Sara Tancredi
no nie moglam sie powstrzymac 
Michael Scofield
Whistek jak Whistek, Whistkiem pozostanie, a ja wjeżdżać mu nie przestanę ^^ nie mogę się doczekać, co odwali w pierwszym odcinku ^^
Michael Scofield
nie czujesz, ze rymujesz xD
może pozbawi się ciuchów i bedzie biegał nago?
może pozbawi się ciuchów i bedzie biegał nago?
Sara Tancredi
ludzkosc by tego nie przezyla 
Michael Scofield
ja bym zaśliniłą ekran 
Michael Scofield
Co tam ludzkość xD ja to bym miała dopiero przerąbane xD cała noc z głowy i wyczerpany pakiet esemesów xD
Sara Tancredi
czy twoj ekran to wytrzyma ?:)
Michael Scofield
a tak ogólnie to Whistek niski jest...mogę mu na głowe napluć xD
Michael Scofield
E tam, to jest wieeelki facet xD
Michael Scofield
w jakim sensie? xD w sensie nogawki? xDAutumnLeaf pisze:wieeelki
jeeeeeest wielki xD
Michael Scofield
Jakieś trzy misiące temu to bym się zbulwersowała xD Ale teraz to mogę jedynie dodać, że mu się obija xD
Michael Scofield
wcale nie...dobra zejdzmy z tego tematu bo czuje ze policzki mnie pieką xD
Tak swoją droga to chciałabym żeby James kogoś zabił.
Ale tak...
Taka maskarę żeby zrobił
Tak swoją droga to chciałabym żeby James kogoś zabił.
Ale tak...
Taka maskarę żeby zrobił
Michael Scofield
Ja ci mogę taką masakrę zapewnić xD
Ja niegdy nie widziałam w nim mordercy, tylko taką zwykłą nic niewinną i nic nie kumającą piperdułkę xD
A tu proszę co się z niego porobiło oO
Ja niegdy nie widziałam w nim mordercy, tylko taką zwykłą nic niewinną i nic nie kumającą piperdułkę xD
A tu proszę co się z niego porobiło oO
Michael Scofield
ja myślałam, że on jest tym rybakiem Oo bo i węzełki umiał robić i się w ogóle tam tym ptzaszkom przyglądał w "maj buk" xD się wyrobił facet i chwała mu za to. Jakbym miała go oglądac przez 4 sezon takiego zamulonego, udającego (jak przy płocie) Whistka to by mnie chyba krew zalała
Michael Scofield
yhymyhym ogniste siarczyste by cię strzeliły, krew nagła zalała xD
ech...ja już też wolę Whistka prawdziwego od tego sonowskiego popychadła xD
ech...ja już też wolę Whistka prawdziwego od tego sonowskiego popychadła xD
Michael Scofield
oooo tak...
w sumie w Sonie bardziej bym go lubiła gdyby chodził bez tej koszulki bądz koszuli.
w sumie w Sonie bardziej bym go lubiła gdyby chodził bez tej koszulki bądz koszuli.
Tweener
Whistler..hmmm...W 3 sezonie jedna z lepszych postaci, bo nie wiadomo było wiadomo kim on na prawdę jest...W jednym momencie miało się wrażenie, że jest perfidnym kłamcą, a w drugiej, że to niewinny człowiek.... ;-) No i do tego jaki przystojny. ^^;
Wkurzyłam się jak dowiedziałam się, że dla firmy pracuje...Tak wszystkich oszukał, w tym Sofię. No ale ciekawa jestem dalszego rozwoju postaci Whistlera... ;-) Ciekawe o kim było napisane w tej jego teczce? ..
Wkurzyłam się jak dowiedziałam się, że dla firmy pracuje...Tak wszystkich oszukał, w tym Sofię. No ale ciekawa jestem dalszego rozwoju postaci Whistlera... ;-) Ciekawe o kim było napisane w tej jego teczce? ..
T-Bag
Dosyć ciekawa postać. Zgadzam się z gosią! Też bym chciała wiedzieć co się z nim stanie. Fajnie by było gdyby przeszedł na dobrą stronę. Ale obserwując go to nie wiadomo.
Michael Scofield
no i bardzo dobrze. Tak ma być.gosia!. pisze:Wkurzyłam się jak dowiedziałam się, że dla firmy pracuje...Tak wszystkich oszukał, w tym Sofię
James nie jest słodki. Jest kłamliwym, szujowatym facetem i własnie to jest w nim najfajniejsze.
[ Dodano: 2008-06-14, 19:34 ]
chyba bym sie załamała OOMahonia pisze:Fajnie by było gdyby przeszedł na dobrą stronę
Michael Scofield
spokojna Twoja rozczochrana ^^chyba bym sie załamała OO
Nie ma to jak porządna dawka szujowatego Jamesa ^^
Michael Scofield
moja szuja kochana nie moze być słodka. O nie.
Zresztą nie wychodzi mu bycie zmartwionym i takim płaczliwym.
Dawaj diable *brewka*
Zresztą nie wychodzi mu bycie zmartwionym i takim płaczliwym.
Dawaj diable *brewka*
Michael Scofield
bad boys bad boys...
w Sonie miał zwykle taką minę zbitego psa, poza rozmową z naćpanym Alexem, po której go znienawidziłam, ale zostałam podstępnie zmuszona do polubienia go^^ nie było innego wyjścia ;p
w Sonie miał zwykle taką minę zbitego psa, poza rozmową z naćpanym Alexem, po której go znienawidziłam, ale zostałam podstępnie zmuszona do polubienia go^^ nie było innego wyjścia ;p
Michael Scofield
sam na sam z Majkielem i chłopok sie ozywił
nie ma bata. On musi byc zły
nie ma bata. On musi byc zły
Michael Scofield
Dajesz Whistler! Trzeba skońćzyć z tym ugrzecznionym typem bo się nudno robi xD
Słodki odpada, wredny w garniaku. O tak.
Słodki odpada, wredny w garniaku. O tak.
Michael Scofield
nawet bez garniaka.
Byleby był wredny.
Złosliwy.
Brutalny mmmmmmm
Byleby był wredny.
Złosliwy.
Brutalny mmmmmmm