Michael Scofield
tak było, ale mi chodzi o to, skąd wiedział, gdzie jechać^^ w jaki sposób zlokalizował to miejsce w Utah?
Lincoln Burrows
on pożyczył laptopa od pewnej pani w pociągu, wszedł na jakąś tam stronę i przerysował mapę
Michael Scofield
dobrze - pożyczył laptopa, wszedł na stronę armii i odnalazł adres^^ zaliczam.
niestety również nic nie wygrywasz - tym razem z powodu chwilowej niedyspozycji fizycznej zadającego po zażyciu poprzedniej nagrody xD
jedziesz dalej
niestety również nic nie wygrywasz - tym razem z powodu chwilowej niedyspozycji fizycznej zadającego po zażyciu poprzedniej nagrody xD
jedziesz dalej
Lincoln Burrows
Co Veronic zrobiła Steadmanowi gdy go spotkała?
Świeżak
zdjęcie
Fernando Sucre
kolejny apel z mojej strony
:
Jeżeli jesteś pewny swojej odpowiedzi - zadawaj pytanie, dzięki temu unikniemy ciągłego czekania na nast. pytanie i zabawa będzie się toczyć bez przerw ^^
Jeżeli jesteś pewny swojej odpowiedzi - zadawaj pytanie, dzięki temu unikniemy ciągłego czekania na nast. pytanie i zabawa będzie się toczyć bez przerw ^^
Lincoln Burrows
Patryk zadajesz
Świeżak
czym była zawinięta klatka, w której mike siedział przed soną?
jak zgadniesz zadawaj od razu ;-)
jak zgadniesz zadawaj od razu ;-)
Michael Scofield
wydaje mi się, że to była taka przeźroczysta folia... Jak spożywcza... Zadam pytanko ^^
W jaki sposób po ucieczce z FR Mike kontaktował się z Sarą?? Proszę o dokładne opisanie sposobu odczytywania informacji ^^
W jaki sposób po ucieczce z FR Mike kontaktował się z Sarą?? Proszę o dokładne opisanie sposobu odczytywania informacji ^^
Tweener
przez kod ukryty na kilku kaczkach jaki¶ *** ** **** ** jedna kwiazdka jeden klawisz komórki Randezvus...
Moje pytanie do kogo by³ numer na tatua¿u
Moje pytanie do kogo by³ numer na tatua¿u
Lincoln Burrows
Nie możesz zadawać pytania, póki nie zostanie potwierdzona dobra odpowiedź.booze pisze:Moje pytanie do kogo był numer na tatuażu
Michael Scofield
dobrze booze. Wprawdzie była to dość nieskładna i pogmatwana odpowiedź z której musiiałam się domyślić chyba co chciałeś nam przekazać, ale zadajesz xD
Tweener
dziêki czemu bracia zgubili trop policji w 2 sezonie gdy zepchali samochód z mostu
Świeżak
Na siedzeniach samochodu zostawili worki ze świńską krwią i ustawili zapalnik bombowy w radiu
Moje pytanko:kogo Mahone widział i słyszał w 3 sezonie kiedy nie mial narkotyków
Moje pytanko:kogo Mahone widział i słyszał w 3 sezonie kiedy nie mial narkotyków
Tweener
Charles "Haywire" Patoshik
Nie mam pomysłów,więc dam bardzo proste:
Podaj drugą tożsamość Paula Kellermana
Nie mam pomysłów,więc dam bardzo proste:
Podaj drugą tożsamość Paula Kellermana
Owen Kravecki
Jak nazywała się łódź, którą Michael oddał Mahone'owi??
Jak nazywała się łódź, którą Michael oddał Mahone'owi??
Świeżak
Christina Rose
moglem coś zle napisać
Moje pytanko:czego Michael pod koniec 2 sezonu używał jako telefonu
moglem coś zle napisać
Moje pytanko:czego Michael pod koniec 2 sezonu używał jako telefonu
Lincoln Burrows
Zadający pytanie musi potwierdzić. Podam przykład, Kellerman podawał się także jako Lance, więc na pewno jesteś pewna?
Pytanie jest nieważne, dopóki gaross nie potwierdzi.
Pytanie jest nieważne, dopóki gaross nie potwierdzi.
Michael Scofield
no co uzytwownik to opinia... czasami jak ktoś jest na 100% pewnien swojej odpowiedzi bo np. sprawdzał w odcinku no i nie ma bata że jest zła ... to nie ma po co czekać...dopiero jak ktoś z pamięci próbuje zgadnac powinien poczekac na potwierdznie.Nero pisze:Zadający pytanie musi potwierdzić.
a tozsamośc to nie to samo za kogo się podawał tylko chodzi o to na jakie nazwisko miał lewe papiery , bo ja sie moge podac za królowa Elzbiete a to nie nzaczy że to moja 2 tazsamośc.
Fernando Sucre
dokładnie tak, całkiem zgadzam sie z PatuŚ, a Nero, mysle ze czekanie na potwierdzenie najczęściej nie ma sensu, bo czesto robi sie duze przerwy w grze. jak ktos zle odpowie to albo nastepna osoba go poprawia a jak nie zna odpowiedzi to osoba zadająca cofa gre do odpowiedniego momentu
teraz aktualne jest pytanie Pam
teraz aktualne jest pytanie Pam
Zgodzę się z tym. Później czekamy parę dni, aż ktoś to potwierdzi, a czasami się tak zdarza, że ten co zadawał wchodzi na forum i całkowicie zapomina o tym że zadał jakieś pytanie....Morgoth pisze:mysle ze czekanie na potwierdzenie najczęściej nie ma sensu, bo czesto robi sie duze przerwy w grze.
Jakby co to dobra, będę czekała na potwierdzenie odpowiedzi...
Mahone
Ojj..to straszne ^^ . Wadzi aż tak bardzo NIE pisanie od razu ? Przez to, że kilka osób na raz da pytanie, robi się zbędny chaos...Pam pisze:Później czekamy parę dni
Tweener
Dla formalności dodam,że Pam podała prawidłową odpowiedź i teraz jej kolej na zadanie pytania...
Michael Scofield
Zrobimy tak:
Jeśli odpowiedź jest prawidłowa proszę to potwierdzać.. później może się okazać, iż jest błedna i zrobi się chaos. Lecz w sumie eżeli jest ktoś na 100% pewny ( sprawdzał w odcinku itp.) to może zadać zagadkę.. w ostatecznym przypadku jak ktoś będzie zwlekał z potwierdzeniem to sama mogę to zrobić ( oczywiście jak będę wiedziała )
A teraz koniec. Pam zadajesz
Jeśli odpowiedź jest prawidłowa proszę to potwierdzać.. później może się okazać, iż jest błedna i zrobi się chaos. Lecz w sumie eżeli jest ktoś na 100% pewny ( sprawdzał w odcinku itp.) to może zadać zagadkę.. w ostatecznym przypadku jak ktoś będzie zwlekał z potwierdzeniem to sama mogę to zrobić ( oczywiście jak będę wiedziała )
A teraz koniec. Pam zadajesz
Już zadałam wcześniej pytanie o łodzi i teraz Sona zadaje...