Michael Scofield
Bellatoris ma 13 lat, lubi Sare, robi swietne avki i chce byc zielona jeszcze dzis 
Lincoln Burrows
B... podtrzymuje mnie w postanowieniu bycia zieklonym xDxD
Ma 18 lat jest miła, sądzi, że robię świetne avki b (myli się)
Ma 18 lat jest miła, sądzi, że robię świetne avki b (myli się)
Michael Scofield
Bellatoris ma 13 lat, 430 postów,ma rangę Lin'ca lubi Sarę, jest miła i dołączyła do forum 05 Lutego 2008 
Michael Scofield
Sebo! Kolejny już mój nocny towarzysz ^^ cholernie miły i sympatyczny, potrafi się nawet podpisać fantastycznie ;p ale troche więcej wiary w siebie ^^ Jeden z grona alkoholików, skończy dokładnie tam gdzie ja, czyli w izbie wytrzeźwień ;p i blabla reszta forumowych informacji ^^
plus: niezłomny w odliczaniu do 5ooo ^^
plus: niezłomny w odliczaniu do 5ooo ^^
Michael Scofield
Sebo160186, ma 22 lata, po trzech godzinach snu chodzi jak naprany
zawsze pisze na temat, fajnie rysuje lub pisze^^ lubi gadać w shoutbox'ie, ostatnio jest trochę smutny, ale mam nadzieję, że to się zmieni :] chyba największy fan Susan B. vel Gretchen na forum
no i chciałby iść do nieba, ale w piekle ma więcej znajomych xD
Michael Scofield
Autumn-Miła dziewczyna, ma zajefajne poczucie humoru, lubi wypić i pisać posty, nie koniecznie w tej kolejności, ale w jakim nie jest stanie to zawsze zrozumiem co pisze...
ma swoje sposoby na naprawienie laptopa, ma 20 lat i studiuje. Ranga Michael x 2.
w pełni zasłużenie. ........No to tak w skrócie.
ps:Aga twoja kolej nadejdzie.
ma swoje sposoby na naprawienie laptopa, ma 20 lat i studiuje. Ranga Michael x 2.
w pełni zasłużenie. ........No to tak w skrócie.
ps:Aga twoja kolej nadejdzie.
T-Bag
Autumn- osoba z ktora moglbym rozmawiac cala noc ,zwarowana z niesamowitym poczuciem humoru ,a zakoncze to tym ze takich kobiet jak ona powinno byc wiecej ;-)
[ Dodano: 2008-04-01, 04:59 ]
Sebo- spoko kumpel ,zawsze pomoze ,pochodzi z miasta do ktorego zawsze chcialem sie wybrac lecz nigdy niedotarlem Krakowa,
[ Dodano: 2008-04-01, 05:01 ]
Agulec- dziewczyna z poznania ,tak jak autumn zwariowana i z niesamowitym poczuciem humoru ,duzo pisze ale i co jest wazne w odpowiednim momencie ,potrafi rozweselic kazda osobe.
[ Dodano: 2008-04-01, 05:04 ]
Ja opisalem 3 osoby bo sadze ze sa troszke podobne do mnie cala trojka wymieniona powyzej jest spoko bez nich te forum by bylo inne a tak pozatym to cala trojka najwiecej czasu spedzilem na tym forum i mam nadzieje ze jeszcze spedze ;-) Super osoby takich wiecej ;-)
[ Dodano: 2008-04-01, 04:59 ]
Sebo- spoko kumpel ,zawsze pomoze ,pochodzi z miasta do ktorego zawsze chcialem sie wybrac lecz nigdy niedotarlem Krakowa,
[ Dodano: 2008-04-01, 05:01 ]
Agulec- dziewczyna z poznania ,tak jak autumn zwariowana i z niesamowitym poczuciem humoru ,duzo pisze ale i co jest wazne w odpowiednim momencie ,potrafi rozweselic kazda osobe.
[ Dodano: 2008-04-01, 05:04 ]
Ja opisalem 3 osoby bo sadze ze sa troszke podobne do mnie cala trojka wymieniona powyzej jest spoko bez nich te forum by bylo inne a tak pozatym to cala trojka najwiecej czasu spedzilem na tym forum i mam nadzieje ze jeszcze spedze ;-) Super osoby takich wiecej ;-)
Michael Scofield
Piotreek, liczy sobie 24 lata.. dołączył 13 lutego i mam nadzieje, ze juz nas nie opusci bo bez niego by było smutno
. Miły i sympatyczny chłopak, świetnie sie z nim rozmawia.. ma niesamowite poczucie humoru. Dobrze, ze jestes 
Michael Scofield
niunia-moderator forum,bardzo dobrze wypełnia swoje obowiązki,bardzo lubi Michaela, jest z krainy marzeń dołączyła do forum 21.10.2007r,jest bardzo miła,nie wyobrażam sobie forum bez niej. Jest Wyjątkowa ;-)
Michael Scofield
Sebo-przesympatyczny człowiek, ma wielki naprawdę ogromny talent.Jeden z odliczających do 5 000 xP Bardzo lubi Susan i ma 22 lata 
Michael Scofield
Xaneta- Krejzolka do potęgi entej XD
Bardzo aktywna użytkowniczka
ma 12 lat . kocha to forum !! XD No i mieszka na mazurach, a ja ją tam kiedyś odwiedze... XD
Bardzo aktywna użytkowniczka
Michael Scofield
Aglek-ma 14 lat xD śpiewała ze mną stokrotke xD haha zapałka xD odwiedzi mnie w Olsztynie.Spoźniła sie na seans w Heliosie i jeszcze musiała wyjsć 50 minut przed końcem xD bardzo fajna,szalona xD
Michael Scofield
Xaneta-XD XD
Szalona i nieprzewidywalna!! Lubi śpiewać o zapałce jak ja...XD Pamięta dużo wątków z mojego Olsztynianego życia...;p i ma 1276 posty, a dołączyła 27 stycznia... Oo Miesiąc przede mną... Ale zaskok XD
Szalona i nieprzewidywalna!! Lubi śpiewać o zapałce jak ja...XD Pamięta dużo wątków z mojego Olsztynianego życia...;p i ma 1276 posty, a dołączyła 27 stycznia... Oo Miesiąc przede mną... Ale zaskok XD
T-Bag
Niunia- pierwsza osoba ktora poznalem na forum,jest zawsze pomocna ,kochana,i wiem ze moge na nia liczyc,ma na Imie Magda i ma 14 lat,i bardzo dobrze sobie radzi z obowiazkami modernatora ,zawsze ja lubilem i tak pozostanie do konca ;-)
Michael Scofield
Piotras- Miły, sympatyczny gość, lubi pisać w shoutbox'ie na wszystkie tematy,uwielbia piłkę nożną, ma 24 lata i dobrze że jest na forum 
Michael Scofield
Sebo160186
Vip lat 22. Uwielbia Susan i jest fanem Żubra ^^ bardzo czesto siedzi na forum. Przesympatyczny człowiek z ogromnym talentem
Vip lat 22. Uwielbia Susan i jest fanem Żubra ^^ bardzo czesto siedzi na forum. Przesympatyczny człowiek z ogromnym talentem
Michael Scofield
Tanira- najaktywniejsza użytkowniczka forum!! ^^ Pięknie pisze!! Jest śliczna ^^
Zakochana na zabój w żejmsie!!
Swietna osoba wg. mnie!! 
Zakochana na zabój w żejmsie!!
Michael Scofield
Aglek
Osoba z dużym poczuciem humoru, ma 14 lat jest na forum od 23 Lut, wstaje bardzo wcześnie z łóżka, tylko po to(tak mi się wydaje) żeby wyjść na forum, lubi gadać z botami, choć oni są bardzo niedostępni. zawsze(przeważnie) jak zobaczę ją na forum to lukam do shout a tam już jest : Hejoska Ludziska!!! i to mnie zawsze śmieszy
No to tyle wiem....wiem wiem same konkrety
Osoba z dużym poczuciem humoru, ma 14 lat jest na forum od 23 Lut, wstaje bardzo wcześnie z łóżka, tylko po to(tak mi się wydaje) żeby wyjść na forum, lubi gadać z botami, choć oni są bardzo niedostępni. zawsze(przeważnie) jak zobaczę ją na forum to lukam do shout a tam już jest : Hejoska Ludziska!!! i to mnie zawsze śmieszy
No to tyle wiem....wiem wiem same konkrety
Michael Scofield
Sebo
lat 22 mieszka koło Krakowa dołączyl 13 lutego i ma 673 posty. Lubi gonić wszystkich z kijem uwielbia Jodi aka Susan ma fajny podpis pod sygną i prawie zawsze gdy wchodze na forum jest dostepny xD
lat 22 mieszka koło Krakowa dołączyl 13 lutego i ma 673 posty. Lubi gonić wszystkich z kijem uwielbia Jodi aka Susan ma fajny podpis pod sygną i prawie zawsze gdy wchodze na forum jest dostepny xD
Michael Scofield
o! Tanira ^^
grasuje w tej chwili po forum, zapewne ze szklaneczką czegoś cudownego w ręku xD
jej idolem był Scooby xD ;*
wbija anglelski, który jej po prostu...dobrze wchodzi xD
naokrągło leci u niej w głośnikach pan krórego nazwiska nie umiem napisać, więc pozostanę po prostu przy imieniu Pater xD
kocha swój widok z okna xD
podobnie jak parapety łóżka szpitalne i inne ekstremalne miejsca xD
grasuje w tej chwili po forum, zapewne ze szklaneczką czegoś cudownego w ręku xD
jej idolem był Scooby xD ;*
wbija anglelski, który jej po prostu...dobrze wchodzi xD
naokrągło leci u niej w głośnikach pan krórego nazwiska nie umiem napisać, więc pozostanę po prostu przy imieniu Pater xD
kocha swój widok z okna xD
podobnie jak parapety łóżka szpitalne i inne ekstremalne miejsca xD
Michael Scofield
nadal jest xDAutumnLeaf pisze:jej idolem był Scooby
obecnie leci cambio dolor nataliji orejro xD glupie radio xDAutumnLeaf pisze:naokrągło leci u niej w głośnikach pan krórego nazwiska nie umiem napisać, więc pozostanę po prostu przy imieniu Pater
only with James xDAutumnLeaf pisze:podobnie jak parapety łóżka szpitalne i inne ekstremalne miejsca
Autumn
mała pyza xD
uwaza ze kamyki na drodze sa za delikatne zeby po nich stapac
uwielbia blaty kuchenne
nie znosi zapachu swieczek waniliowych xD
smieje sie z koszul mojego meza --
ma przecpanego danjego w sygnie
chyba mi napisala esa ale nie wiem gdzie mam tel
Michael Scofield
słonica xD bądź żyrafa xD
kocha zapach świeczek waniliowych
ma w avatarze scenę z Jamesem, którą szczerze mówiąc *zygam ^^
lubi siedzieć ze swoim mężem nic nie robiąc, bądź ewentualnie tylko leżąc ^^
i tak, wysłałam jej esa, ale telefon niestety gdzieś wsiąkł ^^
kocha zapach świeczek waniliowych
ma w avatarze scenę z Jamesem, którą szczerze mówiąc *zygam ^^
lubi siedzieć ze swoim mężem nic nie robiąc, bądź ewentualnie tylko leżąc ^^
i tak, wysłałam jej esa, ale telefon niestety gdzieś wsiąkł ^^
Ostatnio zmieniony 2008-04-11, 00:06 przez AutumnLeaf, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
kocha parki noca gdzie grasuja zboczency
miala okres ze leciala na Seana xD
kocha jeść
i długo śpi
i już wiecej nie pije
miala okres ze leciala na Seana xD
kocha jeść
i długo śpi
i już wiecej nie pije
Michael Scofield
nie ma zamiaru przestać pić
jak się upije, to czasami boję sie odbierać esy xD
jak idzie spać o 2 to i tak potrafi wstać wcześnie oO
jak śpi za długo, dostaje ochrzan
zje nawet flaki, żeby nie głodować ^^
kocha kawe
i zawsze mi pomaga jak kończą mi się esy ;**
jak się upije, to czasami boję sie odbierać esy xD
jak idzie spać o 2 to i tak potrafi wstać wcześnie oO
jak śpi za długo, dostaje ochrzan
zje nawet flaki, żeby nie głodować ^^
kocha kawe
i zawsze mi pomaga jak kończą mi się esy ;**
Michael Scofield
Sebo pochlebiasz mi xD
AutumnLeaf
Jak widać po nicku lubi jesień ^^
Nienawidzi słonca. Kocha Dannego
ma 2346 postów (póki co) dołączyła 27 sierpnia 2007
ma 20 lat i czarne długie włosy... Może farbowane?? 
AutumnLeaf
Jak widać po nicku lubi jesień ^^
Nienawidzi słonca. Kocha Dannego