Mahone
Głos oczywiście oddałam na Williama.
Zaraz po nim są Robert Knepper i Peter Stormare.
Według mnie to trzej najlepsi aktorzy 
C-Note
omg Went prześcignął Robcia
nie pozwalam
nie pozwalam
Michael Scofield
no nieee...Fichtner na 3.. że po Knepperze to przeżyje, ale że z talentem po Wencie to już nie xD
Fernando Sucre
Dlaczego Went jest na 1 miejscu???Żeby nie było, bardzo go lubie ale najlepszym aktorem to on napewno nie jest...Robert powinien być na 1 i w czołówce powinien się znaleźć jeszcze Peter... 
No pewnie, że Will
Kto by tak dobrze nie zagrał Alexa, jak *boski*
Nie wyobrażam sobie serialu, gdzie Alexa grałby kto inny. Byłoby to dziwne...
Michael Scofield
dajesz William, dajesz! jeszcze dwa głosy i pobijemy Kneppera..! xD
dalej fani i fanki..! do roboty! ile mam Was kurde wołać
dalej fani i fanki..! do roboty! ile mam Was kurde wołać
Nie tylko jego trzeba wyprzedzić ;-) Jeszcze pięć głosów i jest pierwszy!!!!

C-Note
jezcze 4 głosy na Rob-Roba i bedzie pierwszy

Lincoln Burrows
Frank Grillo
Reggie Lee
Matt DeCaro
A co to za panowie?
Reggie Lee
Matt DeCaro
A co to za panowie?
Michael Scofield
Frank Grillo - Nick Savrin
Reggie Lee - ten wstrętny chińczyk Bill Kim
Matt DeCaro - Roy Geary
:]
Reggie Lee - ten wstrętny chińczyk Bill Kim
Matt DeCaro - Roy Geary
:]
Bleeeeeeee!!! On i jego parszywy uśmiechagulec pisze: Reggie Lee - ten wstrętny chińczyk Bill Kim
Michael Scofield
haha co Ty najlepszy był jego Usmiech jak mu Linc powiedział że sie niedługo spotkaja...i wtedy on zaciśnie mu ręce na szyi...haha wtedy taka reakcja obronna Kima- głupawy uśmiechPam pisze:On i jego parszywy uśmiech
T-Bag
Ze też ja dopiero teraz zwróciłam uwagę na ta ankietę
No i oczywiście wszyscy wiedzą, że moim ulubionym i najlepszym aktorem z PB jest nie kto inny jak William Fichtner
No i oczywiście wszyscy wiedzą, że moim ulubionym i najlepszym aktorem z PB jest nie kto inny jak William Fichtner
Mahone
A niech mi ktoś wyjaśni, dlaczego Wentworth jest przed Willem i Robertem ? To chyba ankieta na temat najlepszego aktora pod względem aktorskim, nie
? A ciężko uznać grę Wentwortha za dobrą, zwłaszcza w starciu z panem W i panem R.
I jakim cudem Peter Stormare ma tylko 2 głosy ? Ah, jakieś skomplikowane były te kryteria oceniania przy głosowaniu w tej ankiecie xD
I jakim cudem Peter Stormare ma tylko 2 głosy ? Ah, jakieś skomplikowane były te kryteria oceniania przy głosowaniu w tej ankiecie xD
T-Bag
Ja tez tego nie wiemAlexxa pisze:A niech mi ktoś wyjaśni, dlaczego Wentworth jest przed Willem i Robertem ?
Fernando Sucre
No właśnie. Miller nie dorównuje Willowi i innym aktorom. Dawać jeszcze 3 głosy na Willa a wyniki będą wyglądać lepiej 
C-Note
Robert Knepper nr 1
T-Bag
Jeszcze dwa glosy i Will byłby na prowadzeniu
Ale co tam i tak dla mnie jest najlepszy 
Świeżak
Went Miller bardzo dobrze sie wcielił w Michaela Scofelda

Tweener
Według mnie to
1. Went
2. razem William i Robert Kneeper
1. Went
2. razem William i Robert Kneeper
Tweener
O kurczę. Nie pomyślałbym, że ktoś zagłosuje na Vance'a jako najlepszego aktora np. po tym jak strasznie sztucznie udawał, że ma klaustrofobię.
Mahone
A widzisz
. Ty nie rozumiesz tego, że ktoś głosuje na Vance'a, a dla mnie pozostają tajemnicą oddane głosy na Wenta i Dominica ^^. Kwestia gustu bądź kwestia smaku
.
Tweener
Went i Dominic moim zdaniem bardzo dobrze odgrywają swoje role. Obaj dla mnie są przekonywujący. Nie pamiętam jakiejkolwiek sceny, którą moim zdaniem by źle zagrali. Nie mówię, że grają lepiej od Kneepera czy Willa, ale prezentują się co najmniej solidnie.
A Vance, mimo że ogólnie zagrał dobrze, to w co najmniej kilku scenach, głównie takich, w których trzeba pokazać trochę kunsztu aktorskiego, jak np. wtedy, kiedy się trząsł, grał niesamowicie sztucznie :-> (no, porównajmy scenę, kiedy Whistler udawał klaustrofobię, a scenę Alexa "na głodzie". Chyba widać różnicę
).
Chociaż i ja muszę przyznać, że w trailerach, czy po wyjściu z Sony, już w garniturku czy koszuli (i z tym jego ironicznym uśmieszkiem) prezentuje się (pod względem aktorskim) nad wyraz dobrze.
Oczywiście mogłem trochę przesadzić no i to tylko opinia ;-)
A Vance, mimo że ogólnie zagrał dobrze, to w co najmniej kilku scenach, głównie takich, w których trzeba pokazać trochę kunsztu aktorskiego, jak np. wtedy, kiedy się trząsł, grał niesamowicie sztucznie :-> (no, porównajmy scenę, kiedy Whistler udawał klaustrofobię, a scenę Alexa "na głodzie". Chyba widać różnicę
Chociaż i ja muszę przyznać, że w trailerach, czy po wyjściu z Sony, już w garniturku czy koszuli (i z tym jego ironicznym uśmieszkiem) prezentuje się (pod względem aktorskim) nad wyraz dobrze.
Oczywiście mogłem trochę przesadzić no i to tylko opinia ;-)
Michael Scofield
ekhm ja głosowałam na pana V. xDtrzysiek pisze:O kurczę. Nie pomyślałbym, że ktoś zagłosuje na Vance'a jako najlepszego aktora np. po tym jak strasznie sztucznie udawał, że ma klaustrofobię.
sztuczność...hm...ja już jej nie widzę
Świeżak
Zdecydowanie William Fitchner. Grał w wielu fajnych filmach.