John Abruzzi
Aktor Amaury Nolasco, który wciela się w postać Fernando Sucre w serialu Prison Break, potwierdził plotki krążące o jego związku z byłą Miss Universe, Dayanarą Torres. Para po raz kolejny została przyłapana przez dziennikarzy na namiętnym pocałunku we Francji.
Mimo, iż związek serialowego Sucre i Dayanary Torres, która jest byłą żoną piosenkarza i aktora, Marca Anthony’ego, trwa już od dobrych kilku miesięcy, zakochani dopiero teraz zdecydowali się na potwierdzenie krążących plotek.
Źródło: skazanynasmierc.pl
Mimo, iż związek serialowego Sucre i Dayanary Torres, która jest byłą żoną piosenkarza i aktora, Marca Anthony’ego, trwa już od dobrych kilku miesięcy, zakochani dopiero teraz zdecydowali się na potwierdzenie krążących plotek.
Źródło: skazanynasmierc.pl
Sara Tancredi
o0 co za romansidła:P
Tweener
uuuuuu
No coment ;-)
No coment ;-)
Fernando Sucre
łeee tam daje im najwyżej pół roku ;p gwiazdy zawsze szybko zmieniają partnerów.
T-Bag
hehe no tak, ale liczy się teraźniejszość, więc niech się degustują tym, że siebie mają, a ile to potrwa to już jest ich problem 
Lincoln Burrows
No, no i co teraz zrobi moja nauczycielka której najbardziej z serialu podobał się Sucre?
"Załamka kompletna wszystko bez sensu, proszę niech mama się odsunie od kredensu" ... lolz..
T-Bag
hehe to u mnie by musiało być podobnie, bo też mi się podoba, okej spoko to teraz popadam w rozpacz 
Fernando Sucre
Trzeba wziąć się w garść i znaleźć sobie nowegoMela0607 pisze:hehe to u mnie by musiało być podobnie, bo też mi się podoba, okej spoko to teraz popadam w rozpacz
T-Bag
Ms_psycho wierz mi, że nie jest łatwo tak szybko zapomnieć
kilka minut później:
hehe no tak; ja już mam, więc nie powinno to być dla mnie żadnym problemem
ale trzeba przyznać iż z tej Miss(ki) szczęściara jest
kilka minut później:
hehe no tak; ja już mam, więc nie powinno to być dla mnie żadnym problemem
ale trzeba przyznać iż z tej Miss(ki) szczęściara jest
Fernando Sucre
Ano, ale sam fakt, że jest jakąś tam Miss już jest szczęściem a co dopiero że ma się filmowego Sucre 
C-Note
Nawet jeśli ich związek nie potrwa długo, to jednak wspomnienia pozostaną na całe życie... ^^
Lincoln Burrows
Czy ja wiem? mi się zdaje że u gwiazd występuje pewnego rodzaju "znieczulica wspomnieniowa"
gdyby tak nie było to by tak szybko nie zmieniały partnerów. 
Michael Scofield
dla mnie jeżeli chodzi o wygląd to nie jest taki piękny^^, ale jeżeli chodzi o charakter to już bardziej mi podchodzi ;-)
C-Note
Są gusta i guściki. Byłej miss przypadł do gustu Amaury, ty wolisz Fichtnera... ^^AutumnLeaf pisze:dla mnie jeżeli chodzi o wygląd to nie jest taki piękny^^,
Michael Scofield
hehe no fakt
wyraziłam tylko swoje zdanie co do niego, niektórzy podobają mi się bardziej, niektórzy mniej, jak każdemy chyba 
Fernando Sucre
A ty go znasz, że wiesz jaki on ma charakter ;> Plotki nie dają pełnej wiedzy o aktorach a raczej tą zniekształconąAutumnLeaf pisze:Ale jeżeli chodzi o charakter to już bardziej mi podchodzi ;-)
T-Bag
no właśnie, ja mogę oceniać tylko wygląd skoro go nie znam, ano chyba, że chodzi Ci o serialowego Sucre? to co innego 
Fernando Sucre
Nie no chodzi mi o aktora, bo o tym temat ;pMela0607 pisze:no właśnie, ja mogę oceniać tylko wygląd skoro go nie znam, ano chyba, że chodzi Ci o serialowego Sucre? to co innego
No i właśnie możemy oceniać tylko wygląd bo aktorów przecież osobiście nie znamy ;-) (no chyba, że ktoś tutaj się nie pochwalił ^^ )
T-Bag
Tak, ale teraz chodziło mi o wypowiedź AutumnLeafMs_psycho pisze:Nie no chodzi mi o aktora, bo o tym temat ;p
hehe no wiesz, bywało się gdzie nie gdzie i przystojniaków (aktorów) się spotykało, ale nie ma się co chwalić (ja skromna jestem)Ms_psycho pisze:(no chyba, że ktoś tutaj się nie pochwalił ^^ )
Lincoln Burrows
ja też spotkałem wielu... ale czy przystojniaków? nie wiem gejem nie jestem żeby to oceniać
a tak na serio odnosząc się do tematu i wcześniejszych wypowiedzi.. ktoś tam napisał że daje im pół roku.. ja najwyżej 2-3 miesiące

Michael Scofield
no może i amcie rację, ale ja sobie zdanie o nim wyrobiłam i postrzegam go jako zabawnego faceta, zawsze uśmiechniętego i pozytywnie nastawionego do życia ;-) ja znam takiego Amaury'ego ^^
Lincoln Burrows
Znasz takiego Sucre ! a Amaury nie wiesz jaki jest...
Michael Scofield
nie mówię o Sucre, bo to akurat nie jest moja ulubiona postać. Oglądałam z nim wiele wywiadów i sprawiał wrażenie sympatycznego faceta, wiem, że to może tylko pozory, ale wydaje mi się, że tak nie jest. Dlaczego miałby udawać kogoś innego niż jest? ale ok nie chce juz offtopować..
Fernando Sucre
heh a co ma w wywiadzie *urwami rzucać?
Dobra, może jednak zrobimy zakłady jak szybko się rozejdą? ;P
Lincoln Burrows
dobry pomysł ja stawiam 3 miesiące.