Moje odpowiedzi to:
kibicuje drużyną - oczywiscie Polski no i Hiszpanii
piłkarzowi - Arturowi Borucowi i Maciejowi Żurawskiemu
a mistrzem europy zostana Niemcy !

Przeczytałam Australii xD Ale mi ta Europa troche nie pasiła xDpiotras003 pisze:kolejne mistrzostwa Europy w Austrii
Oj będzie, będzie xD Lubię go xD fajny jest xDehehe to widze ze Henry bedzie miał wsparcie w naszych wiernych fankach
<333
Mnie już nosi xD Chce już oglądać mecze xDjuz sie ciesze na sama mysl o tych mistrzostwach^^
ehehehehehehehe troszke xDMadzialena pisze:Oj będzie, będzie xD Lubię go xD fajny jest xD
Cytat:
O tak! Te wakacje zapowiadają się naprawdę ciekawie xD Będzie co oglądaćswietna sprawa z tymi mistrzostwami, potem jeszcze igrzyska nynyny xD
wiedziałem zakładając temat że żeńska czesc forum zaraz o piłkarzach bedzie sie wypowiadacB... pisze:ehehe to widze ze Henry bedzie miał wsparcie w naszych wiernych fankach

dziekuje:* słodki jestpiotras003 pisze:dla was zdjecie Thiery Henry :
Mnie teżSam hymn na początku sprawia że ciarki mnie przechodzą..hehe...na serio ;-)
Ostatnio zmieniony 2008-05-10, 20:28 przez Madzialena, łącznie zmieniany 1 raz.
ty sie tam nie zastanawiaj nad spalonymi tylko o dziadkach tam mysl intensywnie xDagulec pisze:i do dzisiaj nie wiem o co chodzi w spalonym xD
ooo chyba wiem o czym mówiszSebo160186 pisze:przypomina mi sie finał MU vs Bayern, to był mecz, nie zapomnę go nigdy a w szczególności końcówki ;-)
Tak te zespoły, ale mi sie obiła o uszy data 13 maj ;-)B... pisze:a teraz chyba w weekend miał byc finał Pucharu Anglii czy cos takiego? wiecie cos moze bo mi sie kiedys tam obiło o uszy, ze graja własnie te zespoły...