John Abruzzi
Wentworth Miller, gwiazdor serialu ''Prison Break''
(a także pogromca nastoletnich serc), bierze się za nowy projekt. Jaki? Bardzo ciekawy, donosi pblog.pl:
Będzie to historia o miłości w stylu Hitchcocka zatytułowana "Stocker". Sam tytuł, to swego rodzaju ukłon w stronę Bram'a Stoker'a, który napisał Drakulę. Znajdziemy w niej dużo elementów zaczerpniętych z mitologi o drakuli.
Według autorów bloga Wentworth poświęca na ten projekt wiele czasu:
Jednak Wentworth od razu zaznacza, że nie będzie to typowa opowieść o wampirach, a o smutnej miłości, więc nie liczcie na happy end. Obecnie, kiedy tylko przyjeżdża do L.A. spotyka się ze znajomymi z branży producentami i pisarzami po to, by zainteresować ich swoim projektem. Chce także stworzyć zespół ludzi, którzy pomogą mu zrealizować ten film. Jak nietrudno się domyślić, główna rola jest już obsadzona.
Źródło: prison.org.pl
(a także pogromca nastoletnich serc), bierze się za nowy projekt. Jaki? Bardzo ciekawy, donosi pblog.pl:
Będzie to historia o miłości w stylu Hitchcocka zatytułowana "Stocker". Sam tytuł, to swego rodzaju ukłon w stronę Bram'a Stoker'a, który napisał Drakulę. Znajdziemy w niej dużo elementów zaczerpniętych z mitologi o drakuli.
Według autorów bloga Wentworth poświęca na ten projekt wiele czasu:
Jednak Wentworth od razu zaznacza, że nie będzie to typowa opowieść o wampirach, a o smutnej miłości, więc nie liczcie na happy end. Obecnie, kiedy tylko przyjeżdża do L.A. spotyka się ze znajomymi z branży producentami i pisarzami po to, by zainteresować ich swoim projektem. Chce także stworzyć zespół ludzi, którzy pomogą mu zrealizować ten film. Jak nietrudno się domyślić, główna rola jest już obsadzona.
Źródło: prison.org.pl
Sara Tancredi
Za niedługo nie będzie miał czasu na PB i taki będzie koniec PB. 
Sara Tancredi
ciekawie 
Michael Scofield
Jeżeli to jest związane z Draculą Brama Stokera to obejrzę na bank ^^
Tweener
ciekae ciekawe

T-Bag
wow toż to teraz same propozycje mu rzucają; może i jako Scofield jest dobry, ale jakoś mnie nie zachwyca swoją filmografią; zresztą jako doktorek był niezły w Underworld, ale przecież to nie było nic nadzwyczajnego, no po PB jakos producenci chcą go, moze dlatego iż ma tyle fanek, wiec i kolejne filmy z jego udziałem powinny przyciągnąć fanów do kin; zobaczymy
Fernando Sucre
On tam chyba był (jakby połączyć wszystkie sceny z jego udziałem) przez jakieś 5 min. i w ogóle mało mówił więc nie wiem czy da się określić jakoby był "niezły" lub nie.Mela0607 pisze:zresztą jako doktorek był niezły w Underworld
Ale W tym filmie może zagrać ciekawie jeśli to w ogóle prawda.
T-Bag
ale jeśli aktor gra czy musi mówić? inni za 5 minut Oscara otrzymują, albo przynajmniej nominację (może przesadziłam z tymi 5 minutami, ale jednak zdarzają się krótki role, które prowadzą do tej prestiżowej nagrody), a ja jedynie o tej roli mogę go wspominać iż był niezły, ponieważ nie widziałam go gdzieś indziej
Lincoln Burrows
podzielam Twoje zdanie. to że gra Went Miller przyciągnie rzesze fanów na ten film (fanek?Mela0607 pisze:wow toż to teraz same propozycje mu rzucają; może i jako Scofield jest dobry, ale jakoś mnie nie zachwyca swoją filmografią; zresztą jako doktorek był niezły w Underworld, ale przecież to nie było nic nadzwyczajnego, no po PB jakos producenci chcą go, moze dlatego iż ma tyle fanek, wiec i kolejne filmy z jego udziałem powinny przyciągnąć fanów do kin; zobaczymy
T-Bag
oj tak, nawet gdyby okazał się nie wypałem to by ludzie, dziewczyny oglądałyby tylko ze względu na aktora jaki tam występuje, czyli serialowy Scofield
Fernando Sucre
A ponadto nawet jeśli byłby niewypałem jak to powiedziałaś, fanki uznałyby go za wspaniały film ;p Tak to już jest i będzie ;]Mela0607 pisze:oj tak, nawet gdyby okazał się nie wypałem to by ludzie, dziewczyny oglądałyby tylko ze względu na aktora jaki tam występuje, czyli serialowy Scofield
Michael Scofield
a ja lubię taki draculowe filmiki *diabełek*
ja widziałam kiedyś Wenta w Joan z Arkadii i grał niemal tak samo jak Scofielda, ale jakoś to pasowało do jego roli w tym filmie ;-) mam nadzieję, że tutaj wykaże się większą charyzmą ;-)
ja widziałam kiedyś Wenta w Joan z Arkadii i grał niemal tak samo jak Scofielda, ale jakoś to pasowało do jego roli w tym filmie ;-) mam nadzieję, że tutaj wykaże się większą charyzmą ;-)