje niedaleko poznania
wakacje to chyba najlepszy moment na spotkanie, najwiecej osob bedzie mialo czas ;p
Mahone
NoMarQ pisze: najwiecej osob bedzie mialo czas ;p
Świeżak
śmieszysz mnie dziewczyno.Aglek pisze: w ogóle dziwi mnie to, ze też chcesz jechać, a jesteś tu od niedawna i nie zdążyłeś za bardzo poznać ludzi...
Poznałem dwie fantastyczne osoby i to mi wystarczy.
I tak po prawdzie to przyjade tylko dla nich
Ja i tak nie mialam planow na wakacje, to czemu nie??
A do Poznania pozwola mi jechac
Moe tam byc nawet cale wakacje 
Michael Scofield
ee trochę to zabrzmiało nieprzyjemnieJames Whistler pisze:śmieszysz mnie dziewczyno.
jak Ty jesteś Żejms to zapewne dla Taniry przyjedziesz
a Wakacje to wiadomo - najlepszy czas... tylko teraz jeszcze jest problem :
1.jak dojechac
2. czy tylko na cały dzień czy na weekend
3. jesli na weekend to gdzie "się przechować"
Michael Scofield
A TY mnie denerwujesz!!śmieszysz mnie dziewczyno.
Też nad tym myślałam... Mieszka ktoś w Poznaniu kto mógłby nas zakwaterować xD3. jesli na weekend to gdzie "się przechować"
Świeżak
nie tylko.PatuŚ pisze:jak Ty jesteś Żejms to zapewne dla Taniry przyjedziesz
Aglek ty też mnie słoneczko czternastoletnie denrwujesz rzucajac w moja strone takie nieprzyjemne teksty, ktor sa wrecz nie na miejscu
Michael Scofield
Spokojnie ludziska^^
chyba nikt nie chciał tutaj nikogo urazic...

chyba nikt nie chciał tutaj nikogo urazic...
ja to tak bardziej na dzien, bo moi rodzice sa wyrozumiali ale chyba nie az tak xD a poza tym tyle ludu jakby sie komus zrzuciło na głowe to byłoby smiesznie... az przychodzi mi na mysl impreza z opowiadania agulcaPatuŚ pisze:a Wakacje to wiadomo - najlepszy czas... tylko teraz jeszcze jest problem :
1.jak dojechac
2. czy tylko na cały dzień czy na weekend
3. jesli na weekend to gdzie "się przechować"
Świeżak
że zacytuje moją kolezankęB... pisze:chyba nikt nie chciał tutaj nikogo urazic...
"w ogole dziwi mnie to..."
ja mam sumienie czyste. i nocowac tez mam gdzie
Michael Scofield
ee hehehe xD no jasne jasne xD mówiłam, że macie o tym zapomnieć xDaz przychodzi mi na mysl impreza z opowiadania agulca![]()
ja niestety swoje wynajmowane mieszkanie najprawdopodobniej tracę po tym semestrze
Michael Scofield
nie no wiadomo xD ehehehe o ja bym na nalesniku spac jednak nie chciała^^
Michael Scofield
ehehehehe.. a tak by niestety było, bo dużo miejsca to ja nie mam xDB... pisze:ja bym na nalesniku spac jednak nie chciała^^
może uda mi się je zachować do końca lipca, więc ewentualnie kilka osób pewnie by się zmieściło^^ ale czy my w ogóle mamy zamiar spać..?
Michael Scofield
no własnie xD
Linca nie bedzie wiec połowe problemów masz z głowy
mam nadzieje ze to wypali, bo byłaby wielkaaaaa szkoda ;-)
Linca nie bedzie wiec połowe problemów masz z głowy
mam nadzieje ze to wypali, bo byłaby wielkaaaaa szkoda ;-)
Michael Scofield
po pierwsze. Co do tego ma moj czy twoj wiek? To sloneczko tak ironicznie...James Whistler pisze:Aglek ty też mnie słoneczko czternastoletnie denrwujesz rzucajac w moja strone takie nieprzyjemne teksty, ktor sa wrecz nie na miejscu
Trzeba sie zmobilizowac i cos zorganizowac
Michael Scofield
Poznań 500 km..xD...Rok szkolny czy wakacje, dla mnie niema różnicy ;-)
Gdzie ewentualnie przenocować? xD..gdzieś..Oo
a kto ma zamiar spać??..xD
Gdzie ewentualnie przenocować? xD..gdzieś..Oo
T-Bag
ja tam zgadzam sie z Sebo najwazniejsze jest aby dobrze sie bawic a nocleg to juz gdzis tam sie znajdzie przy okazjiSebo160186 pisze:Gdzie ewentualnie przenocować? xD..gdzieś..Oo
Sara Tancredi
Znajdźcie sobie jakiś ośrodek wypoczynkowy gdzieś w okolicy, wynajmijcie domek na jedną noc albo na weekend i problem z głowy.
Michael Scofield
A później nas z niego wyrzucą xD To może zaczniemy zastanawiać się nad terminem bo wiem z doświadczenia, że im wcześniej tym lepiej.... Oo Bo potem na ostatnia chwile się wszystko załatwia... I w końcu nic nie wychodzi...