Tweener
ja proponujê zmieniæ ten wielki obraz poniewa¿ ³aduje siê tylko po³owa, i zmieniæ na taki mo¿e jak z 2 sezonu na przypomnienie starych czasów
Albo wielkie Fox River, proszê o pozytywne rozpatrzenie mojej pro¶by.

Ostatnio zmieniony 2008-04-15, 16:20 przez booze, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Mnie sie pokazuje cały... I podoba mi się taki... Nie jest zły ^^
Tweener
no ale wiesz 3 sezon to michael taki z³y siê zrobi³ i 3 sezon jest brutalniejszy a 1,2 to cudo 2 fajna ucieczka fajnie siê kojarzy 1 te¿
Mahone
E taam
. Mi też się ładuje tylko połowa, ale mi to nie przeszkadza bo na widocznej połowie jest T-Bag ^
.
Michael Scofield
Mi się ładują dwie połowy i uważam, że nagłówek stworzony przez agulec (;*) jest świetny..
Może w późniejszym czasie się coś wymyśli na IV sezon, jednakże teraz wydaję mi się, iż ten jest najodpowiedniejszy ^^
nic na to nie poradzimy.booze pisze:no ale wiesz 3 sezon to michael taki zły się zrobił i 3 sezon jest brutalniejszy
Może w późniejszym czasie się coś wymyśli na IV sezon, jednakże teraz wydaję mi się, iż ten jest najodpowiedniejszy ^^
Lincoln Burrows
U mnie jest całość.
Ten jest świetny, więc nie należy go zmieniać. Jak na razie aktualnie jest 3 sezon, a forum nie może być zacofane.
Ten jest świetny, więc nie należy go zmieniać. Jak na razie aktualnie jest 3 sezon, a forum nie może być zacofane.
Michael Scofield
To jest tak.. zakladam ze masz IE i bedzie ci sie ladowala polowa poniewaz obrazek jest jakos dziwnie polaczany z tlem i zawsze poprawnie dziala to na firefoxie
akurat nei jestem na swoim kompie i jest tu IE i tez sie laduje do polowy ;p ale zainstaluj firefoxa ktorego ja mam i bedzie wszystko good
poza tym firefox jak dla mnei jest o niebo lepszy
co do zmiany loga.. nie sadze
agulec sie napracowala, logo jest od niedawna i jest swietne 
Mam podobnie z tym, ale się nie martwię i o nowy obrazek wogóle nie proszę...
T-Bag
ogólnie to ja mam mozille i tez mam polowe obrazka ,ale to mi takze nie przeszkadza ;-)
Mahone
Też mam Firefoxa i mi się laduje tylko połowa obrazka.
Michael Scofield
mi w sumie też sie wyświetla tylko połowa...nie wiem dlaczego...ale zmiania? Gdzie tam. Po co? 3 sezon jak najbardziej na miejscu. Tylko chłolera zawsze jak wchodziłam na forum to uśmiechał się do mnie Whistler a teraz Bellick patrzy na mnie mnie jakby miał problemy z żołądkiem --'
Michael Scofield
własnie mi sie wyswietla polowa ale dopiero od dzisiaj
nie wiem czemu...ale i tak sadze ze zmieniac nie ma sensu, bo agulec sie postarał i wyszło jej swietnie, ze troche byłoby szkoda.
nie wiem czemu...ale i tak sadze ze zmieniac nie ma sensu, bo agulec sie postarał i wyszło jej swietnie, ze troche byłoby szkoda.
Lincoln Burrows
Agulec to kobietaB... pisze:bo agulec sie postarał
Około 15:00 było dobrze i cały się ładował. A teraz pół. Coś się spieprzyło, ale to żaden problem.
Michael Scofield
ej, mnie też ^^ myślałam, że to przez mojego zwalonego iPlusa, ale jednak nie oO
Michael Scofield
no wiem przeciez xDNero pisze:Agulec to kobieta![]()
nie zwracajcie uwagi no te moje odchyły i maniery w pisaniu^^
Michael Scofield
mi też ładuję się połowa, musiało go wywalić z imageshacka :]
Na pewno tak się stało. Chyba trzy dni temu pojawiała mi się całość, a teraz tą drugą połowę szlag trafił. Ale jak mówiłam: mi to nie przeszkadza 
Mahone
Mi już się całość wyświetla. A tak poza tym świetna robota Agulec.
Michael Scofield
No ja powiem że mi cały czas obydwie połowy się wyświetlały.. podczas ładowania jedna może wolniej od drugiej ale zawsze była całość....a i mi podoba się ten obraz..kawał dobrej roboty..
Michael Scofield
Albo trzeba scaigac na bierzaco nowe wersje firefoxa
moze zadziala 
Michael Scofield
mi juz działa jak nalezy ;-) choc nic nie robiłam^^
Lincoln Burrows
u mnie też już jest dobrze, choć również nic nie robiłem xD
U mnie też jest całość
Michael Scofield
do mnie już się Whistlerek uśmiecha. Może nie wczytywało całego adresu obrazka i dlatego takie utrudnienia byly
Michael Scofield
ten obraz został przecięty na dwie części przez administratora, jak mniemam
po to, aby szybciej się ładował. Całość mogłaby wczytywać się zbyt długo. Ładowanie poprzedniego loga było rozwiązane w ten sam sposób.
I też wyświetla mi się już całość z czego się ogromnie cieszę - no i z tego, że Wam się podoba i nie chcecie go póki co zmieniać^^
I też wyświetla mi się już całość z czego się ogromnie cieszę - no i z tego, że Wam się podoba i nie chcecie go póki co zmieniać^^