Michael Scofield
jestem w euforii pierwszy raz od zarania dziejów facetka od niemca vel Niemiecki Pancernik vel. Frau FryŚ nie przyjdzie na lekcje ?? - czyżby zachorowała ? - NIE!! będzie meczyć inne dzieci
, ważne że nie Nas 
Michael Scofield
powiedzmy że ide prosto...nie wychylam sie za bardzo na boki. ide. i ide sama. nie. nie opieram się o ścianę. idę sama.
a tak poza tym to dziś mam zakończenie roku xD
a tak poza tym to dziś mam zakończenie roku xD
Michael Scofield
hehehe.. to ja już wszystko rozumiem xDTanira pisze:powiedzmy że ide prosto...nie wychylam sie za bardzo na boki. ide. i ide sama. nie. nie opieram się o ścianę. idę sama.
czuję się normalnie.. wyspałam się, nie jest źle :]
Michael Scofield
Ała... Ała... Ała.... ;(
Boli... A po za tym to wkurzona!!
Boli... A po za tym to wkurzona!!
Michael Scofield
Jak g*wno... Zaczynam żałować, że jestem kobietą...
Michael Scofield
skarbie przestań. :*
ja czuje sie swietnie xD i już sie nie nabija z reggae kurde no xD
ja czuje sie swietnie xD i już sie nie nabija z reggae kurde no xD
Smutno mi ;( Jutro do budy!!!!!!!!!!!!!
Chce już weekend majowy!!!
Jeszcze mnie nogi bolą... Przejechałam całą obwodnice i las... Ani chwili odpoczynku...
Chce już weekend majowy!!!
Jeszcze mnie nogi bolą... Przejechałam całą obwodnice i las... Ani chwili odpoczynku...
Michael Scofield
śpiąco..a taka długa noc mnie czeka z biologią.
Michael Scofield
Zmęczony ale spać mi się nie chce...i dobrze..
Michael Scofield
haha posądzono mnie o plagiat...suuuuuuuuuper
Michael Scofield
w sumie dobrze, zaraz wysuwam na wykłady.. hm..
Michael Scofield
po 2-godzinnym błądzeniu po Łodzi nie bardzo...ale dobrze jest ^^
Mahone
średnio... ooo już lepiej 14 14 
hehe... chociaż dzisiaj bez lekcji - dyżur...
no ja nie wiem czemu wszyscy od razu podtekstami rzucają ( - no to paweł ręce na stół rzeby potem nie było.... ojj jak ty wolisz z elminowskim siedzieć... ) wcale nie wolałąm...
no ale... poza tym brzuch mnie boli ( wypisuje się z tych przesranych obiadów.... bigos na oleju?! taki śmierdzący że fuu!!! niedobrze mi
)
jutro sprzątamy szkolne podwórko.... fajnie.. skrócone lekcje, no i batoniki dostaniemy...
hehe... chociaż dzisiaj bez lekcji - dyżur...
no ja nie wiem czemu wszyscy od razu podtekstami rzucają ( - no to paweł ręce na stół rzeby potem nie było.... ojj jak ty wolisz z elminowskim siedzieć... ) wcale nie wolałąm...
no ale... poza tym brzuch mnie boli ( wypisuje się z tych przesranych obiadów.... bigos na oleju?! taki śmierdzący że fuu!!! niedobrze mi
jutro sprzątamy szkolne podwórko.... fajnie.. skrócone lekcje, no i batoniki dostaniemy...
T-Bag
a dobrze bo jak tu sie zle czuć jak jest na dworzu ze 20 stopni i piekne słoneczko ;-)
Michael Scofield
pogoda jest boska.. ale jak pomysle, ze wiekszosc dnia zmarnuje na uczeniu sie z biologii i geografii to robi mi sie nie dobrze
Michael Scofield
super xD znowu mnie na reggae wzięło xD
a i nie wiem co kurde maja do profilu biol-chem w liceum. i kurde co dziwnego jest w kryminologii|? nie rozumiem xD
a i nie wiem co kurde maja do profilu biol-chem w liceum. i kurde co dziwnego jest w kryminologii|? nie rozumiem xD
Michael Scofield
Słońce do kitu, ale nareszcie się zabezpieczyłam przed tą przeklętą, świecącą kulą! okulary przeciwsłoneczne! ^^
Piotrkowska rządzi!
Zmęczona, ale szczęśliwa ^^
Piotrkowska rządzi!
Zmęczona, ale szczęśliwa ^^
No lepiej być nie mogło... 
Jeszcze w sobotę na wycieczke do Danaborza... Kurcze 23 km drogi. Jak dojade tam i spowrotem, to będzie cud!!!
Samopoczucie mam bardzo dobre dzisiaj... Tylko kartkówka z polskiego popsuła mi humor... Źle odszyfrowałam CPN
Jeszcze w sobotę na wycieczke do Danaborza... Kurcze 23 km drogi. Jak dojade tam i spowrotem, to będzie cud!!!
Samopoczucie mam bardzo dobre dzisiaj... Tylko kartkówka z polskiego popsuła mi humor... Źle odszyfrowałam CPN
Michael Scofield
my i moja butelka czujemy sie fantastycznie, a jeszcze lepiej bysmy sie poczuly gdyby wyszedl kolega Bamby, ale co tam.
Michael Scofield
jakoś słabo.. wykończę się na ty zupkach chińskich.. muszę iść jutro na duuuuuuuuże zakupy..
Michael Scofield
Zmęczony ale znowu spać mi się nie chce.. 
T-Bag
Dobrze wręcz bardzo dobrze gdyby nie to że jutro lektura a ja przeczytałem tylko 80 stron 
Michael Scofield
siaalalazebym tylko nie narobila literowek..precudownie sie robie xD
Michael Scofield
ogólnie dobrze.. tylko trochę przybita.. ech.
Michael Scofield
Nadal jak zwłoki. Weźcie mnie pocieszcie...