Michael Scofield
Nie trzeba dogłębnie analizować, ale i tak są tacy, którzy nie zrozumieją i powiedzą, "a to mógł coś zrobić i ich nie zabijać ". Pamiętam jak czerwona na twarzy z wściekłości snułam wywody psychologiczne na temat postępowania Alexa połowie swojej rodziny...nie zrozumieli...
C-Note
Patoshik należy do moich ulubionych postaci z PB.
Te jego marzenia o Holandii i rozmowa z psem...
Te jego marzenia o Holandii i rozmowa z psem...
Świeżak
spoko postac ale niespecjalnie za nim przepadam
owszem te jego marzenia gadki z psem i z tymi dzieciakami, a potem skok z wierzy to byl wyciskacz lez =p
T-Bag
Rozwalający koleś jak na tym rowerze smigał w kasku na głowie to myslałem ze sie posikam ze smiechu 
Mi się Świrek do dzisiaj podoba.
Bardzo go lubię...
A jak na początku kolejnego sezonu przyjechał ze spadniętym łańcuchem i trafił do tej restauracji (czy co tam było) i przy okazji się najadł oraz napił, to myślałam, że śmiać się nie przestanę

Ta scena też mi się podobałapiotras003 pisze:Rozwalający koleś jak na tym rowerze smigał w kasku na głowie to myslałem ze sie posikam ze smiechu
Lincoln Burrows
A mnie najbardziej śmieszyła scena z obrazem
Ta jego mina, gdy mówił "It's beautyful" xD Ja nie mogę... on jest bosski w tej roli 
Michael Scofield
Fajnie było jak tłumaczył tej parze nastolatków że jedzie do Holandii i był przy tym taki przekonywający ze aż szkoda było patrzeć na niego.
Świeżak
Patoshik był mocny
Genialnie wcielił się w rolę
Szkoda, że już skończył ;/ mogli go jeszcze zostawić, byłoby się z czego pośmiać
Genialnie wcielił się w rolę
Szkoda, że już skończył ;/ mogli go jeszcze zostawić, byłoby się z czego pośmiać
Michael Scofield
Mógłby siedzieć w Sonie xD
Byłby fun!!
Potem by uciekł z nimi i znalazł sobie dziewczyne, znormalniał i żył długo i szczęśliwie!! xD
Byłby fun!!
Michael Scofield
ale przecież Patoshik był chwilę w Sonie xD haha
nadział się na Mahona i poległ xD ale przynajmniej on jeden nie zdawał sobie pewnie sprawy z tego, że właśnie ginie i można powiedzieć, iż skończył szczęśliwie
dziwny to był koleżka, ale całkiem miło go wspominam^^
nadział się na Mahona i poległ xD ale przynajmniej on jeden nie zdawał sobie pewnie sprawy z tego, że właśnie ginie i można powiedzieć, iż skończył szczęśliwie
dziwny to był koleżka, ale całkiem miło go wspominam^^
Świeżak
przeczytałam gdzieś ostatnio ze on jest znany jako aktor, ktory odgrywa role niepokojacych lub "niestabilnych umyslowo" bohaterow. 
Michael Scofield
hehe.. to by się nawet zgadzało xD on tak wygląda jakby coś z nim było nie tak na co dzień xD chyba przez te wyłupiaste oczy^^ a jak już strzeli minę to już w ogóle wygląda jak psychol kompletny
chciałabym go zobaczyć w jakimś innym filmie, po w PB świetnie zagrał szurniętego Patoshika^^ widać, że ma w tym wprawę
hyhy
Świeżak
też go chcę jeszcze gdzieś zobaczyć
poszukam jakiegos filmu z nim
poszukam jakiegos filmu z nim
Lincoln Burrows
W Patriocie go widziałem urywkiem jak siedział w jakimś więzieniu. Ale mina niczym z PB 
Michael Scofield
ta xD zabił sie by nie dac sie zabic xD normalne ^^ xD Postać grał fajną i ważną w pierwszym sezonie.W drugim to z nim była komedia jak na tym roweryku jechał xDagulec pisze:ale przynajmniej on jeden nie zdawał sobie pewnie sprawy z tego, że właśnie ginie i można powiedzieć, iż skończył szczęśliwie![]()
Michael Scofield
co Ty, on nawet nie wiedział, że zginie, jak już leciał xD takie miałam wrażenieXaneta pisze:ta xD zabił sie by nie dac sie zabic xD
Michael Scofield
no bo to tak wyglądało racja xD ale efekt końcowy był taki jak powiedziałam xD i tak by go zabił xDagulec pisze:co Ty, on nawet nie wiedział, że zginie, jak już leciał xD takie miałam wrażenie![]()
Tweener
Mnie zawsze denerwował , ale szkoda mi się go zrobiło jak z celi Scofielda go wywalali
. 
Michael Scofield
On był bardzo oryginalny jego oczy szczególnie. Jak po raz pierwszy się pojawił to budził we mnie przerażenia, a potem to całkiem spoko ziom. 
Fernando Sucre
Ten aktor w ogóle ma taki dziwny wyraz twarzy, nadaje się na psychopatę idealnie. Wszystkie sceny zagrane genialnie poczynając od scen w celi z Michael'em ( te jego rozpracowywanie tatuażu i droga do piekła no bomba) przez psychiatryk po ucieczkę na rowerku i budowanie tratwy...fantastyczny aktor.Ale w innej roli go sobie nie wyobrażam 
Michael Scofield
Jak wpadł do McDonalda i sie tak uciapał to mi go było szkoda. Biedny nie wiedział co robi, a le przecież nie chciał źle. Nawet jak zapytał tych młodych czy może kupić psu karmę to tez o nim dobrze świadczy.
Pewnie, że nie chciał... Podobało mi sie, jak sie uciapcialAnia1991_ck pisze:Jak wpadł do McDonalda i sie tak uciapał to mi go było szkoda. Biedny nie wiedział co robi, ale przecież nie chciał źle. Nawet jak zapytał tych młodych czy może kupić psu karmę to tez o nim dobrze świadczy
A to, że zapytał sie o jedzenie dla psa, to o nim dobrze świadczy... Ważne, ze pomyślał o psie... Byłoby szkoda zwierzaka...
Mi go jest naprawdę żal... Głupia Firma
Michael Scofield
Tak ale może oni nie chcieli ryzykować że on wie coś o intrydze firmy. Wiesz, jak w Polsce totalitaryzmie powiesz coś na władze i nie żujesz. Chociaż w gruncie rzeczy co może powiedzieć człowiek chory psychicznie.
Fernando Sucre
No wiecie. Tatuaże Michela rysował z pamięci. Więc.....
Tweener
Świetna postać! Znakomicie wykreowana, bo trudno jest zagrać osobę chorą psychicznie... ;-)
Był rozbrajający, śmieszne sceny z nim były...No i do tego inteligentny, bo np. zapamiętał tatuaż Michela, chociaż był bardzo skomplikowany...
Szkoda, że zginął i nie dotarł do Holandii...
Jego postać ubarwiała serial.
Był rozbrajający, śmieszne sceny z nim były...No i do tego inteligentny, bo np. zapamiętał tatuaż Michela, chociaż był bardzo skomplikowany...
Szkoda, że zginął i nie dotarł do Holandii...
Jego postać ubarwiała serial.