jakieś pomysły? może załóż temat- pomysł na 4 sezon HihihiMs_psycho pisze:Czy to pytanie retoryczne?
Heh no dobra, te ciągłe pościgi no ale trzeba znać umiar we wszystkim. Mam nadzieje, że powstanie tu jakaś nowa intryga z którą będzie musiał się zmierzyć Michael Scofield ;p
Lincoln Burrows
Świeżak
Według mnie przydał by się nowy aktor taki co by z Lincolnem sie zmagał tak jak w drugiej seri Scofield i Mahone.
Lincoln Burrows
Woja ale w drugiej serii obaj byli na wolności to po pierwsze. po drugie z Lincolnem by się zmagała przepraszam bardzo w czym? w siłowaniu na rękę? bo jeśli chodzi o myślenie to że Linc troszkę więcej myśli niż w pop. 2 seriach to i tak jest na poziomie 15latka... więc troszkę bez sensu ten pomysł.. takie jest moje zdanie.
Fernando Sucre
Ta nowa babka wystarczy, żeby Linc mógł obmyślać jakieś działania i żeby akcja jakaś była ;p
Lincoln Burrows
Dokładnie
ale Santoro mówił że poznamy nie tylko inną strone Mika ale też właśnie Susan B. Anthony 
T-Bag
czyżby Scofield stał się zły, a ta Susan dobra? ech... kiepsko to widzęSebastian66i6 pisze:Dokładnieale Santoro mówił że poznamy nie tylko inną strone Mika ale też właśnie Susan B. Anthony
Świeżak
Ta Susan nawet fajna, moge sie założyć że pracuje w FIRMIE ponieważ porwali jej dziecko czy kogoś bliskiego bo to sposób FIRMY na zdobywanie nowych ludzi.
Lincoln Burrows
A może się ze sobą hajtną
chociaż nie.. to Susan ubiła Sarę .. a może Susan zabije Lincolna żeby nie powiedział Mikowi że to ona zabiła Sarę i potem podbije jego serce... telepierdele mi wyszło 
Świeżak
Wracając do ucieczki... Może T-Bag tym razem sie nie załapie? Może Lechero przejrzy Bagwella i on sie wkręci "na krzywy ryj" 
C-Note
Ja myslę, że T-Bag zajmie miejsce Lechero...
Świeżak
To była moja pierwsza myśl, gdy T-Bag wszedł do Sony.Ble pisze:Ja myslę, że T-Bag zajmie miejsce Lechero...
Tweener
T-bag jest baardzo "obrotny", więc całkiem prawdopodobne:P
Lincoln Burrows
ja jednak trzymam się wersji że T-Bag ucieknie z Sony.pauloso pisze:To była moja pierwsza myśl, gdy T-Bag wszedł do Sony.Ble pisze:Ja myslę, że T-Bag zajmie miejsce Lechero...
Świeżak
Ale to będzie bes sensu jak wszyscy znowu uciekną.
C-Note
Po co Lechero ma uciekać, skoro w 'więzieniu' ma lepiej niż niejeden na wolności? 
Lincoln Burrows
Niby tak ale wiesz.. co wolność to wolność.. napewno ma kontakty żeby sie tak samo ułożyć jak w więzieniu więc napewno będzie chciał prysnąć.
C-Note
E tam, jakby chciał prysnąć, to by juz to dawno zrobił.
Świeżak
Wydaje mi sie ze 3 sezon juz jest coraz mniej ciekawy w porownaniu do 1 sezonu i 2 sezonu za dlugo to wszystko trwa i za malo sie dzieje w poszczegolnych odcinkach A tak na marginesie to podejrzewam Sara wcale nie zgnela a w pudelku moglo byc cos sprefabrykowane tak na postrach by zmusic starszego brata do dzialania
miras67
Lincoln Burrows
Człowieku nie osłabiaj mnie.. -> kwestia-sary-tancredi-ostatecznie-rozwi ... 5.htm#6476mireczek67 pisze:Wydaje mi sie ze 3 sezon juz jest coraz mniej ciekawy w porownaniu do 1 sezonu i 2 sezonu za dlugo to wszystko trwa i za malo sie dzieje w poszczegolnych odcinkach A tak na marginesie to podejrzewam Sara wcale nie zgnela a w pudelku moglo byc cos sprefabrykowane tak na postrach by zmusic starszego brata do dzialaniamiras67
Świeżak
Ble pisze:E tam, jakby chciał prysnąć, to by juz to dawno zrobił.
Ciekawe jak, i to bez Scofielda! Tylko Mike jest na tyle mądry żeby uciec z Sony.
Świeżak
Ilu jest strażników w Sonie, ktoś wie?
T-Bag
wow cóż za pytanie? książke piszeszpauloso pisze:Ilu jest strażników w Sonie, ktoś wie?
Świeżak
Ale prawda jest taka, że Lechero jest Władcą i więźniów i strażników.
Lincoln Burrows
Jakich strażników zwariowałeś? Przecież w Sonie nie ma żadnych strażników.... a tymi na zewnątrz na pewno nie rządzi, wręcz przeciwnie... chłopie oj chłopie...
T-Bag
no niby masz rację, aczkolwiek nie wydaje mi się by mógł panować nad wszystkimi strażnikami; pewnie ich opłaca i to dlatego, chociaż nie... wydaje mi się, ze on tylko rządzi Soną, ale nie strażnikami, bo przecież oni mogą pójść na ugodę, ale wiadomo na pewno go nie wypuszczą, zresztą to by było troszkę bezsensu