Ble
C-Note
Większość, ale jednak nie wszyscy... :P
Sara Tancredi
Dobrze, że niektórzy są oryginalni :mrgreen:
Sara Tancredi
ktoś musi byc oryginalny :lol:
Sara Tancredi
Jak oglądał ktoś po raz pierwszy na telebimie to powiem, że jest :lol:
Świeżak
Ja pierwszy raz oglądałem reklamę w TV i mi się spodobało bo lubię takie filmy ale ten jest szczególnie fajny.
Świeżak
Włączam sobie ty w niedzielę Polsat i myślę sobie co tu znowu za odgrzewane kotlety puścili a okazało sie ze to nie jaki PB zacząłem oglądać jakieś 4 zdążyłem zanim kupiłem na bazarze całe 2 serie za 10 zł xDi tak się zaczęło a teraz to tylko ściągać mi pozostaje :P
Tweener
U mnie w szkole/na osiedlu każdy ogląda PB, a ja tylko czytałem różne info o tym serialu.

Wczoraj postanowiłem zacząć swoją przygodę z tym serialem i teraz właśnie oglądam 13 odc. pierwszej serii. Super film.
Sara Tancredi
zacząłem oglądać w polsacie a potem to już na kompie
Fernando Sucre
Noo ja też XD. Mama pewnego dnia wyskoczyła zza rogu i zaczęła gestykulować: "Klaudia! Klaudia! Fajny serial i są tam sami FACECI! W tym jeden ma dziary na całym ciele!" Na to oktarynka: "Super!! Chomy oglądać!"
Tak to było 8).
Fernando Sucre
Brat >> Nowy Serial na jego kompie >> Ms_psycho i pierwsza od dawna zarwana noc.
Świeżak
Polsat pierwsze dwa odcinki :D
Lincoln Burrows
1i2 odcinek w polsacie - potem komp.
Świeżak
Jeśli dobrze pamiętam dobry rok temu poranne poniedziałki w szkole byly nie do zniesiania. Skazany na śmierć był na ustach wszystkich w mojej szkole. A ja jako zagożały fan Lost-ów nie wierzyłem tym wszystkim zachwytom bo nie może być nic lepszego od Zagubionych. Dokładnie tydzień temu postanowiłem z nudów to sprawdzić... I chyba się uzależniłem. Lepiej późno niż wcale.

Stawiam te 2 serial na równi.
Lincoln Burrows
yrek pisze:Jeśli dobrze pamiętam dobry rok temu poranne poniedziałki w szkole byly nie do zniesiania. Skazany na śmierć był na ustach wszystkich w mojej szkole. A ja jako zagożały fan Lost-ów nie wierzyłem tym wszystkim zachwytom bo nie może być nic lepszego od Zagubionych. Dokładnie tydzień temu postanowiłem z nudów to sprawdzić... I chyba się uzależniłem. Lepiej późno niż wcale.

Stawiam te 2 serial na równi.
Fajna historia ale ze stwierdzeniem że te seriale są równe się nie zgodzę.. Ja zdecydowanie wybieram PB. Lost w ogóle nie przypadł mi do gustu.
Świeżak
koleżanki ze studiów przez cały poprzedni rok zachwycały się PB, wymieniały płytami z nowymi odcinkami, miały tapety z Michaelem i dzwonek smsa związany z filmem. Ale mnie to jakoś nie pociągało - nawet nie miałam czasu żeby oglądać jakiś serial.
Jakoś na początku września pożyczyłam od znajomego płytki z filmami bo chciałam sobie pozgrywać jakieś na kompa. Wśród płyt było też 12 pierwszych odcinków PB. Z ciekawości zaczęłam oglądać... no i cóż - wciągnęło mnie ;)
wczoraj skończyłam pierwszą serię i zaczęłam drugą, gdyby nie brak czasu pewnie dawno bym już skończyła ;)
Świeżak
Świeżak
Aneta

Post autor: anecia8210 »

Moja przygoda z serialem zaczela sie na poczatku 2006 roku,gdy tv angielska wręcz "trąbiła" o super nowym serialu, a ze los chciał,ze akurat wracalam z pracy o tej porze,co go nadawali to się wciagnełam. Po 1 wszej serii nie mialam czasu na 2 serie,jednak serial o mnie pamietał i zaczeł sie pojawiać tam gdzie JA,czyli znowu poza granicami tym razem w tv włoskiej,ale rozpacz była wielka gdyz mało rozumialam:PPP. Jednak spotkałam dobra duszyczke i podrzuciła mi na plytkach-kilka dni od 8-18stej z przerwą na toalete i jedzonko:)))) A 3 serii nie pozwole ucieknąć i podjęłam decyzje o sciaganiu !
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Re: Aneta

Post autor: Sebastian66i6 »

anecia8210 pisze:Moja przygoda z serialem zaczela sie na poczatku 2006 roku,gdy tv angielska wręcz "trąbiła" o super nowym serialu, a ze los chciał,ze akurat wracalam z pracy o tej porze,co go nadawali to się wciagnełam. Po 1 wszej serii nie mialam czasu na 2 serie,jednak serial o mnie pamietał i zaczeł sie pojawiać tam gdzie JA,czyli znowu poza granicami tym razem w tv włoskiej,ale rozpacz była wielka gdyz mało rozumialam:PPP. Jednak spotkałam dobra duszyczke i podrzuciła mi na plytkach-kilka dni od 8-18stej z przerwą na toalete i jedzonko:)))) A 3 serii nie pozwole ucieknąć i podjęłam decyzje o sciaganiu !
Mamy nadzieje ze z forum ! :) i gratulacje wytrfałosci :):P
Michael Scofield
kiedys ogladnełam jeden przypadkowy odcinek.. i tak mi sie spodobało, ze ogladac do dzis :)
tymczasowo moj najlepszy fillm w tv.. jedyny, ktory wywiera na mnie takie emocje, i przezycia.
eh, nie do opisania. ;-) polecam go kazdemu.
Świeżak
Świeżak
Aneta

Post autor: anecia8210 »

No oczywiscie, ze z forum mam 3 serie:)) tylko tutaj wchodze no i przy okazji gratulacje dla zalyzyciela tej stronki. Jestes wielki i bardzo pomocny. pozdrawiam
Świeżak
Moja przygoda zaczeła się także od polsatu ale nie od samego początku.Zaczolem od 6 odc
Świeżak
Generalnie obejrzałem kilka odcinków pierwszej serii, ale bardzo... po macoszemu, oglądałem TzG XDDDDDD na TVNie, i gdy była reklama przełączałem, nie zaciekawiło mnie to. Na wakacjach zacząłem oglądać powtórki, bardzo polubiłem ten serial! Teraz każdy wieczór niedzielny spędzam oglądając mój ulubiony serial ;)
C-Note
Ja zaczęłam oglądać dopiero od powtórek 1s. na Polsacie w wakacje, bo wcześniej jakoś mnie nie kręciło, a moje siorki oglądały regularnie.
John Abruzzi
hostessa pisze:Ja zaczęłam oglądać dopiero od powtórek 1s. na Polsacie w wakacje
ja też ;) po prostu po maturze wróciłam na moje kochane forum a tam wszyscy zachwycali się T-Bagiem... no i w końcu aby wiedzieć o czym gadają włączyłam sobie polsat... i utknęłam na dobre ^^
Michael Scofield
pierwszy odcinek na polsacie i juz wiedziałam ze to bedzie cos xD
Świeżak
ja zaczęłam oglądać na Polsacie, włączyłam z ciekawości po tym jak był ten serial tak reklamowany i mnie wciągało, 2 sezon już ściągnięty z netu oglądałam na kompie tak samo jak teraz 3 sezon
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie o Prison Break ”