C-Note
C-Note
GTA San Andreas

Post autor: mahones »

Bardzo spodobała mi się ta gierka w ogóle lubię całą serii Gta, ponieważ bardzo wciąga gracza w wielogodzinne spędzanie przed komputerem. Gta Sa moim zadniem jest fajne na pewno lepsze on Vice City czy trzeciej części, dlatego że jest tam o wiele więcej możliwości na przykład, można przypakować, przytyć czy być chudzielcem. Uczyć się sztuk walk, tuningować samochody, hehe to coś dla mnie, ale Gta Sa to rybka teraz czekam na Gta 4 zobaczymy z jakim skutkiem. :lol:
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Re: GTA San Andreas

Post autor: Piotrek1230 »

Przeszedłem tą gre pare razy i jak to Gta zawsze spox
C-Note
C-Note

Post autor: mahones »

Nom może ktoś ma jakieś info dotyczące GTA4 nie wiem kiedy wyjdzie itp? :-?
Świeżak
Świeżak

Post autor: Taho »

Ja na GTA 4 musze zakupic new sprzet. Jesli chodzi o San Andreas mam swojego sav'e 96,79% Kocham ;P
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Post autor: Sebastian66i6 »

cała seria gta jak dla mnie nic ciekawego poza gta1 i gta2 .. nie ma to jak porozjezdzac sie nawzajem po LANie :D
Świeżak
Świeżak

Post autor: PokemonAdvanced »

wicherson ja też uwielbiam samp. Jak chcecie stronkę skąd pobrać SAMPA to zaraz napisze :)

http://www.cda.pl/gry/sa-mp.php macie :)
Tweener
Tweener

Post autor: Marcin »

Przeszłem raz, potem coś się popsuło :D teraz przechodze drugi raz, bez kodow, bedzie ciekawie :D Pozatym gra naprawde fajna, lepsza od GTA Vice City, co do tego czy gorsza od GTA 4 to niewiem :P ale pewnie tak, moze byc lepsza grafika i cos nowego. Ciekawe czy wyjdzie na PC, aby tak :P
Tweener
Tweener

Post autor: prison oszolom »

PryQ pisze:Hehe ludzie przeszedłem GTA:SA ponad 5 razy. Raz miałem 99.5% i się coś zepsułow kompie i konieczny był format (grałem koło 3 miesięcy żeby tyle osiągnąć). :-/
o jak przykro ! ja gram na ps2 , mam ok. 90 % , ale gra sie nigdy nie nudzi , szkoda ze nie pogram w GTA4 :-/
Świeżak
Świeżak

Post autor: PryQ »

Szczerze to mi się znudziła po jakich 2 latach grania w nią. :-P Ale czasem do niej wracam. :-D
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Fazer15 »

Kiedyś grałem w GTA SA to siadłem na ostatniej misji :/ No nie mogłem przejść i koniec :P A co do GTA 4 to Październik 2008 na PC chyba...
Tweener
Tweener

Post autor: booze »

lubie sobie pograæ w gta przez internet jeszcze jak mam dodatek
Mahone
Mahone

Post autor: Madzialena »

Grałam w to bardzo długo jakieś 2 lata temu. Teraz mi to już przeszło. Wolę gry strategiczne.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

A ja w San Andreas nie grałam, ale w Vice City dzień i noc...do tej pory wiem, przy którym telefonie skręcić, żeby wyjechać prosto na most...
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Xaneta »

AutumnLeaf pisze:do tej pory wiem, przy którym telefonie skręcić, żeby wyjechać prosto na most...
jak bede miała nowego kompa to Ci pomoge z tym.albo sie kolegi zapytam xD on w to gra cały czas xD Gta jest fajne.Uwiebiam strzelac do ludzi albo ich rozjeżdżać xP
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

haha xD a ja grałam w Vice City i w San Anderas, ale w VC był fajniejszy klimat :D
no i mapę rzeczywiście znało się na pamięć xD
Mahone
Mahone

Post autor: Madzialena »

No VC lepszy. Chociaż w SA była większa mapka. Ale nie ma to jak klimat VC. xD
T-Bag
T-Bag

Post autor: Handcannon »

w San Andreas grałem :P ale ja wole Vice City albo Liberty City Stories :D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: MarQ »

w sa gralem ,o dziwo poszlo na moim badziewnym kompie :D :D :d a vc mialo o niebo lepszy klimat :D vc 4ever :D
T-Bag
T-Bag

Post autor: Piotras003 »

Ja jak narazie doszedłem tylko do Gta vice city ,a do gta san andreas mam pecha sciagalem z 3 zrodel i za kazdym razem cos nie tak mam z ta gra ,moze przeznaczenie mi nie kaze w nia grac :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: MarQ »

hahaha a ja gram w VC ostatnio :D a taki sentyment mam do tej gry :D kiedys do mnie koledzy przyszli ok. 20.00 i do 6.00 przeslismy cala gre :D
C-Note
C-Note

Post autor: Rafaqio »

Fajnie się grało do czasu gdy nie weszły kody na grę sieciową.
Roe
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Roe »

Ja ostatnio ( jeśli można nazwać 'ostatnio' jakieś pare miesięcy temu ^^) grałam właśnie w San andreas. Ogólnie była spoko, dopóki nie zaczęła się przycinać :/
No i nie ma to jak kradzież fajnych aut ;> Często zamiast zająć się tym co trzeba wolałam po prostu połaziĆ po jakimś City i poszukać fajnego samochodu ;>
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: Dominik676 »

Ostatnio bardzo chętnie pogrywam w San Andreas. Bardzo lubię taki gry. Najlepsza jest ta swoboda, można robić prawie wszystko co się podoba. Te miasta tak wiernie oddane oryginałom, tak jak by były to prawdziwe żywe miasta. SA mam na dysku prawie od jej premiery i jeszcze mi się nie znudziła, to aż strach pomyśleć co będzie jak zacznę grać w najnowszą część GTA. Na razie jednak nic dla mnie nie pobije SA, no może tylko seria Silent Hill, ale to zupełnie inne gry i nie powinienem ich porównywać.
Tweener
Tweener

Post autor: Laraa »

Lubie wszystkie GTA. Ulubione to San Andreas, Vice City i 3. Teraz niestety IV mi nie pociągnie na kompie a jak już pociągnie to na najniższych detalach a ja nie lubię tak grać więc sobie chyba nie pogram...oczywiście wolę wykonywać misję niż grać bezsensu bo tak to gra nie ma żadnego celu. Przeszłam parę razy cała grę bez kodów. Jak dla mnie za krótka...ale dla mnie to wszystkie gry są za krótkie no może oprócz Gothica :D
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: sylwek1005 »

W San Andrea pykam na ps2, na kompie brak mi swietnego dual shocka :-P Bardzo fajna gra, mozna wiele rzeczy robić, heh zawsze wpisuje sobie kod na czolg lub helikopterek Hunter i bawie sie w Rambo :lol: I do tego aby mnie mysliwce nie zestrzelily kod a mgle i po sprawie ;-) Fajnie tez pobawic sie pila motorowa...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Komputer: Gry i sprzęt”