Lincoln Burrows
Wiem przecież
ja tylko mówię że raczej nie pojawi się w scenariuszu "homo przygoda"
sorki jeśli kogoś uraziłem 
Fernando Sucre
nieno wiesz, my liczymy że będzie XD!
przecież to wszystko żart, chłopie. wstydzilabym sie ogladac pb, gdyby się obleśnie całowali i pojechali razem tęczowym autem... właśnie same podteksty mają w sobie to głupie coś i to jest fajne (przynajmniej dla mnie XD)
przecież to wszystko żart, chłopie. wstydzilabym sie ogladac pb, gdyby się obleśnie całowali i pojechali razem tęczowym autem... właśnie same podteksty mają w sobie to głupie coś i to jest fajne (przynajmniej dla mnie XD)
Lincoln Burrows
tęczowym autem .. ahh jak romantycznie
lizali.. mm
nie no żartuje to by było obrzydliwe
a co powiecie w takim razie na parę - T-Bag i Bellick ?

Fernando Sucre
fuj. w ogóle z t-bagiem są same zboczone XD.
a michael + lincoln XD?
a michael + lincoln XD?
Lincoln Burrows
to już by było kaziroctwo czy jak to sie tam pisze 
Fernando Sucre
kazirodztwo to jest raczej jakby mieli dziecko XD. a raczej nie planują XD.
Lincoln Burrows
kaziroctwo to jest kontakt płciowy między rodzeństwem 
Świeżak
Iiik, tak, to Cellie czytam. Nie, naprawdę, PamxLinc jest kwikogenne, luduuuu!
A po polsku pewnie ktoś pisze, tylko ciężko znaleźć. Chociaż z Okty sumiennie wyszukujemy, nieprawdaż?

edit: Linc/Mike? Blle, nie lubię par kazirodczych, pfuj
A po polsku pewnie ktoś pisze, tylko ciężko znaleźć. Chociaż z Okty sumiennie wyszukujemy, nieprawdaż?
edit: Linc/Mike? Blle, nie lubię par kazirodczych, pfuj
Tweener
kaziroDZtwo to kontakty seksualne między spokrewnionymi osobami, prawnie zabronione, za taki sexual relationship mozna dostac od 3 do 5 latOktarynka pisze:kazirodztwo to jest raczej jakby mieli dziecko XD. a raczej nie planują XD.
Definicja Sebastiona jest ok ale zrobiles blad w spelingu;)
ale wy juz wymyslacie: Linc & Michael <no comments>
Fernando Sucre
Jeżeli Wentworth jest jednak gejem to wśród aktorów ma pewnie szanse u filmowego Gandalfa (Ian Mccośtam) bo on tyż jest ^^
Fernando Sucre
Damn, ale Gandalf ma z 200 lat XD
Fernando Sucre
ależ ja napisałam że wśród aktorów u filmowego Gandalfa a nie u prawdziwego Gandalfa ;pOktarynka pisze:Damn, ale Gandalf ma z 200 lat XD
Fernando Sucre
Domyślam sięMs_psycho pisze:ależ ja napisałam że wśród aktorów u filmowego Gandalfa a nie u prawdziwego Gandalfa ;pOktarynka pisze:Damn, ale Gandalf ma z 200 lat XD
Lincoln Burrows
a ile lat ma Mike w filmie? u mnie zaskoczyliście że Gandalf jest gejem tzn. aktor... nie spodziewałbym się.. to ładnie dużo tych gejów wśród aktorów... no ale cóż każdy ma swoje dziwactwa jedni mniejsze a drudzy większe.. 
Michael Scofield
dziwactwa? XD hehe..nigdy tego nie postrzegałam jako dziwactwa ;-)
Fernando Sucre
Wszystko odbiegające od ustalonej przez społeczeństwo "normalności" jest wg. mnie jakimś swoistym dziwactwem, a to słowo wcale nie musi oznaczać czegoś negatywnego ^^
Lincoln Burrows
Dokładnie. Dzięki Ms :* :* :*
Michael Scofield
zwykle to społeczeństwo jest nienormalne i szuka dziury w całym 
Lincoln Burrows
hehehe no tak xD wiec to sie tyczy tego co powiedzialem ze kazdy ma jakies swoje dziwactwa
na jeden czort jak to mówią 
Świeżak
obaj genialni ale scofield nie musi sie wspomagac 
Świeżak
w rozpaczy przeglądałam forum...i omajgad ty naprawdę założyłaś ten temat:) Szkoda, że wszystkie fici Michael/Mahone sprowadzają się do scen seksu na kilka stron A4 maszynopisu;p Ech,a zawiązanie fabuły, w którym bohaterowie po krótki wstepie dochodza do wniosku, że sie nawzajem bezgranicznie kochaja/pozadaja...jest conajmniej smieszne;DD Co nie zmienia faktu, że aktorzy grający te postacie wyglądają wybitnie zmysłowo tugeder.
Fernando Sucre
no więc, net! >D
ja nie wiem co to są tematy tabu najchętniej bym o wszystkich zboczenaich gadała XD..
ostatnio czytałam fajny ficzek, jak aktorzy tuż po nagraniu gorrącej sceny z pisakiem (no,wiecie o co mi chodzi - to gdzie się prawie pocałowali XD.. znaczy no chuchali sobie w twarz :0) rozmawiają i dochodzą do wniosku, że tego.. nawet się polubili, i że... ee... "What are we doing...?" "Oh, shut up" i kissing XD.
ja ciągle szukam czegoś dobrego :<. przecież no... tu nie chodzi o byle pieprzenie, tylko kurna o medżik jaki jest między tymi dwoma XD
poza tym spotkałam się z teorią że Mahone to uke :<. (nawet w pairingu ze swoją żoną XDDD)
ja nie wiem co to są tematy tabu najchętniej bym o wszystkich zboczenaich gadała XD..
ostatnio czytałam fajny ficzek, jak aktorzy tuż po nagraniu gorrącej sceny z pisakiem (no,wiecie o co mi chodzi - to gdzie się prawie pocałowali XD.. znaczy no chuchali sobie w twarz :0) rozmawiają i dochodzą do wniosku, że tego.. nawet się polubili, i że... ee... "What are we doing...?" "Oh, shut up" i kissing XD.
ja ciągle szukam czegoś dobrego :<. przecież no... tu nie chodzi o byle pieprzenie, tylko kurna o medżik jaki jest między tymi dwoma XD
poza tym spotkałam się z teorią że Mahone to uke :<. (nawet w pairingu ze swoją żoną XDDD)
Michael Scofield
uke lol ^^
Ja nadal nie moge patrzeć na tematy tego typu i aż mnie cholera bierze jak czegoś nie napisze ;P nie moge się przekonał i koniec, wolę Alexa gustującego w kobietach a nie w jakichs tam Scofieldach ;P
Ja nadal nie moge patrzeć na tematy tego typu i aż mnie cholera bierze jak czegoś nie napisze ;P nie moge się przekonał i koniec, wolę Alexa gustującego w kobietach a nie w jakichs tam Scofieldach ;P
Świeżak
każdy ma jakieś 'małe' zboczenie XD. fani PB tyż je mają, a co, nie mogą być gorsi i odstawać od społeczeństwa xD. przycie można trochę pobudzić wyobraźnię, nie ma nic w tym złego. niektóre filmiki są czaderskie i wyglądają jakby Majk i Machonuś coś do siebie czuli XD. pogubić się można normalnie. Lepiej nie zatracajmy się na złą drogę XD.
Michael Scofield
no to witaj w klubie, nawet nie chce o takim czymś myślećJa nadal nie moge patrzeć na tematy tego typu i aż mnie cholera bierze jak czegoś nie napisze ;P
no właśnieAna xD pisze:Lepiej nie zatracajmy się na złą drogę XD.