ile on sobą emocji przekazuje to już koniec oO i za to go tak uwielbiam najbardziej^^ i za brzusio.. i za oczka i za ząbki i za całą resztę xD szacun xD
Michael Scofield
Uśmiech..! sasasasa tak! 
ile on sobą emocji przekazuje to już koniec oO i za to go tak uwielbiam najbardziej^^ i za brzusio.. i za oczka i za ząbki i za całą resztę xD szacun xD
Sara Tancredi
Takie były??

Michael Scofield
Były ;-) Co prawda nie wszystkie^^
Aww... Kocham te foty. Wyszedł taki zamyślony, a później te ręce... *___*
Tyle mogę powiedzieć
Aww... Kocham te foty. Wyszedł taki zamyślony, a później te ręce... *___*
Tyle mogę powiedzieć
Michael Scofield
były były ale co tam xD
pyszczka nigdy za wiele
pyszczka nigdy za wiele
Michael Scofield
Oj były.. pamiętam jakie były podniety, zawały slinotoki itp. jak je pierwszy raz wrzuciłam ... dzieki za ich przypomnienie kate ... myhmmm rozpływam się przy tej stalowej koszuli i przy błekitnym sweterku tez 
Michael Scofield
były kurde ale to nic, bo te foty wymiatają 
najlepsze te w niebieskozielonej bluzie i w tej szarej koszuli na białej koszuli i bla bla
mózg mi się zaciął. Rozpływam się xD
najlepsze te w niebieskozielonej bluzie i w tej szarej koszuli na białej koszuli i bla bla
Michael Scofield
mmmmmmmmmmmmmmmmmm
rzeczywiscie jedne z moich ulubionych xD
fajny palec^^
rzeczywiscie jedne z moich ulubionych xD
fajny palec^^
Sara Tancredi
Idealne do avków, może dziś kilka zrobię XD
Mahone
mmmmmmm rozpłyyywaaam się, wszystkie suuuper xD
Fernando Sucre
Kurcze taki tu obfity zbiór screenów i zdjęć, że juz sama nie wiem czy były czy nie

Michael Scofield
sama nie wiem czy były^^
znajome sa xD
z tego kryzysowego okresu 3 sezonu....
ehhh
znajome sa xD
z tego kryzysowego okresu 3 sezonu....
Michael Scofield
rozczochrany, nie ogolony, spocony Alex w czarnym t-shircie ...mmmmrau..! xD
Ostatnio zmieniony 2008-04-27, 00:46 przez agulec, łącznie zmieniany 2 razy.
Michael Scofield
Ja wogóle nie rozumiem o co ten cały spór zdjęcia robione sa własnie jak mówiła agulec przez dzennikarzy i fanów- jesli oni nie zastrzegają sobie prawa do ich upubliczniania ( a jeszcze się z tym nie spotkałam) to każda strona ma takie same prawa do ich umieszczania.
a poza tym TO NIE JEST PLAGIAT !!! nikt się z nas nie podpisuje że te zdjęcia zrobił, i nie mówi że to jego prywatana własnośc (a chyba to jest znaczenie tego słowa)
Coraz częściej jestesmy posądzani o plagiaty i kradzieze- i zaczeło mnie to zastanawiac. Doszłam do wniosku że popsrostu uzytkownicy innych forów bądż stron związanych o tematyce PB postanowiły nasz oczernicać i oskarżać ,bo jestesmy naprawde jedną z lepszych jak nie najlepszych stron o naszym kochanym serialu i poprostu robimy im konkurencje .Wiec poprostu żal mi tych ludzi którzy wypisują tu te bzdety i pezpodstawne oskarzenia.
Oczywiście bede wypisywac żródła (chociaz jeszcze żadnego zdjęcia nie brałam z Polskich stron- więc raczej nikt z tych ludzi tu nie wypisuje tych oskarżeń). Żadna z polskich stron nie moze sobie rościc zadnych praw do tych zdjęć bo wiadomo że żądnego z nich nie robili i nie uploadowali więc także kopiowali je z innej strony i dlatego nie rozumiem o co tyle hałasu. Zastawnówcie się zanim ponownie wypiszecie tu takie bzdrury bo powoli mi się robi was żal.
z Poważaniem PatuŚ
a poza tym TO NIE JEST PLAGIAT !!! nikt się z nas nie podpisuje że te zdjęcia zrobił, i nie mówi że to jego prywatana własnośc (a chyba to jest znaczenie tego słowa)
Coraz częściej jestesmy posądzani o plagiaty i kradzieze- i zaczeło mnie to zastanawiac. Doszłam do wniosku że popsrostu uzytkownicy innych forów bądż stron związanych o tematyce PB postanowiły nasz oczernicać i oskarżać ,bo jestesmy naprawde jedną z lepszych jak nie najlepszych stron o naszym kochanym serialu i poprostu robimy im konkurencje .Wiec poprostu żal mi tych ludzi którzy wypisują tu te bzdety i pezpodstawne oskarzenia.
Oczywiście bede wypisywac żródła (chociaz jeszcze żadnego zdjęcia nie brałam z Polskich stron- więc raczej nikt z tych ludzi tu nie wypisuje tych oskarżeń). Żadna z polskich stron nie moze sobie rościc zadnych praw do tych zdjęć bo wiadomo że żądnego z nich nie robili i nie uploadowali więc także kopiowali je z innej strony i dlatego nie rozumiem o co tyle hałasu. Zastawnówcie się zanim ponownie wypiszecie tu takie bzdrury bo powoli mi się robi was żal.
z Poważaniem PatuŚ
Michael Scofield
jakos tez mi to przyszło na mysl^^PatuŚ pisze: Coraz częściej jestesmy posądzani o plagiaty i kradzieze- i zaczeło mnie to zastanawiac. Doszłam do wniosku że popsrostu uzytkownicy innych forów bądż stron związanych o tematyce PB postanowiły nasz oczernicać i oskarżać ,bo jestesmy naprawde jedną z lepszych jak nie najlepszych stron o naszym kochanym serialu i poprostu robimy im konkurencje .Wiec poprostu żal mi tych ludzi którzy wypisują tu te bzdety i pezpodstawne oskarzenia.
Moim zdaniem nie mozna tu mówic o żadnym plagiacie, ludzie nie mylcie pojęć. Afera z niczego, zupełnie bez powodu. Jakos nie trafiaja do mnie argumenty nowych uzytkowników ( którzy juz którys tam raz "atakuja" stadami^^) i porównanie do przestrzegania prawa...
Michael Scofield
Tapetyy... Ale nie zmienię aktualnej
Ta ostatnia z PB gościła u mnie przez jakiś miesiąc xD
EDIT: Oho, tam się Knaur pojawił xD *___*
Ta ostatnia z PB gościła u mnie przez jakiś miesiąc xD
EDIT: Oho, tam się Knaur pojawił xD *___*
Ostatnio zmieniony 2008-04-27, 16:27 przez mk95, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
buhaha, sory, ale muszę xD wy pasożyty niewyżyte xD
a tapety piękne ^^ szkoda tylko, że ci beznadziejni eliciarze, ups, zniechęcają do wrzucania kolejnych fotek, jednym słowem: gońcie się.
Pfffffffffffffff.
czekaj, kurde, zaraz ci podopisuję źródła do wszystkich fotek mojej Surykaty. Jak to mówi moja Aliss 'czuj się' ^^Aha - ta wiadomość jest skierowana nie tylko do agulca, ale do wszystkich, którzy nie podają źródeł.
a tapety piękne ^^ szkoda tylko, że ci beznadziejni eliciarze, ups, zniechęcają do wrzucania kolejnych fotek, jednym słowem: gońcie się.
Pfffffffffffffff.
Michael Scofield
Większość było, ale to pierwsze to pierwszy raz na oczy widzę xD
No i te ostatnie... Ktoś mnie oświeci, z jakiego to filmu? ;-)
No i te ostatnie... Ktoś mnie oświeci, z jakiego to filmu? ;-)
Michael Scofield
hyhy.. no od razu lepiej^^ jak w domu 
a z drugiej serii widzę tylko pierwsze ;/ na reszcie mam ERROR
a z drugiej serii widzę tylko pierwsze ;/ na reszcie mam ERROR
Mahone
Czemu z obydwóch serii ja widzę tylko pierwsze foto z serii nr 2 ? ;/
Michael Scofield
mi tez teraz się nie pokazuja ?? a jeszcze przed chwila było widac wszystkie ??
haha rzeczywiście co za bezczel..własnie zamkneli tą srone ..albo jest w przeróbce to nawet oryginalna strona z której brałam zdjecia mi się nie wyswietla..moze później beda dostepne
haha rzeczywiście co za bezczel..własnie zamkneli tą srone ..albo jest w przeróbce to nawet oryginalna strona z której brałam zdjecia mi się nie wyswietla..moze później beda dostepne
Fernando Sucre
O wow!Ale się tu gorąco zrobiło...nie dodam swoich 3 groszy do dyskuzji o plagiatach ale za to dodam screenki, niestety juz ostatnie
bo zapas się skończył

Michael Scofield
Mia jak Ty ładnie o nas dbasz 
Pierwszy fajny.. ech te błędne błękitne najarane oczy xD
ekstaza z kubeczkiem już mi dobrze znana^^
a z tego z rękami na karku to chce mi się śmiać xD on tam taki biedny, wystraszony
uzupełnij zapasy!

Pierwszy fajny.. ech te błędne błękitne najarane oczy xD
ekstaza z kubeczkiem już mi dobrze znana^^
a z tego z rękami na karku to chce mi się śmiać xD on tam taki biedny, wystraszony
Mia pisze:niestety juz ostatniebo zapas się skończył
Michael Scofield
Uzupełnij zapasiki
Jak zwykle boskie screeny... Ach, ten spocony Alex w Panamie... ;-)
Jak zwykle boskie screeny... Ach, ten spocony Alex w Panamie... ;-)
Sara Tancredi
eh super screenki, przez te wszystkie foty śni mi się po nocach 
Michael Scofield
szczęściarakate24 pisze:przez te wszystkie foty śni mi się po nocach
Trochę Willa bo za dużo Dominika xD
a w ogóle to będę Was dzisiaj męczyć cały dzień, cieszycie się?

umieram......... xD

i z synalem

źródło: http:/zakara.livejournal.com/