John Abruzzi
John Abruzzi
W najnowszym numerze Prison Break Magazine (listopad 2007) będzie można przeczytać wywiad, którego udzielił producent i scenarzysta Prison Break – Nick Santora. Opowiada on o tym jak została rozwiązana kwestia odejścia Sary z serialu, która wcześniej nie była planowana.

O tym, że Sarah Wayne Callies nie wróci, scenarzyści dowiedzieli się dopiero w lecie, w związku z czym musieli zmienić scenariusz w taki sposób aby nowa historia była wstrząsająca, emocjonująca i pokazywała, że pomimo tego iż dr Sara Tancredi odeszła z tego świata, to jednak nie odeszła z serca, umysłu i duszy Michaela Scofielda.
W trzecim sezonie gra ona nadal integralną część, gdyż jest motywacją dla Michaela, który stale o niej myśli. Sara jest więc nadal jakby żywa. Wiele było twórczych i satysfakcjonujących pomysłów jak rozwiązać kwestię braku Sary, ale jedna rzecz nigdy nie wchodziła w rachubę, mianowicie obsadzenie w tej roli zupełnie innej aktorki, kompletnie nie podobnej do Sary Wayne Callies, a mimo to biegającej po Panamie i udającej dr Tancredi. To obrażałoby fanów serialu. Nick gwarantuje, że morderstwo Sary sprawi, że teraz zobaczymy Michaela z zupełnie innej strony. Będzie on robił takie rzeczy o które nigdy byśmy go nie podejrzewali. Ale widzowie znając powody jego działania będą się z nim solidaryzować i nadal będą go uwielbiać.

Źródło: showtv.pl
Sara Tancredi
Ciekawe gdzie mozna nabyc ten magazyn
Michael Scofield
Michael Scofield
może w empiku...

w sumie też bym nie chciała, żeby grała ją jakaą inna aktorka...może przez jej śmierć każdy odcinek będzie jeszcze bardziej emocjonujący..
Lincoln Burrows
tak to by było bez sensu gdyby zagrała inna aktorka... dobrze zrobili że uśmiercili Sare, teraz poznamy "inną" stronę Michaela :P
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Właśnie się zastanawiałam czy wolałabym jakby podstawili aktorkę czy tak jak zrobili i dochodzę do wniosku, że jednak wolę jak Sarę uśmiercili niż jak to napisali oddanie tej "roli zupełnie innej aktorki, kompletnie nie podobnej do Sary Wayne Callies, a mimo to biegającej po Panamie i udającej dr Tancredi"
T-Bag
no i konieć z Sarą

ja też myślę iż usmiercenie Sary było najlepszym sposobem, bo inna aktorka by tylko "zepsuła" rolę prawdziwej Sary, a właśnie dzięki temu Scofield się zmieni
Lincoln Burrows
Mela nie dzięki temu tylko przez to i raczej nie zmieni się na dobre.. :P
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Sebastian66i6 pisze:Mela nie dzięki temu tylko przez to i raczej nie zmieni się na dobre.. :P
Nie wiem dlaczego się czepiasz bo "dzięki temu" pasowało do sensu wypowiedzi Meli.

No to chyba logiczne, że nie zmieni się na lepsze, więc nawet nie ma co pisać ;p
T-Bag
Sebastian66i6 pisze:Mela nie dzięki temu tylko przez to i raczej nie zmieni się na dobre.. :P
a czy ja miałam coś napisałam iz zmieni się na dobre? nie wydaje mi się
Ms_psycho pisze:Nie wiem dlaczego się czepiasz bo "dzięki temu" pasowało do sensu wypowiedzi Meli.

No to chyba logiczne, że nie zmieni się na lepsze, więc nawet nie ma co pisać ;p
Dziękuje Ms_psycho :D zresztą jeśli chodzi o tzw. szyk zdania to właśnie taki jest prawidłowy, bo niby co miałam innego umieścić? a "przez to" nie pasuje do mojego skromnego zdania
Lincoln Burrows
ehh ta babska solidarność :P :P :P dobra nie krzyczcie już chodziło mi o to że zdanie "dzięki temu..." zabrzamiało mi tak jakby to było coś dobrego rozumiecie o co mi chodzi :-) ... :*
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Sebastian66i6 pisze:ehh ta babska solidarność :P :P :P dobra nie krzyczcie już chodziło mi o to że zdanie "dzięki temu..." zabrzamiało mi tak jakby to było coś dobrego rozumiecie o co mi chodzi :-) ... :*
heh dobra, dobra ;p Niestety z babską solidarnością nie wygrasz :D
Tak czy inaczej wszyscy Ci, którzy wierzą w powrót Sary już dawno powinni sobie odpuścić ;p
T-Bag
hehe spoko, ale ja nie krzyczę, ja tylko piszę, a jeśli chodzi oto czy to zabrzmiało bardziej pozytywnie to poniekąd miałbyś rację, bo przecież dzięki niej będziemy mogli zobaczyć jego przemianę co mi się akurat podoba - inny Scofield
Lincoln Burrows
aaa dokładnie, dokładnie :-) .. szczerze powiedziawszy to wolałbym żeby wrócił Paul Kellerman niż Sara.. tylko mnie nie bijcie !!! :P :P :P
T-Bag
nie mam zamiaru, ale wiesz kung fu znam jakby co :P

a mi Sara była obojętna, wiec mi tam nie robi to tyle problemów, że jej nie ma, a Paul'a mi tam nie ma szkoda, jak już mówimy o powrotach to jestem za Abbruzzim :D
Lincoln Burrows
No tak tylko że i Sare i Abruzziego widzieliśmy martwych(tzn jeśli chodzi o Sare to jej głowe xD) a Paula nie... a w tym filmie wszystko jest możliwe :-)
T-Bag
no tak, tutaj jest wszystko możliwe, więc pewnie nie będzie to dla widzów zaskoczeniem; jeśli by tak jednak Paul powrócił, ech John'ego już nie ma, ale i tak bym chciała aby do nas wrócił
Lincoln Burrows
Paul by się przydał ze swoimi umiejętnościami :P kamuflażu itp. bracia mieli by z niego pożytek :)
Tweener
Piotrek1230 pisze:Ciekawe gdzie mozna nabyc ten magazyn
no właśnie, ma ktos?

ja mam jeden - z T-bag'iem na okładce.
Tweener
mam pytanie gdzie można kupić ten magazyn???
piszcie!!! ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
napisałam już, że może można dostać go w empiku... muszę się przelecieć ^^
T-Bag
no tak, możliwe, że w emipku będzie, bo wątpie czy by można było dostać w takich normalnych kioskach
Lincoln Burrows
AutumnLeaf pisze:napisałam już, że może można dostać go w empiku... muszę się przelecieć ^^
I co byłaś? sprawdziłaś? jest? bo jeśli tak to chętnie zakupię :-)
Michael Scofield
Michael Scofield
jeszcze nie, ale w najbliższej przyszłości sprawdzę;)
Michael Scofield
Michael Scofield
w Empiku :?: raczej watpie...chociaz moze sie myle :mrgreen:
Tweener
to gdzie wreszcie mozna go kupic, :-P
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”