John Abruzzi
William Fichtner, aktor znany z filmów “Helikopter w ogniu”, “Julia wraca do domu” i “Miasto gniewu”, jedna z gwiazd 2. sezonu serialu “Skazany na śmierć”, dołączył do obsady sequela filmu “Batman - Początek” - “The Dark Knight”. Zgodnie z doniesieniami serwisu Batman On Film w “The Dark Knight” Fichtner zagra jedną z ról drugoplanowych i wcieli się w postać bankowego managera.
Źródło: stopklatka.pl
Źródło: stopklatka.pl
Michael Scofield
ooo cudowny niusik ^^ na pewno obejrzę ^^
Lincoln Burrows
kiedy premiera? czy już była ?
Fernando Sucre
ło matko, następny batman 
Bankowy manager? Ciekawe jak bardzo drugoplanowa będzie ta rola ;p
Bankowy manager? Ciekawe jak bardzo drugoplanowa będzie ta rola ;p
Michael Scofield
mam nadzieję, że nie aż tak bardzo ;-)Ciekawe jak bardzo drugoplanowa będzie ta rola ;p
to chyba jednak będzie mała rólka ^_~
Na swoim blogu aktor William Fichtner, który ma prawdopodobnie zagrać w "The Dark Knight" małą rólkę dyrektora Gotham National Bank, napisał, że scena z jego udziałem będzie pierwszą w filmie.
"Właśnie wróciłem z Chicago, ponieważ mój przyjaciel reżyser poprosił mnie o przysługę w ostatniej chwili: chciał, abym zagrał w otwierającej scenie z jego filmu. Zadzwonił do mnie w sobotę, a ja na to: 'Ty mnie dobijasz!', ale było super, a ja uwielbiam pracować nad super filmami."
a tu są pierwsze daty premier:
Brazylia - 18 lipca 2008 r.;
Egipt - 23 lipca 2008 r.;
Wielka Brytania - 25 lipca 2008 r.;
Japonia - 20 września 2008 r.
W przypadku USA, gdzie przygody Batmana zadebiutują 18 lipca, "The Dark Knight" będzie pierwszym w historii obrazem o Batmanie, którego premiera nie odbędzie się w czerwcu, jak to miało miejsce przy okazji wcześniejszych częśći.
źródło :http://www.batcave.stopklatka.pl
C-Note
Nawet jeśli Fichtner gra tam małą rólkę, to i tak warto... ^^
A tak z innej beczki.. Ciekawe jak poradzi sobie Heath Ledger w roli Jokera...? W sumie ma ciężkie zadanie, biorąc pod uwagę jego poprzednika...
A tak z innej beczki.. Ciekawe jak poradzi sobie Heath Ledger w roli Jokera...? W sumie ma ciężkie zadanie, biorąc pod uwagę jego poprzednika...
Fernando Sucre
Hm... no to już mamy pewność, że to będzie mała rólka, ale co tam, na pewno będzie fajnie ;D
Tylko trzeba jeszcze poczekać na wakacje 2008 ;p
Tylko trzeba jeszcze poczekać na wakacje 2008 ;p
Tweener
o znowu jakiś batman 
T-Bag
a ja jeszcze nie widziałam jedynki, bo jakoś mnie nie ciągnie, zresztą pewnie i tak będzie z dwójką, a ja nie wiem po co powstaje sequel jak przecież "Batman - Początek" nie był niczym specjalnym - podobno
Fernando Sucre
Dokładnie, nie był niczym specjalnym. Jak oglądałam to taki przeciętny film, trochę tam super-batmanowskich-wynalazków, bijatyki i takie tam schematy.Mela0607 pisze:"Batman - Początek" nie był niczym specjalnym - podobno
T-Bag
ech to już jest oklepane, ponieważ w każdym filmie możemy to odczuć
ale plusem jest to iż występuje tam Bale, którego nawet polubiłam
ale plusem jest to iż występuje tam Bale, którego nawet polubiłam
Michael Scofield
Christiana Bale'a lubię zwłaszcza za Equilibrium ;-)
Lincoln Burrows
Batman , batman... ehh ileż można? gdyby Fichtner zagrał role pierwszoplanową to bym obejrzał.. a tak nie ma sensu bo te wszystkie filmy o super bohaterach są po prostu....nudne.. 
Michael Scofield
aach choćby grał tam tylko minutę to i tak bym obejrzała. jeżeli tę rolę ma zagrać Fichtner to na pewno nie będzie to taki zwykły manager banku ;-)